- 14 Temmuz 2022
- 79
- 118
- 8
- 25
- Konu Sahibi bilinmezyol
-
Çoook toysunuz çook. Eğer evlenirseniz ileride kafanızı duvarlara çok vurursunuz ben ne
Kasımda görevden dönecek ve gelmek için ısrar ediyor annemeDaha tam yapmamışsın hatayı. Hala şansın var aslında tepmezsen.
Atanmışsın zaten. Evlenmiyorum de geç. Zorla nikah mı kıyacak annen sanki.Kasımda görevden dönecek ve gelmek için ısrar ediyor anneme
Annemde olanları bilmiyor ve bu evliliğin olmasını istiyor
gerçektende öyle ama karşımdaki insanın acındırma vicdan yaptırma özellikleri var . öyle şeyler diyorki görseniz şaşırır siz bile üzülürsünüz o laflara nasıl yapmalıyıım bilmiyorumNe güzel işte, kendi ayaklarının üstünde durmaya başlamışsın. Keyfini çıkar hayatının illa ki hayatında biri olmak zorunda değil ki sadece bu iki kişi yok koca dünyada daha neler neler, kimler kimler çıkar karşına :)
sadece memur olması ve bana başta iyi davranıyor olmasıydıBu evlilikte mantıklı olan kısım neresi ? Adam zengin desen değil sadık desen değil ailesi çok iyi desen değil mantık yok ki mantık evliliği olsun
İki adayından da uzak dur bence
öyle olmasını isterdim emin olUmarım sahte hesapsındır
ailemin bu yaşanılanlardan haberi bile yok onun ailesi ile benim aramda geçenlerden onun bana yaptıklarındanAilen de mi durdurmuyor seni? Çok yanlış yoldasın
Aferinailemin bu yaşanılanlardan haberi bile yok onun ailesi ile benim aramda geçenlerden onun bana yaptıklarından
katılıyorum ama karşımdaki insanın annesi yok ve her ayrılmaya çalıştığımda annem gibiydin vs gibi narşist davranışları varİstemiyorsan ayrıl.Bir kere herşeyi gectim gelecekteki cocugunun babası olacak kisiyi secerken saglam kriterleri öngörmelisin.Acele etme.
Haberi yoksa annenin oturursun karşısına anlatırsın, ben bu ilişkiyi bitiriyorum bu adamla da evlenmek istemiyorum dersin. 20 yaşında bunlarla uğraşacağına koy paranı cebine gez toz. Hayat evlilikten ibaret değilailemin bu yaşanılanlardan haberi bile yok onun ailesi ile benim aramda geçenlerden onun bana yaptıklarından
Canım benim daha ne bekliyorsun ayrılmak için adam bangır bangır belli ediyor kendini, bak her şeyin farkındasınkatılıyorum ama karşımdaki insanın annesi yok ve her ayrılmaya çalıştığımda annem gibiydin vs gibi narşist davranışları var
tabiki yapamaz ama anneme bunca zaman yaşadığım şeyleri nasıl anlatıcağımı bilmiyorum onun ümit ettiği şey mutlu bir evlilik düzgün bir damat adayıyken birden bunları duyması onuda üzücekAtanmışsın zaten. Evlenmiyorum de geç. Zorla nikah mı kıyacak annen sanki.
farkındayım ama ayrılmaya kalktığımda arkadaşlarımı arayıp olayı kendi tarafından anlatıyor ve bu durumla belki 20 defa karşılaştım arkadaşlarım başta inanmadı sonra olaylara yakından tanıklık edince çok güzel bir ilişkiniz vardı karışıp sana yardımcı olamayız fikir de veremeyiz diyip kayboldular sadece ne yapıcağımı biliyorum ama nasıl uygulamam gerektiği konusunda fikrim yokCanım benim daha ne bekliyorsun ayrılmak için adam bangır bangır belli ediyor kendini, bak her şeyin farkındasın
24 yaşındayımPeki gerçekte kaç yaşındasınız ?
Bir çok memur ve sana iyi davranan bulabilirsin kaldı ki ailesine ezdiriyor aldatıyor ne bu mantık evliliği bu değil sende memursun statü atlamayacaksın standardın yükselmeyecek aşık olmadığın adamla evlenmek için mantık bana iyi davranıyor olmamalısadece memur olması ve bana başta iyi davranıyor olmasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?