dün gece kayınbabam arıyo eşime diyoki mesuta (mesut kardeşim oluyo. askeri kurumda çalışıyo 4 yıldır) söylesende gelmese kalacak yer sıkıntı olacak yerde yok arabada isterse kendi gelsin diyo...
hey allahım, benim imtahanım sanırım bu insanlar ya hiç düğüne gelmek isteyen birine gelme denir mi? yada ara aç de madem o kadar terbiyesiz bi adamsın, niye eşim diyo yani? oooooooff offff... sabır allahım sabır....
kardeşimin bu olan olaylardan haberi kyok hiç bi problemi anlatmadım yansıtmadık ona. sadece benim onlara ısınamadığımı, sevmediğimi biliyo, kardeşim çok sıcak kanlı bi insandır abla akrabayız sonuçta ailemizi temsilen bi kişi gelsin hiç yoktan. diye gelmek istediğini söyedi. ben her ne kadar boşver kardeşim gelme yol uzun izin alman gerekir boşver dediysemde gelmek istedi. tamam dedim kaynanamlara dedik haftalar öncesinden hatta kayınbabam izin falan ayarlamazssa benim tanıdıklarım var (ki yok hava civa hep lafta atıp tutmayı çok sever kendisi) ayarlarım demişşti. ŞİMDİ ŞU YAPTIĞINA BAKIN!
dün eşim çok üzüldü nası diycem diye hiç gelme denir mi diye bende dedim bak görüyosun demi bişey demiyorum, bi fazlalık gözlerine o mu göründü çalıştığı kurumun heryerde misafirhanesi var gidip kalır onu düşünemiyomu öyle deseydi bari dedim eşim gene parladı hemen ne demek istiyosun babama diye, sesini yükseltti bi müddet sustum sustu ve dargın olarak uyuduk. soğuk soğuk davrandı
Şu bi haftadır nerdeyse düzenli olarak abisinin düğünü yüzünden tartışıyoruz ... bi elini eteklerini çekemediler üzerimizden allahım şu düğün bitse gitsede kayınıma sarsalar keşke yeter artık ya evliliğimi mahvettiler daha yılım dolmadan
(((