Aşılama ağrılımi

Insallah canim pek belirti yasamiyorum ama gogus hassasiyeti disinda..cevap icin duan icin tesekkurler canim..Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Amin inşallah bende de belirti yoktu sadece adet olcak gibi hissediyordum bazen hiç belirti olmayabiliyor dua et mübarek 3 aylardayız inşallah tüm isteyenlerin olur

Selam kızlar. Bende ayin 9' da asilama yaptirdim. İlk asilamamdi. İki tane yumurtam vardi. Biri 19 mm digeri 21 mm. Asilama yaptirdigim günden beri yatiyorum. Bende bel agrisi ve arada yoklayan bazen şiddetli kasik agrilarim var. Bu sabahtan beri de kabızım.. Bana da dua edin. Tutsun aşılamam

Inşallah tutar benim ilk aşılamam tuttu bol bol dinlen dua et

Sagol canim. İnsallah tutar. Senin ne gibi sikayetlerin vardi?
Sadece ader olucak gibi hissediyordum başka bir şikayet yok belirti bel ağrısı yani :) ama bu belirti olması gerekmiyormu doktorla r adet olsan da gel beta hcg bakalım diyorlar canım aşılama farklı çünkü hani üstüne gördüm diyenler varya impaltyon kanaması aslında umudunu kaybettme ALLAH büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…