asıl sorun bu bölgede !!! yardım ..

ha bi de bikini bölgesindekiler çok uzunsa ilk defa aldırmaya gitcekseniz evde kesiverirsiniz,sonra da gidersiniz:) ki onların makasları falan da var öyle uzunlar için merak etmeyin dediğim gibi işleri o çünkü:)

belki size garip gelecek ama ben cımbızla alıyorum.kökünden aldığımdam uzun süre çıkmıyor ve alırken hiç acı hissetmiyorum.bugüne kadar çok yol denedim;ağda,jilet,tüy dökücü.ağda canımı çok acıttı ve 2-3 saatte anca alabiliyordum ağda elimde eriyordu ve sinir oluyordum.cımbızla alırkende yaklaşık 2 saat sürüyor ama en azından canım yanmıyor.en alt bölge ve popo bölgesini tüy dökücü ile temizliyorum.

demekki az sende tatlım yoksa cımbızla on saat bitmez tatlım bide popo tarafında tüy dokücü onermiyolar ya ama sen bilirsin tabi:hulya:

ayy ben hiç gidemem ya kuaföre filan. nasıl aldırıyosunuz ya. ayy bide popo arası filan :bbo:.
nasıl yani millete kıçımı mı dönecem temizlemesi için. :1shok:
çok çirkinnn. ıyykk...
ayy ben bayan jinekoloğa bile göstermekten haya ederim ya.

Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama bende bikini bölgesini hem jilet kullandım..yaşım 24 artık ağda yapıcam dedim..çok sert çıkıyorlar ve 2günde bir çıkıyorlar sıkılmıştım..Kuaförden bilgi aldım pudralı ağda aldım sir ağda evde ısıtıp kendim alıyorum genital bölgemi ..kızlar kuaföre alıdırın diyorsunuz evet evde zor oluyor ve kendinde zor alıyorsun Görmek zor oluyor..Ama en mühimi olan kadın kadına bile genital bölgeyi görmesi haramdır ..yani günahtır..yanlış anlamayın beni sadece hatırlatmak ve bilmeyenlere sölemek için..bende günah olmasa aldıracaktım ama:umursamaz:

eet çok haklısınız oleymiş bunu bende araştırmıştım

tüy dökücünün jiletten farkı yokki cnm.. ben bacaklarımı tüy dökücüyle aldım çok hoşuma gitti ama 2 qün sonra jilet gibi sert ve çok çıkardı.. biraz daha uzasın agda yapcam evde oturup sonra akrınca yumurtası yağı sürüp 24 saat fln yıkanmadan beklicem.. :) karınca yumurtası yağı işe yarıyor 1 kre yapmştım öylesine hem geç çıktı hemde seyrek ve ince :)

ya o spatula değiştriilioki ztn tathta gbi bşiy atıolar onu direk hem tek kullnmlık metal kutularda ağdada yannda açıolar onu ztn

kızlar bende geçen hafta ilk defa kuaföre gittim aldırmaya hep jilet kullanıyordum sonunda pes ettim seneye evlilik falan düşüncemiz var başa cıkılmaz. dedim utanıyorum falan ama gidicem napayım sonra gittim 15 dk yapılanlar genital bölgem popom diz altı bacaklarım koltuk altlarım hepsi bitti. biraz acııdı ama jilet yüzünden dayandım ve şuan daha hiç birşey yok normalde jilet olsaydı 2-3 kere temizlemiştim çok rahat ettim valla korkunun ecele faydası yok yapacak birşey yok herkese tavisiye ediyorum şiddetle

yaw utanılacak ne var kuaförlerde bende olan onda da var sempatiksalakcinni
bende hep jilet veya kökten almayan makine kullanmıştım ama artık sıkıldım :S ayrıca evlencek yarın bürgün yiter dedim en sonunda gidicem...ablamın düğün için gittiği kuaföre sonradan bende gittim..kıza söledim korkuyorum çekiniyorum ilk defa aldırcam die.kız o kadar rahat knuştu ki bnmle resmen rahatladım hiçde utanmadım valla sempatiksalakcinni
ben kendim alamam kendi acım azdır ama başkası alınca tutarım kendimi bence sizde böle yapın bir 2 defa gidin hem rahat oluyor hemde temiz

yaw utanılacak ne var kuaförlerde bende olan onda da var sempatiksalakcinni
bende hep jilet veya kökten almayan makine kullanmıştım ama artık sıkıldım :S ayrıca evlencek yarın bürgün yiter dedim en sonunda gidicem...ablamın düğün için gittiği kuaföre sonradan bende gittim..kıza söledim korkuyorum çekiniyorum ilk defa aldırcam die.kız o kadar rahat knuştu ki bnmle resmen rahatladım hiçde utanmadım valla sempatiksalakcinni
ben kendim alamam kendi canım azdır ama başkası alınca tutarım kendimi bence sizde böle yapın bir 2 defa gidin hem rahat oluyor hemde temiz
[/QUOTE]

bikini bölgesini de alıcam cnm ztn,bgünlük fazla yüklenmek istemedim :) ama beni asıl korkutan yerde napıcam

aynen benmde korkulu rüyam o kısımlar şimdiye kadr hep jilet kullandım şimdi yavaş yavaş bikini bölgesine ağdaya başladım keşke tüyler ilk çıkmaya başladığında annem zorla sürükleseydi ya kuaföre yada kendisi yapsaydıda öyle alıştırsaydı şimdi tek tüy kalmamıştııı

hakkaten dengesizmiş kıllı olduğun için gittin oraya sen kııllarını aldırmaya ne bekliyoduki kadın pardon??

kadın kadına sadece genıtal bölge değil diz kapağı ile göbek arası haramdır..yanı buyuzden kuaföre gitmekte caiz değil..hatta kızlar artık gözumuz alıstıgı için pek farketmıyoruz ama mini etek giyen bayanlara dahi bakmamız haram çünkü dedimya diz kapagı ve göbek arası kadın kadına haram........!!!!!!!

buarada genıtal bölge işinde benim canım cok tatlı ağdaya dayanamıyorum ve hassas oldugundan agda da morarıyor oyuzden ben jilet veya tüydökücü krem kullanıyorum...sadece evlenıcegım zaman ilkınde ağda yaptım o da ilk diyeD:::

evet bu haramlık konusu vardır doğrudur da.
valla ben şuan bekarım bikini bölgesini cok rahat alıyorum agdayla ama genıtal cok acıtıyo agdayı yaparken :)
evli erkekler nasıl dusunuyo bilmiorum ki. evlenmıycegımı bılsem tuy dokucu kullanırdım ama bide evlenırsem şimdiden alışmak için agda yapıorum :) onda da acısına dayanamıyorum yaa (((

bişey olmuyor merak etmee...zaten canım benım orayı süreklı 0 tüysüz tutamazsın ki....elbette tüylendıgı olacakki..tabı bunu kımse abartmaz zaten..çokda uzatmazsın =)..................ama mesajımda dediğim gibi özellıkle ilk için ağdayla yap..hep uzun süre cıkmaz hemde balayında uğrasmazsın....

tüyo için tesekkür ederim :)))
o zaman bikini kısmını agdayla alırım evlenınce de .cunku ust kısım actmıyoda :)) aşagısınıda tuy dokucu kullanırım agda orayı alırken acıtıyo cunku :)))

benımkıde tam tersı işte..pff çok kötü bişe yaa.nyse kolay gelsın=)

5 sne bikini bölgesine jilet vurdum bu sene cesaret edip kuaföre gittim ilk aldırdığımda bağırdım ama 2.cisi daha iyiydi ama çok memnunum keşke önceden öyle başlasaydım diorum popo arasını da aldırıorum ama o kdar acımıo

Konuyu açan arkadaş gibi bende çok afedersinz ayıptır söylemesi ama şu popo arasındaki kıllardan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum yani evde ağda yapcam ama ters geliyo elim hatta genital bölgede ters geliyo sadece üstü alabiliyorum güzellik merkezine gitmeyi düşünürüm belkide ama sürekli gitmek istemiyorum bi şekilde kendim halletmeye alışmam lazım öyle her ay her ay gidemem aranızda o kısımları evde alan varsa yada aklına fikir gelen bana söyleyebilirmisinz nası yapcam bide ağrısından çok koruyorum 23 yaşındayım şu yaşıma kadar sadece jilet kullandım ormana döndü orası dedğim gibi sadece üstü alabiliyorum alt taraflara inemedm bana bi el uzatın ha hacılar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…