Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu uyuşturan şey nasıl bişey nerde satılıyo bu bölge içinde kullanılıyor mu? ben ağda ile hiç almadım çok korkuyorum krem kullanıyorum ama kökten almadığı için sıkıntı ne yapabilirim?
tatlım emla kremini duydunmu bilmiyorum.. uygulamak istediğin bölgeye sürüp streçle sarıosun 1,5-2 saat kadar beklemelisin ve hava almaması gerekir.. sonuç çok iyi çok güzel uyuşturuyo...
bir kere kuaföre gittim, gittiğime bin pişman oldum.
Kadın resmen işkence yaptı bana, kalktığımda bacaklarım mosmordu, bide üstüne laf yedik neymiş çok kıllıymışım.
Ben biliyorum zaten kıllı olduğumu, sanki çokmu meraklıyım yaa, bide üst kısmı almadı hanımefendi, kendimi çok kötü hissettim, oysaki temiz görünmek için duşumu alıp gittim, yani bişeyden tiksinse dicem ama bacaklarımda kötü değildir, aldığı para helalmidir onu bilmiyorum...
Kuaförü iyi seç derim, dengesizlere denk gelme...
Sizi çok seviyorum ya :)
Anneme de bugün sordum eldiven dedi , bi süre sonra duyarsızlaşıo fazla acımıo dedi :) denicem :)
bir kere kuaföre gittim, gittiğime bin pişman oldum.
Kadın resmen işkence yaptı bana, kalktığımda bacaklarım mosmordu, bide üstüne laf yedik neymiş çok kıllıymışım.
Ben biliyorum zaten kıllı olduğumu, sanki çokmu meraklıyım yaa, bide üst kısmı almadı hanımefendi, kendimi çok kötü hissettim, oysaki temiz görünmek için duşumu alıp gittim, yani bişeyden tiksinse dicem ama bacaklarımda kötü değildir, aldığı para helalmidir onu bilmiyorum...
Kuaförü iyi seç derim, dengesizlere denk gelme...
Sizi çok seviyorum ya :)
Anneme de bugün sordum eldiven dedi , bi süre sonra duyarsızlaşıo fazla acımıo dedi :) denicem :)