asıl sorun bu bölgede !!! yardım ..

esrAhsm

Boy:1,66 *Başlangıç:74,2 *Güncel:63.1*Hedef:58
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
3.006
5.238
158
33
kızlar yaa ilk defa ağda yaptım bugün,sağolsun kuzenim halletti bacaklarımı.üst alt hepsini.. ama bikini bölgesi ve afedersiniz ama popomun arasındakiler kaldı çok acıyo ve napıcamı bilmiyorum.ılık ağda mı, çamsakızı ağda mı kullanmamı önerirsiniz?? yardım bekliorum yandım ben -tatlicadiarzu-

aslında bikini bölgenide alsan iyi olurdu.ilerde faydasını göreceğinden emin olabilirsin.sadece biraz dayanıcaksın o kadar.zaten bi süre sonra alışıyorsun.canının acıdığını hissetmiyorsun

bikini bölgesini de alıcam cnm ztn,bgünlük fazla yüklenmek istemedim :) ama beni asıl korkutan yerde napıcam

bikini bölgesi için normal ağdalar kullanma, sir ağda hem tüyleri azaltır hem de ölü deriyi alır. ilk olduğu için biraz acıyacak ama ondan sonrakilerde alışırsın bence, en iyisi bir güzellik merkezine gitmek

valla bence de bi kuaföre git 1 saatin içinde tertemiz etsin yollasın seni.hem onların eli çabuk olduğu için fazla canın da yanmıyo.ben kuaföre alıştıktan sonra hiç kendım almıyorum alıştım rahatlığa bayanssulusmile

evet onlar daha kolay alıyorlar ve kısa sürede bitiyor çok korkuyorsan şu uyuşturan kremlerden kullanabilirsin canım

kızlar ben utandığımdan kuaföre gidemiyorum evde kendim hallediyorum en iyisi çamsakızı ağda hepsinşi denedim en çok ondan memnun kaldım

bir kere kuaföre gittim, gittiğime bin pişman oldum.
Kadın resmen işkence yaptı bana, kalktığımda bacaklarım mosmordu, bide üstüne laf yedik neymiş çok kıllıymışım.
Ben biliyorum zaten kıllı olduğumu, sanki çokmu meraklıyım yaa, bide üst kısmı almadı hanımefendi, kendimi çok kötü hissettim, oysaki temiz görünmek için duşumu alıp gittim, yani bişeyden tiksinse dicem ama bacaklarımda kötü değildir, aldığı para helalmidir onu bilmiyorum...
Kuaförü iyi seç derim, dengesizlere denk gelme...

kesinlikle kuaföre git derim. bildiğin güvendiğin bir yer olsun.

utanacak bir şey de yok. zaten onlar bu işi çok iyi yaptıkları için orayı cinsel bir bölge olarak görmüyorlar. seni rahatlatmak için havadan sudan konuşuyorlar.

bir keresinde canım çok yandığı için çok kasılmıştım ve kuaförüm elimi tutmuştu sakinleşmemi beklemişti.

ben kuaföre gtmeyi dşünmyrm yaa. ztn kıllıyım, başıma öyle bşy geleblr o yüzden hiç uğraşamam.evde kndm yapıcam isterse 5 saat sürsün :)

Ben de güzellik merkezi derim.Bulunduğunuz yerde sadece ağda işiyle uğraşan bi yer varsa ona gidin.Kuaförler bu konuda okadar da iyi olmuyor.Ben de yeni yeni başladım aman yıllardır eziyet çekmişim kendi kendime.Ö

var olmaz mı ama yok hiç düşünmüyrm. kndm halletcm ben

aman bee bu gılları da yolan yolan bitmez töbeler olsun...
offff bişey icat etsinler sürelim bir daha çıkmasın...

hehe :) aynen cnm yaa.lazer epilasyon var ama çok masraflı.. daha okuyorum bn,bna göre değil,mecburen yolcaz

neden herkes kuaföre gitmeyi öneriyor anlamadım...
konu sahibi arkadaşım öncelikle sir ağda kullanmanı öneriyorum bikini bölgesi için.bende çok korkuyordum çok acıyor diye önceden jilet kullandığım için.ama işin ehli olan en yakın arkadaşım ikna etti beni ve sir ağda yaptık bikini bölgesine.evet ilkinde çok acıdı bağırdım çağırdımkaydirigubbakcemile2 çok fazla ama tam 3 ay boyunca yani 3 kez aynı şekilde yaptırdım ve sonuç mükemmel pürüzsüzlük artı sositososito 4.ağdada kendim evde tek başıma yaptım gene sir ağdayla ve 0 acı diyebilirim..hihoyyyt sana tavsiyem dediğim gibi bir kaç kere acı çekeceksin ama sonunda tüyler hem azalıyor hemde kökten aldığın için zayıflıyor..bu da acı çekmemen demek yani..inşallah başarırsınyerimseniben

ya bu sir ağdayı evde kendimiz yapabilir miyiz acaba?diğer ağdadan farklı mı nasıl oluyor ki?anlamadımkafamçokkarıştı

ya bu sir ağdayı evde kendimiz yapabilir miyiz acaba?diğer ağdadan farklı mı nasıl oluyor ki?anlamadımkafamçokkarıştı

Evet canım yapabilirsin.Diğer ağdalar gibi tenekede satılıyor.Değişik markalar var.Nette araştırabilirsin.Ben sesu kullanıyorumyerimseniben.Diğer ağdalardan farkı içinde şeker olmaması bu da tüylerin köklerini beslemiyor,zamanla azalmalarını sağlıyor.Marketlerden veya kuaförlerden alabilirsin.Tabi yanında yağı da beraber ..Suyla çıkmıyor çünkü aldıktan sonra temizleme yağıyla bir güzel temizliyosun.zemuszemus

zemuszemusteşekkür ederim cvpladığın için.ne bilim çoktandır eldiven,epilasyon aleti falan kullanıyorum artık dayanamıyorum ya.bakıyorum herkes sir ağdayı öneriyor.neyse artık ben de deneyecem.hangisi kökten çözerse artıksositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…