Aşık olmadığım kişiyle evlenmek

bilinmezyol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
20
-14
1
Merhabalar
Nişana bir kaç ay kalmışken kimseyle paylaşamadığı bir konu hakkında sizlere danışmak isterim . Ben Ekim 2021 de bir adamla tanıştım ve güzel bir birlikteliğimiz vardı ama bazen ufak tefek sorunlar ve pürüzler ortaya çıktı sonrasında ailesi evliliği için yardım etmek istemedi ve babası bana parasını bir kuruş almamış olmama rağmen para yiyor gibi laflar söyledi ablasıyla anlaşamıyorum gerçekten çok kötü niyetli yaklaşıyor bana kendisi bana Mayıs ta evlilik teklifi etti ve bende kabul ettim bunlar yaşanmadan önce beni 5 gün başka kızla aldattığını öğrendim sonra affettim onu ama ben artık eskisi gibi ona hissedemiyorum onun elini tutmak bile istemiyorum kafamda mantık ve sevgi evliliği vardı çünkü Mart 2021 de sevdiğim hemde aşık olduğum adamdan ayrıldım alkolik olduğu için ama bu seferde onu hatırlamaya başladım bana dediği söylediği herşeyi hep aklımın ucundaydı ama karşımdaki evlilik teklifi eden adam ilgi gösterdiği sürece onu düşünmemeye çalışıyordum . Şimdi o eski sevgilimin yeni sevgilisi ile olan fotoğraflarına bakıyorum . Ayrılırken bana geri dönüşü olmucak demi dediğini vs . Ben gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum çok çaresizim evlilik teklifi eden adamı çevremdeki herkes duydu ve annem o çocuğun iyi biri olduğunu söyleyip kafamı karıştırmaya çalışsada yapamıyorum mutlu olabilirmiyim ? Lütfen biri bir yol göstersin yardımcı olun

20 yaşınızda nasıl hayatlar yaşıyorsunuz yav. Ben de o yaşlarda alkolik bir sevgiliden ayrılmıştım ama üzüntüden kurtulmanın yolu evlenmek değil.
Sanırım parayı kazanıp bir kaç ay içinde harcamanın gezmenin eğlenmenin vermiş olduğu sıkıcılık ile bir yuva kurayım dedim ve okun teklifine evet dedim

İlla bir seçim mi yapmanız lazım? İkisi de birbirinden beter. Hayatınıza birini alırken bir filtreniz olsun yahu, biri alkolik biri sadakatsiz…
Aslına bakarsan bunu yaptım ama kimin ne olduğunu anlayamıyorsun maalesef ilk başta çok mükemmel giderken sonrasında herşey kötü oluyor ve gerçek yüzünü görüyorsun . evlendiğin adamı bile bu devirde tanımak zor evlensen bile

Sanırım parayı kazanıp bir kaç ay içinde harcamanın gezmenin eğlenmenin vermiş olduğu sıkıcılık ile bir yuva kurayım dedim ve okun teklifine evet dedim
Afferim çok iyi bir iş yapmışsın. Sevmediğin herifin neyi ile yuva olacaksanız artık 20 yaşında. Bak sert yazıyorum bile bile ne yaptığının farkında ol diye. Gittiğin yol yol değil.

İki bölüm aynı anda okudum ve ilk okuduğum bölümden atandım bu sene
Ne güzel işte, kendi ayaklarının üstünde durmaya başlamışsın. Keyfini çıkar hayatının illa ki hayatında biri olmak zorunda değil ki sadece bu iki kişi yok koca dünyada daha neler neler, kimler kimler çıkar karşına :)

Farkındayım dibimde olan insanlar bu ilişkiyi mükemmel zannediyor ve ben artık bitirmeliyim buna inanıyorum kesinlikle haklısınız bende kızgınım kendime ama bazen insanlar hata yapmadan anlamıyor sanırım bende onlardan biriyim .

Bu evlilikte mantıklı olan kısım neresi ? Adam zengin desen değil sadık desen değil ailesi çok iyi desen değil mantık yok ki mantık evliliği olsun

Daha tam yapmamışsın hatayı. Hala şansın var aslında tepmezsen.

Çoook toysunuz çook. Eğer evlenirseniz ileride kafanızı duvarlara çok vurursunuz ben ne yaptım diye.

Gerçekten teşekkür ederim sadece kendime kızgınım bir yola girme kararı verdiğim insana bu durumu açıklamak benim için çok zor olucak onunda hayalleri vardı çünkü
Ama karşısındaki insanı ezip başka kızlara yanımdayken bile baktığını görünce artık bu evliliği yapmamam gerektiğini gördüm sadece emin olmaya çalışıyorum bu sebeblerimi ona sunduğumda bana bir daha olmucağınu söyleyip vicdan yaptırmaya çalışıyordu ve çaresiz hissediyordum insanlar ne dicek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…