Bende bugün test yapacağım bakalım hayırlısı olsun :) sen de yazarsın sonucu artıkDogru söyluyosun canim surda 3 daha kullanicam sabredeyim en iyisi.
Yazadim canimm pek umudum yok belirtimde yokBende bugün test yapacağım bakalım hayırlısı olsun :) sen de yazarsın sonucu artık
Yaptın mı canım testBende bugün test yapacağım bakalım hayırlısı olsun :) sen de yazarsın sonucu artık
Yaptım kuzum hamileyim çok şükür sen yaptinmiYaptın mı canım test
Benim de yoktu belirtim ama tuttu umudunu kaybettme canimYazadim canimm pek umudum yok belirtimde yok
Ayy insallah canim kac cikti degerinBenim de yoktu belirtim ama tuttu umudunu kaybettme canim
Aaa ne güzel canımm allah sağlıkla devam ettirsin ilk aşılaman miydı Benin daha 1 hafta var hiç umudum yokYaptım kuzum hamileyim çok şükür sen yaptinmi
Evet ilk asılanaydı canım valla benimde yoktu demekki belirti yokkende oluyormuş rabbim hepimizin kucağını doldursunAaa ne güzel canımm allah sağlıkla devam ettirsin ilk aşılaman miydı Benin daha 1 hafta var hiç umudum yok
Amin canım kucağına almakta nasip olsun inşaşalhEvet ilk asılanaydı canım valla benimde yoktu demekki belirti yokkende oluyormuş rabbim hepimizin kucağını doldursun
600 lerde canım bakalım çarşamba gidem kese varmı bakacaklarAyy insallah canim kac cikti degerin
Inşallah isteyen herkese nasip olsunAmin canım kucağına almakta nasip olsun inşaşalh
Merhaba sonucunuz ne oldu insallah hamilesinizdr benimde 18 mm ken asilama yaptimSenin sonuç ne zaman belli olucak belirti var mı hiç canım bana doktor 22 şubatta beta yaptır dedi
Hamileyim canım evet inşallah seninde tutarMerhaba sonucunuz ne oldu insallah hamilesinizdr benimde 18 mm ken asilama yaptim
Insallah canim pek belirti yasamiyorum ama gogus hassasiyeti disinda..cevap icin duan icin tesekkurler canim..Allah kucagina saglikla almayi nasip etsinHamileyim canım evet inşallah seninde tutar
Amin inşallah bende de belirti yoktu sadece adet olcak gibi hissediyordum bazen hiç belirti olmayabiliyor dua et mübarek 3 aylardayız inşallah tüm isteyenlerin olurInsallah canim pek belirti yasamiyorum ama gogus hassasiyeti disinda..cevap icin duan icin tesekkurler canim..Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
insallah canim bekleyem herkese Allah nasip etsinAmin inşallah bende de belirti yoktu sadece adet olcak gibi hissediyordum bazen hiç belirti olmayabiliyor dua et mübarek 3 aylardayız inşallah tüm isteyenlerin olur
Inşallah tutar benim ilk aşılamam tuttuSelam kızlar. Bende ayin 9' da asilama yaptirdim. İlk asilamamdi. İki tane yumurtam vardi. Biri 19 mm digeri 21 mm. Asilama yaptirdigim günden beri yatiyorum. Bende bel agrisi ve arada yoklayan bazen şiddetli kasik agrilarim var. Bu sabahtan beri de kabızım.. Bana da dua edin. Tutsun aşılamam
Sagol canim. İnsallah tutar. Senin ne gibi sikayetlerin vardi?Inşallah tutar benim ilk aşılamam tuttubol bol dinlen dua et
Sadece ader olucak gibi hissediyordum başka bir şikayet yok belirti bel ağrısı yani :) ama bu belirti olması gerekmiyormu doktorla r adet olsan da gel beta hcg bakalım diyorlar canım aşılama farklı çünkü hani üstüne gördüm diyenler varya impaltyon kanaması aslında umudunu kaybettme ALLAH büyükSagol canim. İnsallah tutar. Senin ne gibi sikayetlerin vardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?