kuaföre ya da güzellik salonuna falan git mutlaka.ilk başta genital bölge biraz acıyor ama popo arası hiç acımıyo hemencecik bitiyor :) hem ilk gittinmi alışırsın birdaha.
ayrıca utancak ne var,binlerce kişi gidiyor.ağda yapan da o kadar iğrenseydi yapmazdı, onun işi o :)
o kadar kişininkini yapıyo sizde mi iğrencek :)
hem elleri de çabuk.bi gitti mi hepsini alıyolar oh mis kaydirigubbakcemile3
ne gerek var evde alcam diye uğraşmayla,yok içinde kıl kaldı kıl dönmesi,yok arkayı nasıl alcam bilmemne :)
belki size garip gelecek ama ben cımbızla alıyorum.kökünden aldığımdam uzun süre çıkmıyor ve alırken hiç acı hissetmiyorum.bugüne kadar çok yol denedim;ağda,jilet,tüy dökücü.ağda canımı çok acıttı ve 2-3 saatte anca alabiliyordum ağda elimde eriyordu ve sinir oluyordum.cımbızla alırkende yaklaşık 2 saat sürüyor ama en azından canım yanmıyor.en alt bölge ve popo bölgesini tüy dökücü ile temizliyorum.
eet çok haklısınız oleymiş bunu bende araştırmıştımKızlar işinize karışmak gibi olmasın ama bende bikini bölgesini hem jilet kullandım..yaşım 24 artık ağda yapıcam dedim..çok sert çıkıyorlar ve 2günde bir çıkıyorlar sıkılmıştım..Kuaförden bilgi aldım pudralı ağda aldım sir ağda evde ısıtıp kendim alıyorum genital bölgemi ..kızlar kuaföre alıdırın diyorsunuz evet evde zor oluyor ve kendinde zor alıyorsun Görmek zor oluyor..Ama en mühimi olan kadın kadına bile genital bölgeyi görmesi haramdır ..yani günahtır..yanlış anlamayın beni sadece hatırlatmak ve bilmeyenlere sölemek için..bende günah olmasa aldıracaktım ama:umursamaz:
belki size garip gelecek ama ben cımbızla alıyorum.kökünden aldığımdam uzun süre çıkmıyor ve alırken hiç acı hissetmiyorum.bugüne kadar çok yol denedim;ağda,jilet,tüy dökücü.ağda canımı çok acıttı ve 2-3 saatte anca alabiliyordum ağda elimde eriyordu ve sinir oluyordum.cımbızla alırkende yaklaşık 2 saat sürüyor ama en azından canım yanmıyor.en alt bölge ve popo bölgesini tüy dökücü ile temizliyorum.
bikini bölgesini de alıcam cnm ztn,bgünlük fazla yüklenmek istemedim :) ama beni asıl korkutan yerde napıcam
bir kere kuaföre gittim, gittiğime bin pişman oldum.
Kadın resmen işkence yaptı bana, kalktığımda bacaklarım mosmordu, bide üstüne laf yedik neymiş çok kıllıymışım.
Ben biliyorum zaten kıllı olduğumu, sanki çokmu meraklıyım yaa, bide üst kısmı almadı hanımefendi, kendimi çok kötü hissettim, oysaki temiz görünmek için duşumu alıp gittim, yani bişeyden tiksinse dicem ama bacaklarımda kötü değildir, aldığı para helalmidir onu bilmiyorum...
Kuaförü iyi seç derim, dengesizlere denk gelme...
Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama bende bikini bölgesini hem jilet kullandım..yaşım 24 artık ağda yapıcam dedim..çok sert çıkıyorlar ve 2günde bir çıkıyorlar sıkılmıştım..Kuaförden bilgi aldım pudralı ağda aldım sir ağda evde ısıtıp kendim alıyorum genital bölgemi ..kızlar kuaföre alıdırın diyorsunuz evet evde zor oluyor ve kendinde zor alıyorsun Görmek zor oluyor..Ama en mühimi olan kadın kadına bile genital bölgeyi görmesi haramdır ..yani günahtır..yanlış anlamayın beni sadece hatırlatmak ve bilmeyenlere sölemek için..bende günah olmasa aldıracaktım ama:umursamaz:
kadın kadına sadece genıtal bölge değil diz kapağı ile göbek arası haramdır..yanı buyuzden kuaföre gitmekte caiz değil..hatta kızlar artık gözumuz alıstıgı için pek farketmıyoruz ama mini etek giyen bayanlara dahi bakmamız haram çünkü dedimya diz kapagı ve göbek arası kadın kadına haram........!!!!!!!
buarada genıtal bölge işinde benim canım cok tatlı ağdaya dayanamıyorum ve hassas oldugundan agda da morarıyor oyuzden ben jilet veya tüydökücü krem kullanıyorum...sadece evlenıcegım zaman ilkınde ağda yaptım o da ilk diyeD:::
evet bu haramlık konusu vardır doğrudur da.
valla ben şuan bekarım bikini bölgesini cok rahat alıyorum agdayla ama genıtal cok acıtıyo agdayı yaparken :)
evli erkekler nasıl dusunuyo bilmiorum ki. evlenmıycegımı bılsem tuy dokucu kullanırdım ama bide evlenırsem şimdiden alışmak için agda yapıorum :) onda da acısına dayanamıyorum yaa(((
bişey olmuyor merak etmee...zaten canım benım orayı süreklı 0 tüysüz tutamazsın ki....elbette tüylendıgı olacakki..tabı bunu kımse abartmaz zaten..çokda uzatmazsın =)..................ama mesajımda dediğim gibi özellıkle ilk için ağdayla yap..hep uzun süre cıkmaz hemde balayında uğrasmazsın....
tüyo için tesekkür ederim :)))
o zaman bikini kısmını agdayla alırım evlenınce de .cunku ust kısım actmıyoda :)) aşagısınıda tuy dokucu kullanırım agda orayı alırken acıtıyo cunku :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?