asıl sorun bu bölgede !!! yardım ..

aktardan hamam tozu al ben öyle yapıyorum çok iyi geliyo bana tüy dökücü toz bu genital bölgeye fln full uygulanıyo ablam hamileyken kullanmıştı ondan öğrenmiştim

arkadaşlar bu uyuşturan şey nasıl bişey nerde satılıyo bu bölge içinde kullanılıyor mu? ben ağda ile hiç almadım çok korkuyorum krem kullanıyorum ama kökten almadığı için sıkıntı ne yapabilirim?

tatlım emla kremini duydunmu bilmiyorum.. uygulamak istediğin bölgeye sürüp streçle sarıosun 1,5-2 saat kadar beklemelisin ve hava almaması gerekir.. sonuç çok iyi çok güzel uyuşturuyo...

ben hep jiletle alıyordum ve kıllar çok sert ve kalındı 3gün önce kuaföre gittim hiçbir şekilde acı hissetmeden aldırdım ve çok çok rahatladım gerçekten uğraşmaya değmez kesinlikle iyi bir kuaför çok ii bu konuda..

hamam otunu ( ya da zırnık'ı :)) tavsiye etmem kızlar, iğrenç kokuyo, yaptığınıza değmez ve jiletle aynı etkiyi ypıyo. Kullanacaksanız bunları bilerek kullanın.

ay kılsız olsam ona nıe gıdım ayol :)) tam catlagına catmıssın

arkadaslar sir ağda nasıl yaa :S ben bacaklarıma falan ağda bandı yapştırıorm ama bikini bölgesine yemio:icecream: sir ağda bandlı bşemi ?

bimde satılan sir ağda bandı var adı da Blenior.
20 tane vücut bandı
8 tane yüz
8 tane koltukaltı ve bikini bölgesi için
4 tane de temizleme mendili var

çok iyi yani fiyatı da 4.95 tl mi neydi.tavsiye ederim

Kızlar sakın genıtal bolgenızı kuaforde aldırmayın.
Enfeksıyon kaptım ben ve benım gıbı olan cok arkadasım var.
Doktor bana sakn bırdaha gıtme kendın yap yada bır arkadasnla evde yapın dedi.
Hijyenik degil kuaforler.
Hepsi yalan dolan. temizlemiş gibi yapıyorlar kac tane tanıdıgım kuafor var gözlerımle sahıt oldugum bıle var kavga ettıgım..

Evde yapın bırıne yaptırın ama kuaforlere guvenmeyın kızlar... mafoldumben

bence en rahat eldiven ya hem bencede en hijjenik yol kendinizin alınması çok zor oluo ama yapcak bişi yokbayanssulusmile

Sizi çok seviyorum ya :)

Anneme de bugün sordum eldiven dedi , bi süre sonra duyarsızlaşıo fazla acımıo dedi :) denicem :)

Kuaföre gitmeyin bence ..şahsen ben afedersiniz ama popomu açıpta kuaföre "kesiver şu ormanları" diyemem.. en iyisi insanın kendi yaptığı.. :d birde kuaför açısından düşünün ıyk..
Ayrıca evet bikini bölgesi ve altları gerçekten çok acıyor..Eldiven ve çam sakıızı ağda öneririm yerimseniben

ay canım yayerimseniben ben de hep şu durumdan korktuğum için gidemedim kuaföre...sonra sadece bacak için gittim ona bile çok utandım...kadın ''uuu jilet mi yaptın'' dedi mosmor oldum:1closedeyes: daha da gitmedim kendim yaptım hep...:dilcikar:

ay nedir bu ağdacı sevdası, kusura bakmayın ama ben uraşmiyim rahat edim diye elin kadınına oramı buramı açamam, ben doktora giderken bile milyon kere düşünüyorum utanıp sıkılıyorum da ağdacıya mı açıcam, yanlış anlaşılmasın öle çok utangaç ne bilim mutahassıb biri de deilim ama bu bana doğru gelmiyo...

arkadaşım ben çamsakızı öneririm hem çamsakızı tüyleri ciddi oranda azaltıyo, anneannem bacaklarını gençken çamsakızıyla alırmış bi kaç kereden sonra hiç çıkmamış, şimdi de bebek gibi vücuda var, biz de kılla tüyle uraşıyoz hala...

bikini bölgesi için
kuaföre gitmek yürek ister, asla güvenemem hijyenlerine.. ve sir ağda, ağda ya da eldiven... önermiyorum. tek kullanımlık banyo jiletlerini ise sonuna kadar tavsiye ediyorum.
bilinenin aksine tüyleri çoğaltmaz sadece kalınlaştırır, ama iki üç günde bir yapacağın için her daim tertemiz olur, biliyorsun bikini bölgesinin temizliği çok çok önemli ağda yapacak kadar beklersen uzun kıllar hiç de hoş olmaz, mikrop yuvası olur.

doktorlar da ağda benzeri deriyi çektirerek tüylerden kurtulma işlemini bikini bölgesi için önermiyorlar. hem hassasiyeti azalttığı için hem de dediğim gibi agda yapılması için kılların uzamasını beklersin, hoş değil..

yha hamam tozu sürülürmü gentl bölgeye saçmlmyn hatta koltuk altna bile sürmüorm bn bi kere sürdm tariş etti sadce bacağa sürün parparparlatıo 2 gün çok sexy backlr oluo özllklede denize gdrkn yaparm su bacağnın üstnde kayıyo böle çok süpr oluo ama 1haftaya çıkıo yne.. ayrıca kötüde kokuo dnildiği gbi.. ve sir ağda kuafr olayı bi kere sir ağda yaprkn kullnıln tahta kaç kişinin gntl blgesne değio koltk altna değio herkes nedr bilmiosn dielm tahtasnı değştryolr sr ağdayı değştrck değller banıolr yne sptlayı.. hijynk değl yhani..

Sizi çok seviyorum ya :)

Anneme de bugün sordum eldiven dedi , bi süre sonra duyarsızlaşıo fazla acımıo dedi :) denicem :)

canım evet eldiven azaltıyor ama onunda eşe gelmsi için uzamsı gerek bende onu sevmiyorum yoksa gayet temiz oluyor

kuaföre ya da güzellik salonuna falan git mutlaka.ilk başta genital bölge biraz acıyor ama popo arası hiç acımıyo hemencecik bitiyor :) hem ilk gittinmi alışırsın birdaha.
ayrıca utancak ne var,binlerce kişi gidiyor.ağda yapan da o kadar iğrenseydi yapmazdı, onun işi o :)
o kadar kişininkini yapıyo sizde mi iğrencek :)
hem elleri de çabuk.bi gitti mi hepsini alıyolar oh mis kaydirigubbakcemile3
ne gerek var evde alcam diye uğraşmayla,yok içinde kalı kıl dönmesi,yok arkayı nasıl alcam bilmemne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…