Yazarım dua edelim birbirimizeAminn insallahh sende yaz lutfen sonucunu.Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallah hepimize.
Yarın öğreneceğimSonucu öğrendim mi canım
Belirti varmı peki nasıl hissediyorsun bide ilk denen mi canimYarın öğreneceğim
Muayenelerde 4,5 yumurta sayıyordu doktor sonra iğne dozunu düşürdü tek yumurta ile aşılama yapti ben sordum geçen ki yumurtalarım nereye gitti tek yumurta ile olacak mı diye :) biz bilerek öyle ayarlıyoruz aşılama da çok yumurta oluşmasını istemiyoruz çoğul gebelik riski olmasın diye.ayrica şuan tüp bebekte ikiz bilerek yapılmiyorsa şansı çok düşük eskisi gibi değil geliştirdiler artik.Merhaba yumurtam 18 mm yarın aşılama olucam tek yumurtam oluştu bende pco var şansım varmı bazen aşılamada ikiz oluyormuş ACILI BIR ISLEM MI LUTFEN acil cevap ve ilk asilamada tek yumurta ile kalan varmı gebe arkadsalrr
Anladım hayırlısı artık ya bazende tek yumurta ile bazen ikiz oluyor ama dedikleri gibi riskli oluyor musMuayenelerde 4,5 yumurta sayıyordu doktor sonra iğne dozunu düşürdü tek yumurta ile aşılama yapti ben sordum geçen ki yumurtalarım nereye gitti tek yumurta ile olacak mı diye :) biz bilerek öyle ayarlıyoruz aşılama da çok yumurta oluşmasını istemiyoruz çoğul gebelik riski olmasın diye.ayrica şuan tüp bebekte ikiz bilerek yapılmiyorsa şansı çok düşük eskisi gibi değil geliştirdiler artik.
İlk aşılama.hic ağrım olmamıştı 9.gun ağrılarım başladı göğüs ve kasık ağrısı adet olacakmışim gibi idrar testi yaptım negatif çıktı.bugun 14.gunum göğüs ağrım pek kalmadı,kasığım da ara ara hafif bir ağrı oluyor.bu ağrılar herkeste oluyor galiba başka hiçbir belirti yok tutmadığını düşünüyorumBelirti varmı peki nasıl hissediyorsun bide ilk denen mi canim
Bende aymış şekil benim bugün tam bir hafta oldu belim ağrıyor sadece bide kasıkta çok hafif ağrı oluyor arada bilmiyorum tuttuğunu sanmıyorum AMA TUTMASINI COOOOK ISTIYIRUM umarım tutmuştur banda doktor 22 şubatta gel dedi beta bakalım dedi inşallah hayırmış haber alırım sende inşallah mutlu hayırlı haber alırsın arkadşımİlk aşılama.hic ağrım olmamıştı 9.gun ağrılarım başladı göğüs ve kasık ağrısı adet olacakmışim gibi idrar testi yaptım negatif çıktı.bugun 14.gunum göğüs ağrım pek kalmadı,kasığım da ara ara hafif bir ağrı oluyor.bu ağrılar herkeste oluyor galiba başka hiçbir belirti yok tutmadığını düşünüyorum
İnşaşah gelmiştir yavrun canım sonuçta Hamiş kalabiliyorsun buda çok güzel2 yıl oldu benim bebeğim oldu ama karnında öldü sonra dia gebelik sonra kimyasalşimdi sabırla aşılama sonucu bekliyorum .. aşılama ağrısız geçti bu arada
benimki çok ağrılı geçtiMerhaba yumurtam 18 mm yarın aşılama olucam tek yumurtam oluştu bende pco var şansım varmı bazen aşılamada ikiz oluyormuş ACILI BIR ISLEM MI LUTFEN acil cevap ve ilk asilamada tek yumurta ile kalan varmı gebe arkadsalrr
Nedenki aslinda aci vercek bi islem deil amabenimki çok ağrılı geçti
Evet canım yarın aşılama sonucunu alacam inşallah tutmusturİnşaşah gelmiştir yavrun canım sonuçta Hamiş kalabiliyorsun buda çok güzel
Hadi hayırlısı sonucunu yazarsın artık :)Benimde 2 yumurtam oluşmuş ikiside büyür mü bilmiyorum ama büyüt inşallah şansım artar belki Ozman ikiz olursa bi kerede hallederim :) yarın yine doktor kontrolüm var bakalım yumoşlar ne alemde
Benim canım acımadı demekki bünyeyle alakalı canım kan geldimi peki bbm acılı olmadı ama kan gelmistibenimki çok ağrılı geçti
Yazarım canım inşallah güzel haberler veririzHadi hayırlısı sonucunu yazarsın artık :)
Yan etki yapmış olablir bendede kusma niğde bulantısı yapmıştı canimKizlar ya bu crinone jel sizede çarpınti yaptimi.benim sanki kalbim yerinden cikacak gibi oluyo.bunun disindada bisey kullanmiyorum baska biseyden oldu desem
Off biraksammi acaba yaa kac gundur boyle panik halindeyim yaaYan etki yapmış olablir bendede kusma niğde bulantısı yapmıştı canim
Aşılama oldunya ondan canım o jeli kullanman düşük olmasını engelliyor ama cook kötüysen doktorunla görüş canım kafana göre bisey yapmaOff biraksammi acaba yaa kac gundur boyle panik halindeyim yaa
Dogru söyluyosun canim surda 3 daha kullanicam sabredeyim en iyisi.Aşılama oldunya ondan canım o jeli kullanman düşük olmasını engelliyor ama cook kötüysen doktorunla görüş canım kafana göre bisey yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?