• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum çok mutsuzum. Neden böyle hissediyorum ? :(

sedasyn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
53
31
38
30
Herkese merhaba. Actigim önceki konudaki gibi bi çocuğa aşık oldum otobüste. Daha o beni tanımıyor bende onu ama aşk işte. Ve ben cok mutsuzum ne adını ne biseyi biliyorum. Insan aşıkken mutlu olur ben aksine mutsuzum. Haftaya açılıcam gelişmeleri de paylaşırım. Sizce onunla aynı durakta inip konuşsam mı yoksa mektup yazıp bi şekilde versem mi ??

Hakkında hiç bir şey bilmediğin için mutsuzsun
Kafanda bin tane senaryo dönüyor şuan seni cook iyi anlıyorum canım :)
Bana sorarsan mektup yazma bu çok ilkel geliyor bana dalga geçmesin falan daha çok üzülürsün bence ayni durakta in konuş

Ayy mutlu haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :KK200:

Hakkında hiç bir şey bilmediğin için mutsuzsun
Kafanda bin tane senaryo dönüyor şuan seni cook iyi anlıyorum canım :)
Bana sorarsan mektup yazma bu çok ilkel geliyor bana dalga geçmesin falan daha çok üzülürsün bence ayni durakta in konuş

Ayy mutlu haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :KK200:
Inşallah olur inşallah, dualarını bekliyorum nolur bana dua et gelişmeleri bildiriden mutlaka

Amannnn o yaşlardaki bu mutsuzluk bile güzel:işsiz:

Ey gidi gençlik derdimiz var zanneder dertlenirdik.:KK12:

Bilemedik .Bunlar daha fragman canım ya.

Bu dert bile seni gülümsetec ek gün gelecek.

Kız da erkeğe açılır mı ya
Açılacağı varsa o açılsın
Küçük düşürme kendini
Liseliler gibi mektup da yazma ayrıca
Kos koca kızsın S sedasyn23

Bizim bi tanıdık vardı abla.. Baya yaşı da büyüktü geç evlendi.. Bir gün bi konu açıldı birine diyordu.. Otobüsün içindekilere bakacağına dışarıdaki arabalılara bak.. :) Otobüsün içindeki bi tane bileti zor bulmuş dedi.. :)

Amann git konuş ne olacak ki..zamanında keşke konuşsaydım ne kaybedecektim ki dediğim çok olmuştur..sanki adımı yüzümü hatırlayacaktı şuan..karşılık bulursan mutlu olacaksın.

Mektup berbat bir fikir..vaktin varsa birlikte yürüyelim mi de ve ona yürü ;)

Back