Aşık olmaktan korkuyorum...

Canım bana kalırsa akışına bırakmalısın
Sanırım şun an adı konmuş bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla?
O yüzden kendini kaptırman doğru olmaz..
Onun maddi durumu,hayat şartları kpss,polislik vs gibi şeylere yoğunlaşmasına pek elverişli gibi değil.
Hı şu var;dersen ki ben onu bu şekilde,her türlü kabul ederim o zaman bişey diyemem..
Ama sanırım sen düzenli bir yaşamı istiyorsun..
Umarım herşey gönlünce olur.

ben matematik öğretmenliği okuyorum, önlisans kpssye girdim, özel ders veriyorum, bi şekilde kendi ayaklarımın üstünde duruyorum..
o beni çok iyi biliyor, bildigi için ztn iş konusunu halletmeden bişey diyemiyor bana , yoksa böyle davranmaz, bana önce flört teklifi ile gelirdi.. sonrada mayısta hiçbişey yokmus gibi giderdi..
ama benim artık istediğim bi sevgili değil bi eş, hayat arkadası, iki dünyada yoldaş bunu çok iyi biliyor..
tek emin olduğum bişey var , bu çocuk çalışmayı biliyor, sorumluluk sahibi ve bir şekilde hayatını kuracak..
bana bi çok erkekten daha çok güven veriyor bu açıdan, ama cok uzun bi süreç var önünde..
şu anda kitap bile alacak durumda deil kpss için biliyorum...
akısına bırakmak en mantıklısı ama en zor olanı...

En zor olanı ama en doğrusu canım evet..
Bir şeye emin olmadan başlama,benim yaptığım hatayı yapmaa..
Bana ayrıldığım erkek arkadaşım da matematik öğretmeni..bana ;'atanamayacağımı böyle stres yapacağımı ve seni üzeceğimi bilseydim bilseydim hiç başlamazdım' dedi..
Sonradan üzülmek yerine bişeylerin adının konulmaması ve akışına bırakılması en doğrusu..

benim karsıma su an doktorda avukatta gelse, katları yatları olan biri gelse okulum bitmeden kimseye evet demem kimsenin sorumlulugunu almam
bunu oda biliyor yoksa bana evlilik ile gelmezdi.. bunları hiç düşünmezdi...

bizim onunla ilişkimiz cok rahat oldugu için ona duygularımı belli edip etmemekte kararsızım, su duruma mudahale edip etmemekte...
yoksa bi ilişkiye başlamam bugün, yarın, yakın zamanda..
önce iş, düzen..
ama insan seveceği birini de kolay bulamıo ki...
emek vermeden olmuyorki...
destek olmadan, engelleri aşmadan..

neden bilmiyorum bu çocuk senin duygularından emin olsa yolunu tamamen senin istediğin biçimde düzenleyecek gibi geldi.çünkü en başta sana karşı ikili oynamayan bir çocuk ikincisi de seni seviyor belli. deilse kaldırıp herşeyini sana anlatmaz gelecek planı kurmaya çalışırken de bu kadar zorlanmaz yıllardır yaptığı işi yapıp gidiyor olurdu.
bir şekilde onun hep yanında arkasında olduğunu hissettirmelisin cesaret vermelisin düzgün bir meslek sahibi olması için.
benim görüşüm bunlar..
tabi işin bi de şu yanı var ki bu devirde kimseye güvenmeyeceksin gidicek adam gibi iş sahibi olucak öyle karşına çıkıcak alnının akı ile sevdiğini söyleyecek ondan sonra sen de yüreğine dur demeden onun yanında olacaksın.
seçim senin hangisi senin tercihlerine krakterine uygun ise onu yap derim..
umarım her şekilde çok mutlu olursunuz..

tam olarak bunun çelişkisini yaşıyorum işte benim yaşadığım karmaşa tam da bu
ben öncelikle kendimden çok onun için istiyorum yaptığı işi bırakmasını.. yarısı kendim içinse yarısı onun için bu kdr çabamın düşünmemin...
bakalım galiba bana da seçimi zaman yaptıracak...
kimseye güven yokki , kiminle olursak olalım , sonsuza kadar birlikte olmayabiliriz, önemli olan kendi iç dünyamızda bagımsız olmak, herhangi birinin bizi yıkıp geçmesine izin vermemek.. aslında ben kendime güvenmiyorum ondan çok kendimden korkuyorum..
kendim rahat olsam, hayırlısı desem herşey süper olacak ..

o zaman işin daha da basit..
Allaha güveneceksin... işlerini zamana bırakacaksın dua edeceksin..

küçük bır anımdır bu: bir gün eski sevgilimle bir yerde oturuyoruz bir laf dedi ve çok kalbim kırıldı.. o sırada ezan okundu ve ben dua ettim allahım ben bu halimle bu adamı bundan daha fazla tanıyamam eğer hakkımda hayırlı değilse ne olur onu benden uzaklaştır diye.. 7*8 ay içinde de ayrıldık.. ve inan bana ayrıldığımdan beri daha huzurluyum daha mutluyum..

o yüzden dua et derim.. hakkında hayırlısını Allahtan iste ve istediğin şey karşına çıktığında da kabullenmesini bil.. bu kadar basit işte..

çok haklısın, bunun üstüne söyleyebileceğim hiç bişey yok :)
çok teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptıgınız için :)
gelişmeleri mutlaka yazacagım ..

canm şu an güzel bi arkadaşlığınız var. bu çocuk kendine daha uygun bi iş bulduğunda arkadaşlığınız ilerleyecektir bence sadece biraz sabret

ama bu yıl giderse iş bulamaz, tüm sınavlar, hersey yazın yapılıyor..
kısın geldiğinde okuluda olmayacak..
giderse bizim de tüm şansımız yokolmus olur...

Bencede akısına bırakmalısın canım.
Anlattıgın kadarıyla düzgün bir insanmıs.
Ne yapması gerektiginde kafası karısmıs baska yapacak birseyi olmadıgı icin bahsettiginiz isle ugrasıyor sanırım.
Desteginizi esirgemeyin ondan.
Herseyin hayırlısı.

Annenız ne dıyor bu duruma?
Ben sahsen herseyı annemle paylasırım en ınce ayrıntısına kadar. En ıyı arkadas ınsanın annesıdır.

bende anlatıyorum, annem şimdilik bişey demiyor, bazı şeylerine inanmıordun bunların samimi oldugunu düşünüomusun diyor
ii düşün çok seçenegin olacak diyor
gülüyor, nasıl bu noktaya geldi diyor birden bire nerden geldi diyor aklına bunlar

canım akışına bırakmak mantıklı olanı ama dediğin gibi de en zor olanı
ben de senın gibi başladım 4 yıldır akışına bıraktım bı yre varamadık ne ben atandım ne onun net bi işi düzenı oldu .. hala akışında bakalım nerde dururz ..
bnde senın gibi sevmeden olmaz emeksz olmaz dedm emek vrdık ugrastık ,yaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum ama keşke kndı düzenımı kurup ondan snra hayatıma bırını alsaydım diye de düşünmeden edemıyrm .hakkında hayrlısı olsun ama okul bitip öğrenci modundan cıktıktan snra hayatını düzene koymak istıyorsun ama bunun için karşındakı insan çok önmli ..dilerim hersey gönlünce olur !

dua ediyorum bol bol, önce onun için, sonra bizim için..
ben onun cıglıklarını duyabiliyorum, en derinlerden kopup geliyor onun neler hissettiini cok iyi anlıyorum
ama bu cok emek verip herşeye katlanacağım anlamına gelmiyor ki..
biz mutlu olmak istiyoruz, Rabbime havale ettim, O bizi bizden cok düşünür elbet..

bu arada cumartesi gecesi bana gidicem dediğinden beri msnde görmüyorum, bir yere mi gitti, bilerekmi girmiyor bilmiyorum..
bir yere gittiyse mutlaka haber verirdi bilerek girmiyorsa bu onun için bi ilk sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

Canım sımdı sana soyle bı yorum yapayım ama bana kızma sakın ben bıraz dık konusurum dogru bıldıgımı yazarım hep,

1-) Eger son cumlende yazdıgın seylerı hıssetmek ve yasamak ıstemıyorsan kendını tutmalısın dıyorum.
2-) Uzulmek ıstemıyorsan daha sonra KESKE dememen ıcın bu hısslerını bastırmak zorundasın

Inan bak herseyın hayırlısı dıyorlarda ınsan sınır oluyor ya arada ben uzulurken nasıl hayırlısı oluyor felan der yerı geldımı ınsan, Emınım kı daha guzel bı ılıskıyı yakalayacaksın umutlarını soldurma, bazen ınsan bazı seylerı ıcınde olunca goremeyebılıyor o yuzden sana tavsıyem bı arkadas olarak koca bır omur mutlu olup yaslanıncada sırtını dayayabılecegın yanında olmaktan mutlu olabılecegın bı ılıskı dusun bunu yasayabılecegın dogru kısının gelecegını unutma tabı dogru kararlar vermenın onemını burda sen ayırt etmıs olacaksın.

Kendını guclu tut...

son cümlemden derken "biz mutlu olmak istiyoruz " demiştim onu kastettiniz sanırım.
bilmiyorum bazen aynı seyleri bende söylüyorum kendime.. bazen de tuhaf bi şekilde herseyin yolunda gideceğine inanıyorum.. o benim hayatımda farklı bi yerdeydi cok rahat davrandığım bi insandı.. oldugu gibi davranan insanlar gercekten cok azaldı.. onun en sevdiğim yönüde bu, asla oldugundan farklı görünme derdi yok.. en dogrusu dua edip zamana bırakmak, o beni su anda gercekten mutlu etmeyi biliyor, üzmüyor ama sonrasında hersey farklı olabilir biliyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Bu konuyu açtıktan 3 yıl sonra..

Hayatıma geri döndü..

Önce ciddiye almadım..

Sonra, sonra sadece merak duygusu ile nereye kdr gidebileceğimizi görmek istedim sanırım..

Allak bullagım..

Bana attıgı msjlardan biri, biz inanan insanlarız, umarım inşaallah yollarımız kesişir sen benim helalim olursun, allahım seni bana getirir..

İçim ürperio.. Eski msjlarımı arıyorum..

Kendimi ifade ettiğim her satır önemli..

Öyle uzun zmn geçtiki üstünden..

Üstelik öyle yorgun bi dönemde bana teselli olduki..

Vay be...

Gerçekten hayat çok garip, kimsenin ahı kimsede kalmıyor..

Benden ufacık bir destek için deli divane oldu..

Bu kış yaşadığım şehre çok yakın bir yere askere geldi umrumda bile değildi. Her hafta onu ziyarete gideyim diye sonu yolumu gözledi size anlatamam kırmadan dökmeden bütün intikamımı aldım nasıl içimi yaktıysa, ben unutmuşum aynısını yaşadı..
Şu an mı?
Bütün hayatın yükü ve gerçegi ile karşı karşıya kafasını taşlara vuruyor ve hala benden bir dal destek güven bekliyor..
Benmi kurduğum hayatın keyfini sürüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…