• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmaktan korkuyorum...

Esila09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.142
51.751
798
Merhabalar.. Kimseye dökemiyorum bu aralar içimi, kimse beni anlamayacak diye korkuyorum. Biraz uzun yazacağım ama umarım okuyup bana yardımcı olursunuz..
En baştan anlatsam en iyisi olacak sanırım.
Biz geçen yıl ilk defa 5 yıldızlı bir otele tatile gittik, ben o dönem çok mutsuz umutsuzdum. Hiç istemeye istemeye gittim, orada çalışan animatörlerden biriyle ilk gün karşılaştık, cok cok etilendim uzun zamandan sonra bir ilkti.:16:
Bir kaç gün geçti,gelip masamıza oturdu tanıştı. Ben hiç bilmediğim bi dünyaya adım atmış oldum. İlk günkü duygularım sürmedi ama tanıdıkça saygı duydum deger verdim, hayatıma farklı bi renk geldi, kışında görüşmeye devam ettik. Ekim ayında tanısmıştık, şubat ayında facebook ta ekledik birbirimizi.
Mart ayı basında aynı otelde çalışan fakat biz geldikten 2 sonra ayrılan bir animatör beni ekledi, insanlarla iç içeler diye, ortak arkadasım var diye ekledim. Aynı gün içinde msne geçtik, cok uzun sohbetlerimiz oldu, cok vakit geçirdik. Beni cok cok zorladı, az azarımı yemedi :9: Çok şakacı çok fırlama zamanla beni anladıkça bende ona karşı hoşgörülü olup kendi dogrularımdan vazgeçmeyeceğimi belirttikçe arkadaşlığımız oturdu. Benim şu dünyada en hoşgörülü davrandığım insandır..
Bu yaz tatil için benim çalıştığım otele gelin diyordu, ama benim hiç niyetim olmadı, fakat her yer dolu olunca ben içimdeki sese güvendim ve annem ve kardeşim ile onun çalıştığı otele gittim. Çok güzel bi tatil geçirdik. Beni anlamış oldu, anneme karşı cok cok saygılı davrandı, kardeşimle ilgilendi bizi herkese ailem diye tanıştırdı. Rekreasyon bölümü okuyor yani aslında yaptıgı işin okulunu okuyor. Fakat yaptığı iş öyle bi işki.. Bi yandan bulunduğu ortamdan, turist kızlardan, ilgiden, bedava alkolden, eglenceden kopamıyor, bi yandan bi yönü dürüst, sakin düzgün bir hayat istiyor.. Ailesi çok düzenli,durumları iyi, çevreleri geniş.. Ailesi yaptıgı işin ayrıntılarını bilse onu öldürür... :37:
Bizim hep arkadaşlığımızı aşk a çevirmeye çalıştı ilk önce sadece karsı cins oldugum için sonra sadece ben oldugum için..:37:
Tatilden beri de mesela anneme anne diyor, ben ailemden uzakta okuyorum eve gideceğim zaman gelmek istiyor, bana karşı çok iyi çok güzel davranıyor ama her zamanda konuşmuyoruz msnde ..
Bu arada benim ilk tanıstıgım animatörle bu yıl tatilde sorunlarım oldu, yalanlarını yakaladım ve arkadaslıgımız koptu. Bu konuda onun bilmediği bişeydi, yeni ögrendİ ve biz bu konu hakkında konuşurken niyeyse hep gerginleştik.. sustu sustu sustu..
Geçen hafta tvde yetenek sizsiniz yarışmasının başladığını gördüm ve ona başvurması için ısrar ettim, cuma günü başvurdu çarşamba aksamı arayıp cuma günü çağırdılar.. Geldigi şehre cok yakın bir yerde elemeler oldugu halde ankarayı tercih etmiş, seninle de görüşürüz die dedi :26:
2 gündür yanımdaydı dün sabah karşıladım, yetenek sizsiniz elemelerine gittik, akşam 8 e kadar beraberdik, bugünde tiyatroya gittik ve akşam ugurladım..
Benim hissettigim her seyi o bana anlattı, bu işi bırakırsam yapacak başka işim yokki dedi, hayat insanı nerelere getiriyor bu iş olmasa biz su an burda oturup konusuor olmayacaktık dedi, bi tekrar össyemi girsem diyorum dedi, bi polislik aklımda dedi, bi ögretmenlik te yapabilirim meslek liselerinde dedi.. O kadar karmaşık bi hali vardı ki içim yandı..
Ben ondanda karmaşıgım ondanda kötüyüm sanırm aşık oluyorum .. kendi halimi hiiç begenmiyorum, sık sık onu düşünüyorum, nette görüşmek için fırsatlar yaratıyorum.. iradem resmen devre dışı..kızıyorum,kıskanıyorum resmen önemsiyorum..
Ama buna hiç ihtimal vermez.. En azından bu konuda içim rahat..

Sevgi dolu, neyse o içi dışı bir, bizim arkadaşlığımızın buralara gelmesinin tek sebebi bu.. Aileyi biliyor, sorumluluk sahibi ve çalışmayı biliyor.. Paranın kıymetini biliyor ama bana 2 gündür 1 kuruş harcatmadı, tatilde düzenledikleri turlara ücretsiz götürdü içki parası ödemedik..
Benim en büyük çelişkim alkol ve bu mesleğin belirsizliği..

Bu yıl tatil için şubatta rezervasyon yaptırmak istiyorum dedim, yaptırmayın dedi, hoş benim nerde olacagım belli değil ama dedi, belki de hiç çalışmam belli olmaz dedi..

Sanki biri gelsin kurtarsın istiyor, ama kendi istemedikçe kimse yardımcı olamaz..
Nolur bana akıl fikir verin saçma sapan işler hatalar yapmak istemiyorum..
Bi gün hayatımdan cıktıgında yıkılmak istemiyorum boşlugunu hissetmek istemiyorum....

konuyu actıgım dönemden beri birsürü gelişme oldu, son msjlarıma bakıpta yorum yaparsanız cok mutlu olurum..

Son düzenleme:
animatör sevgili olarak :26: ben sicak bakmam bende animatör ile tanismistim sohbetimiz oldu ve etrafinida gördüm ama bana göre degil en basiti sabit ve ciddi bir isi olmasi önemli kücümsemis gibi olucam ama animatör ün etrafida belli :37: sevgili olarak kiskanc süpheci bayanlara göre hic degil.Ama ask bu kalbine söz geciremedigin de oluyor.Ama emin degilsen kafa yorma bosuna;)

Ben yapı olarak çok çok sert bi insanım, ama beni resmen eğittiler :8:
o da çok iyi biliyor herşeyi , şu anda aramızda bişey olması imkansız .. ama ama ama işte..
onunda benimde aklımızda soru işareti var onun cevabını bi türlü bulamıyoruz, hayatın basındayız ve kuracağımız hayatlar için kararlar alıyoruz..
elemelerde bende performansını izlemek istedim, ordaki görevliler diger adaylar herkes eşi misiniz diye sordu..
birine nerden cıkardınız diye sordum, birbirinize cok güzel bakıyorsunuz dedi, cok seviyeli gözüküyorsunuz dedi, böyle arkadaşta sevgili de olmaz dedi..
bunu söyleyemedim tabi ona :9:

Aşık olmaktan korkulur mu yaa olun güzel arkadaşım herkes olsun tatsın bu duyguları :98:
ben okuduklarımda hiç olumsuzz bir şey görmedim , temelinizi de gayet sağlam buldum ...
aşık olun o da size olsunki bence olmuş olma ihtimali çok yüksek , dolu dolu yaşayın ...
gerisi gelir , şimdiden işini filan düşünmeyin , biraz tadını çıkarın , işini düşüneceğiniz zaman gelir hepsi yoluna girer :93:

Tam olarak kendimi ifade edemedim galiba..
Buraya yeni üye oldum ve cok paylaşımda bulunmadım..
Ben boşanmıs anne baba çocuğuyum, bugüne kadar kendi ayaklarımın üstünde durdum hep..
Matematik okuyorum.. Alkolü sigarayı agzıma sürmedim daha.. 23 yasımdayım..
Peki bu kadar zıt olup nasıl bunları yaşayabiliyorum..

Gün doğmadan neler doğar :87:

Bence ilişkiniz gayet iyi gidiyor , maaşallah . Sıkıntı yapacağınız bir durum yok . Ne kendinizi ne de arkadaşınızı boş düşüncelerle sıkmayın .

Eğer , arkadaşınız da bu işte dewam etmek istemiyorsa ki ( Pek istemiyor gibi geldi bana ) , başka bir işte çalışabilir . Henüz gençsiniz ikinizde .

Birçok sınawada girebilir , bölüm değişikliği de yapabilir . Sadece , ne yapmak istediğine kesin karar wermesi gerekli hepsi bu .

Ayrıca ; zıt kutuplar birbirini çeker . Kişiliğiniz ; yaşanan olaylardan , olgunlaşmadan etkileniyor haliyle . Kimse hep aynı kalamıyor değil mi :93:

Üzmeyin , üzülmeyin . Mutluluklar dileğiyle ...

Tam olarak kendimi ifade edemedim galiba..
Buraya yeni üye oldum ve cok paylaşımda bulunmadım..
Ben boşanmıs anne baba çocuğuyum, bugüne kadar kendi ayaklarımın üstünde durdum hep..
Matematik okuyorum.. Alkolü sigarayı agzıma sürmedim daha.. 23 yasımdayım..
Peki bu kadar zıt olup nasıl bunları yaşayabiliyorum..

zıt kutuplar birbirini çeker biiliyorsunuz:31:
zaten siz kafanızda ,içinizde o arkadaşınızı kendinize uygun görmeseydiniz buralara kadar getirmezdiniz arkadaşlığınızı :4:
hayat böle kime ne zaman ne göstereceği belli olmuyor , siz sadece tadını çıkarmaya ve bu tatlı ruh halini iş güç bilmem ne düşünerek zehir haline getirmeyiniz :13:
bence herşey şu anda olması gerektiği gibi gidiyor , siz olayın içinden bunu sezemiyor olabilirsiniz ama 3 şahislar olarak bizler bir çok şeyi daha net görebiliyoruz...
bu arada bir anda kendi niteliklerimi okuyor gibi oldum :34:

Aşık olmaktan korkulur mu yaa olun güzel arkadaşım herkes olsun tatsın bu duyguları :98:
ben okuduklarımda hiç olumsuzz bir şey görmedim , temelinizi de gayet sağlam buldum ...
aşık olun o da size olsunki bence olmuş olma ihtimali çok yüksek , dolu dolu yaşayın ...
gerisi gelir , şimdiden işini filan düşünmeyin , biraz tadını çıkarın , işini düşüneceğiniz zaman gelir hepsi yoluna girer :93:

ben kendimden bi emin olsam, bi bilsem ne düşündüğümü...
öyle güzel şeyler yazmışsınız ki gülümsememek elde değil..
ama bu arada kız arkadaşları daha dogrusu ona gelen kızlar çok fazla, bulundugu çevre dolayısıyla.. işinin hayatına etkisini nasıl silip atayım..

o sizi bir sevsin bir aşık olsun feriştahını gözü görmez emin olun:91:
ben anlattıklarınızdan arkadaşınızın gayet efendi ,kendini bilen birisi olarak algıladım ,
tabiki çevresinde bir çok kız olacaktır işi dolayısyla ama mesafesii koyup , korumak onda biter :73: sizce bunu yapabilecek birisi mi ?

Gün doğmadan neler doğar :87:

Bence ilişkiniz gayet iyi gidiyor , maaşallah . Sıkıntı yapacağınız bir durum yok . Ne kendinizi ne de arkadaşınızı boş düşüncelerle sıkmayın .

Eğer , arkadaşınız da bu işte dewam etmek istemiyorsa ki ( Pek istemiyor gibi geldi bana ) , başka bir işte çalışabilir . Henüz gençsiniz ikinizde .

Birçok sınawada girebilir , bölüm değişikliği de yapabilir . Sadece , ne yapmak istediğine kesin karar wermesi gerekli hepsi bu .

Ayrıca ; zıt kutuplar birbirini çeker . Kişiliğiniz ; yaşanan olaylardan , olgunlaşmadan etkileniyor haliyle . Kimse hep aynı kalamıyor değil mi :93:

Üzmeyin , üzülmeyin . Mutluluklar dileğiyle ...

biliyormusunuz bu akşam huzurla uyuyacağım galiba,:17:
en iyisi zamana bırakmak..
eger yetenek sizsiniz yarışmasında programa çağrılırsa bir çok bağlantı kuracaktır eminim..

o kadar şanslı bi insanki, anlatamam..
en büyük şansı da ben olsam, biz olsak... :17::16:

o sizi bir sevsin bir aşık olsun feriştahını gözü görmez emin olun:91:
ben anlattıklarınızdan arkadaşınızın gayet efendi ,kendini bilen birisi olarak algıladım ,
tabiki çevresinde bir çok kız olacaktır işi dolayısyla ama mesafesii koyup , korumak onda biter :73: sizce bunu yapabilecek birisi mi ?

eğer birini severse düzgün davranacağını hep söylüyor,ama boşlukta olduğu için şu anda eline geçen tüm fırsatları olabildiğince değerlendirdiğine eminim.. beni uzak tutanda bu nokta zaten..

Muhtemelen onu dizginleyecek birini arıyordur tam sen gibi ona zıt birisini
Animatör olması büyük şansızlık alkol turist kızlar vs..
Ama aşk engel tanımaz :8:

Hayatta neler gizli bizi neler bekliyor hiç bilmiyoruzki böyle olmasa biz hayatta tanışamazdık..
Sonra insanoglunun fıtratında gizli rahatlık, bende kendi içimde aslında çok rahatım, celişkiliyim, kendi özelliklerime göre.. en iyisi zamana bırakıp görmek..

anlattığın kadarıyla öyle boş biri değil. ama onun sana karşı ilgisi nasıl. birde animatörler yapı olarak fırlama çok hareketli herkes muhabbet kurabilen kişiler olur zor bir durum ben heralde çok kıskanırdım.

onun bana karşı hep ilgiliydi, bunu 2 acıdan değerlendirebiliriz, arkadaslıgımız gitgide oturuyor..
zel anlamda ise ilk msjımda yazdıgım gibi ilk günden beri zorluyordu sırf karsı cins oldugum için.. bi süre sonra bunu şakaya vurmaya başladı ama artık daha farklıydı beni tanıdıkca ciddileşti .. Çünkü benim özellikle bu aralar yogunlaşan duygularımı asla tahmin edemez.. ben ilk tanıştıgımızda aramızdaki sınırı korumak için cok basit şeylerde bile şakayla uyarıordum mesela canım diye hitap ettiginde benim adım ... unuttun galiba diyordum :37:
ya da cıkarken öptüm dediğinde öpme nan öpme diyordum :37:
cok kendinden emin agır taş gibi yerimde durdum, şimdi bana kolay kolay yaklasabileceğini sanmıorum.. biraz hayatını toparlaması lazım, kendine güvenmesi için.... ben ne onunla ne baskasıyla yasayacagım 2 3 günün ayın peşindeyim ben sadece huzurlu bi hayat istiyorum, bunun için acelem yok ne kadar zaman lazımsa geçiririm, karşımdaki insana da elimden gelen destegi veririm..
en iyisi onun gibi rahat olup zamana bırakmak..
bugüne kadar ne yaşadıysak hepsi cok güzeldi..
eger orta yolda buluşabilirsek, hayat bizi daha da yakınlaştırırsa süper olur..
olmazsadaa, onu o zmn düşünürüz..

Merhaba.. tekrar içimi dökmek istedim..
Ben gitgide ona alışıyorum, özlüyorum, onu düşünüyorum.. :69:
Bizim organizatör bir tanıdıgımız vardı, onun vasıtasıyla kendi yaşadığı şehirde bir organizasyon şirketinde işe başladı. Bayramda 3 gece cıktı, yılbasında cıkacak, ayrıca açılışlarada cagıracaklarmış. Bu süper oldu onun için, tabi benim içinde :65:
Bayramda aradı beni, kimseye msj atmaz biliyorum, bayram sabahı kardeşimle msnde karşılaşmış slm yollamış, ben hem o arayacakmı diye merak ettim hemde 1. günü fırsat bulup kont alamadığım için aramadım ama 2 .gün arayacaktım.. Aksamına o arayınca cok mutlu oldum, itiraf ediyorum :69: 2. gün showa cıkacaktı ben cok güzel bir msj attım gündüz, aksam showdan sonra aradı, ben o zmn uygun deildim daha sonra aradım
Son zamanlarda cok morali bozuk, ne yapacağımı bilmiyorum istersem hemen evlenip yurtdısına bile cıkarım ama böyle yaşamak istemiyorum, bu yıl bile çalışmak istemiyorum diyor.
Bir ay öncesine kadar süper bi teklif aldım, sef olarak gidip cok ciddi para kazanacaıgım diyen insan şimdi nasıl olduda böyle oldu diyorum bu kdr sogudu..
Önce kendime seni mi düşünüuyorki die soruyorum havalara ucuyorum o ihtimali düşündükçe...
Sonra bu saatten sonra o seni aklına bile getirmez diyorum içim acıo..
Bu arada tavrı ilk zamanlara göre cok cok farklılaştı, yine şaka var ama daha bi ciddi şakalar :77:
Bakalım zaman ne getiricek bize umarım umarım benim için dogru insan o dur ben onunla çok mutluyum umarım hersey cok güzel olur , hayallerimden bile güzel.. :69:

merhaba haftalar önce kimse cvp vermemişti am yeniden şansımı denemek istiyorum..

yaklaşık bir ay kadar önce msnde bana animasyonu tamamen bırakmak istediğini söylemişti.. polislik,kpss banka sınavları, ticaret her yolu denemek istediğini iyi bir iş kurmak istediğini sonrada evlenmek istediğini söyledi.. havalara uçtum itiraf ediyorum.. :69::78:
hatta şakayla karısık sonrada gelir seni annenden isterim dedi.. ben sana kaçarımki vermezse dedim güldük :69::78::37:

bu arada acaip para sıkıntısı yaşıyor, bi kaç yere iş basvurusu yaptı ama cvp alamadı.

cuma namazlarına gitmeye baslamış..

aşure günü oruç tutmuş...

bana sürekli beni çok sevdiğini, iyi bir işi olsa benimle evleneceğini , ama kimsenin hayatını yakmak istemediğini söylüyordu, ama yarı şaka yarı ciddi, bende şakayla cvp veriyordum..

yanıma gelmek istiyor ankaraya , ocak 15 te para alıcak onu bekliyor, beni çok özlediğini söylüyor...

herşey beni gülümsetirken dün aksam menejeriyle konustugunu söyledi, bu yaz da bos duramam ki mayısta gideceğim dedi..
okulu bitecek, mutlaka çalışması lazım
tamam gitsin ama tüm sınavlar yazın o zmn hiçbir yatırım yapamaz, ne polislik ne kpss

2gündür çok sessizdi anlamıstım bişeyler olduğunu...

ben ne yapayım nolur bana bi akıl verin lütfen

yazın gelirsiniz diyor, bilmiyorum ama gelmem gelemem dedim, söyleyince direk ağlamaya basladım ztn ne diyeceğimi bilemedim..

bi yanım sus diyor, hiçbişey yokmus gibi davran yazın git tatilini yap
bi yanım cesaretli ol daha okulun bitmiyor zamana bırak diyor
bi yanım gitme de diyor
bi yanım tüm bunları msnde konus diyor
bi yanım bekle gelsin yüzyüze konus diyor...
bi yanım ilk adımı ondan bekle ne düşündüğünü ögren diyor ilk adımı ondan bekle..

karmakarışığım nolur yardım edin lütfen..

Back