Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bende de gelmişti hayırlı uğurlu olsunAşılamam oldu kızlar biraz kastım kendimi o aleti takarken:)kısa bir işlem spermi verirken hiç
Hİsstetmedim eve geldik 2 saat uyumuşm sonra wc gittim hafif kan geldi idrarı yaparken normalmi
Test yapmadinmicanimNe yaptın bitti mi aşılama basil geçti:)
Teşekkür ederimNormal bende de gelmişti hayırlı uğurlu olsun
Hayırlısı olsun inşallahMerhabalarben de aşılama yaptıracaklar kervanına katıldım. Eşimin azcık ileri hızlı sorunu felan vardı EMODEX ile bugün güzel sonuç aldık çok şükür aşılama için de gonal f ye başladım 4 gün bir doz günde 75 lik... pazartesi doktora gidicem...inşallah rabbim isteyen herkese versin
![]()
Canım senin asılaman biraz farklı olmuş ama 2 -3yontem var Tabi dokotr hangisini uygun görüşe MESELA BENUM DE SENIM GIBI OLUCAKTI ÖNCE SPERM VERILECEK IGNE VURULUCAKTI ama ben eşimle ilişkide bulundum die yapmadılar bana mesela Cuma vurdular çatlama ignemi taa pazar öğlen 1 de aşılama oldum hatta bende panik oldum ya yumurtam catlar spermle bulsusmassa die felan drken ben asilam oldum günde ilişkide bulundum akşamı da ertesi günde sonra Tuttu işte Yoksa dedim gibi 2 -3 yöntem var aşılamada ya önce iğne ya sonra iğne onu doktor belirliyor UMARIM TURAR ee peki doktor ilişki ye gir demedi mi sana canım ?Dün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala![]()
Aşılama yapıldığı gün akşam dün ve bugün için dendi ilk gün biraz hassastı orası dünde kandildi yapamadık bugün denicez bu sefer pek ümitli değilim aşılmadan kısmeCanım senin asılaman biraz farklı olmuş ama 2 -3yontem var Tabi dokotr hangisini uygun görüşe MESELA BENUM DE SENIM GIBI OLUCAKTI ÖNCE SPERM VERILECEK IGNE VURULUCAKTI ama ben eşimle ilişkide bulundum die yapmadılar bana mesela Cuma vurdular çatlama ignemi taa pazar öğlen 1 de aşılama oldum hatta bende panik oldum ya yumurtam catlar spermle bulsusmassa die felan drken ben asilam oldum günde ilişkide bulundum akşamı da ertesi günde sonra Tuttu işte Yoksa dedim gibi 2 -3 yöntem var aşılamada ya önce iğne ya sonra iğne onu doktor belirliyor UMARIM TURAR ee peki doktor ilişki ye gir demedi mi sana canım ?
Olsun allah büyük bende umutsuzdu ama olacağı vardı oldu nasip insalah olur insallahAşılama yapıldığı gün akşam dün ve bugün için dendi ilk gün biraz hassastı orası dünde kandildi yapamadık bugün denicez bu sefer pek ümitli değilim aşılmadan kısme
Canım aşılamam 1nisanda olmuştu bugun felaket bel ağrım var sağ tarafım fena aşılamadan olsa işk gündem olurdu dimi o ağrı cok fenayımOlsun allah büyük bende umutsuzdu ama olacağı vardı oldu nasip insalah olur insallah
Bende ağrı olmadı sadece 9 10 günlerde adet olcak gibi hissdyrdimCanım aşılamam 1nisanda olmuştu bugun felaket bel ağrım var sağ tarafım fena aşılamadan olsa işk gündem olurdu dimi o ağrı cok fenayım
Sağol canım benim inşallah sağsrlim yavrunuzu kucağınıza alırsınızHayırlısı olsun inşallah![]()
Allaha şükür suanlik sorun yok EDERIM ediyorum ben de çok dua istedim insan bir evlâdı olsun çok istiyor RABBİM tüm ANNE olmak isteyenlere nasip etsin inşallah sizde dua edin kısmet olmaz dersin olur inanın bende ilk aşılamada dedim herhalde tutmucak AMA RABBİM ol dedi oldu inşallah sizlerede nasip olucak ben inanıyorumSağol canım benim inşallah sağsrlim yavrunuzu kucağınıza alırsınızİyisin değil mi nasıl geçiyor hamilelik
bizlere dua et senin duaların kabul olur
![]()
Çok şükürAllaha şükür suanlik sorun yok EDERIM ediyorum ben de çok dua istedim insan bir evlâdı olsun çok istiyor RABBİM tüm ANNE olmak isteyenlere nasip etsin inşallah sizde dua edin kısmet olmaz dersin olur inanın bende ilk aşılamada dedim herhalde tutmucak AMA RABBİM ol dedi oldu inşallah sizlerede nasip olucak ben inanıyorum![]()
Aa evet yani 3 gün ilişki de bulunmayın çünkü spermlerin kalitesi düşer bizede demişti BIZ 1 GU ONCEDEN BULUNDUK DIYE hatta aşılamam 2 gün ertelendi ona dikkat edin zaten aşılama günü akşamı sonra ertesi gün bidaha ertesi gün ilişki öneriliyor SIZE DOKTOR DETATLI ANLATAR ZATENÇok şükürAminnnnn...Allah razı olsun canım
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ben be düşünüyorum bilmiyorum şuan sadece heyecan var okadar... aşılama zamanım yaklaşınca sana danışacağım bişiler olabilir
☺eşimle birlikteliği ne zaman bırakıcam 3 gün perhiz diyorlar mesela anlamadık orasını
![]()
Tamam canım inşallah her şeyi düzgünce yapabiliriz doktoru iyi dinlemek lazımAa evet yani 3 gün ilişki de bulunmayın çünkü spermlerin kalitesi düşer bizede demişti BIZ 1 GU ONCEDEN BULUNDUK DIYE hatta aşılamam 2 gün ertelendi ona dikkat edin zaten aşılama günü akşamı sonra ertesi gün bidaha ertesi gün ilişki öneriliyor SIZE DOKTOR DETATLI ANLATAR ZATENhayırlısı olsun insallah
Ne demek canım:) yazarım bildiğim varsaeğer allah gönlüne göre verin insalajTamam canım inşallah her şeyi düzgünce yapabiliriz doktoru iyi dinlemek lazımben heyecan yapıp bazı şeyleri unutuyorum eşimi de içeri almıyorlar mağlum
bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
sağolasın cevap yazdığın için
![]()
Bazen belirti olmaz canım INŞALLAH TUTMUŞTUR daha erken ama ben son 3 gün kala teste adet olcak gibi hissediyirdumAŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
Bi belirti yok normalmi aslında pekte ümidim yok ama erkenmi belirti için