Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de canim o zaman doktorun esinin adini da soylemesi gerekmez mi hani cidden boyle bisi yoksa cok blof oldugu anlasilir.

aynı şey bi bayan doktorun başına gelse biri özel numarasını istese mesela bunun adı ne oluyor erkeğin başına gelince başka bişi mi oluyor

Aslinda benim fikrimde bu...bastan söyledim zaten...fakat arkadas icin sorun degilse bizim dil dökmemizede gerek yok...

Kendisi bilir nesrincim...yerimseniben

boşanmışsa çocukları varsa tabıkı saygı duyarım .muhtemelende benden yasca ya kucuktur var ıse yada buyuktur..
kız arkadasım 45 den fazladır o adam sacları kırlasmıs cunku dıyor...anacıgım duysa yuregıne ıner valla.

iyi de canim o zaman doktorun esinin adini da soylemesi gerekmez mi hani cidden boyle bisi yoksa cok blof oldugu anlasilir.

o zaman bide isim uydursun:) sonra aaaa onları karı koca sanmış arkadaş desin soyadını biliyodur heralde:)

Aslinda benim fikrimde bu...bastan söyledim zaten...fakat arkadas icin sorun degilse bizim dil dökmemizede gerek yok...

Kendisi bilir nesrincim...yerimseniben
ben de gulsum bacimin bu dedigine katiliyorum neticede arkadas bize yas farkini danismiyor eger bunu danissa idi kesinlikle olmaz diye bastan net soylerdim ben,
ki bunu dememesine ragmen gerekli uyariyi yapti bacilarim.

ay bu baslik cok eglenceli oldu yau:1hug:

ayol benimde saçlarım kırlaşıyo ama daha 21 yaşındayım bence iyi bir araştırmayla kimseye sormadan öğrenebilirisn yaşını filan

aynı şey bi bayan doktorun başına gelse biri özel numarasını istese mesela bunun adı ne oluyor erkeğin başına gelince başka bişi mi oluyor

ne zamandan beri birinden özel numara istemek taciz oluyor hanımefendi.

ya cok özür dileyerek ben buna kopcam:roflol::roflol:

Niye kopuyon güzelim...benneyaptımki ugramismi ugramamismi? Konu sahibi arkadasim sen doktoru tacizmi ettin yoksam

Eyvallah...gereken uyarilari yaptik bizden söylemesi tabiki...fakat gerisini arkadasimiz kendi bilir bencede...

Yaw biri bir söylesin doktoru kim taciz etti yaw.:mymeka:..bak cidden piskopati oynatacaksiniz bana he...-tatlicadiarzu-

ben bilmem babam bilir-tatlicadiarzu-

ayol benimde saçlarım kırlaşıyo ama daha 21 yaşındayım bence iyi bir araştırmayla kimseye sormadan öğrenebilirisn yaşını filan

kız arkadasım gordugunde şoka girmiş bir şekilde girme içeri diye yırtınıyordu.girme babamdan bile büyük bu adam dedi ki..olayı koparan doktor gözlükleri düşürmüş sonuçlara bakıyordu.saçıda beyaz görünce hala şoktan kurtulamadı..diploma tescil numarasına kadar baktım artıkın:)gidip nufustan evli mi dıye ogrensemm mi;?

Gülsüm Sultan konu sahibi arkadaş doktoru taciz etmemiş.Konu sahibi arkadaşın doktorunu başkaları da taciz etmemiş.
Konuya cevap yazanlardan tale isimli arkadaş, kendi eşine yapılan tacizlerden bahsetmiş (konuyla alakasız olaraktan)
Umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık gibi geldi bana ben anlatınca...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…