konuyu farkli yere cekip ayip ediyorsunuz arkadasim.
bilginize..
iyi de canim o zaman doktorun esinin adini da soylemesi gerekmez mi hani cidden boyle bisi yoksa cok blof oldugu anlasilir.ya canım okıza hediye filan deme bence. direk şey de bir arkadaşımın işte bi hastalık uydur bu konuda muayne olması lazım doktorun eşinin bu alanda uzman olduğunu söylediler ama kesin değil siz daha iyi bilirsiniz de???
herşeye rağmen yaş farkınız cidden çok büyük. 45 yaşında ama sen 26 arada 19 yaş var.
Doktor tacizemi ugramis..:1shok:.ne zaman? Kacirdimmi birseyler kizlar ya
ay valla ben sizleri anlamıyorum
başka zaman aranızda çok yaş var ,bu iş olmaz diye insanlara dil döküyorsunuz
şimdide hadi bir öğren bakalım ,evli bekarmı falan filan diyorsunuz
şimdide denilmesi gereken bence,unut demektir
hiç evlenmemiş olma olasılığı çok az, ama eşimden boşanmış olması söz konusu ,olabilir... yani bu ihtimali göz önüne al.... büyük ihtimalle, evli değilse, eşinden ayrılmıştır.bunu kabul edebilecek misin ,onuda iyice bir düşün. çocuklarda olabilir bu durumda...
iyi de canim o zaman doktorun esinin adini da soylemesi gerekmez mi hani cidden boyle bisi yoksa cok blof oldugu anlasilir.
ben de gulsum bacimin bu dedigine katiliyorum neticede arkadas bize yas farkini danismiyor eger bunu danissa idi kesinlikle olmaz diye bastan net soylerdim ben,Aslinda benim fikrimde bu...bastan söyledim zaten...fakat arkadas icin sorun degilse bizim dil dökmemizede gerek yok...
Kendisi bilir nesrincim...yerimseniben
boşanmışsa çocukları varsa tabıkı saygı duyarım .muhtemelende benden yasca ya kucuktur var ıse yada buyuktur..
kız arkadasım 45 den fazladır o adam sacları kırlasmıs cunku dıyor...anacıgım duysa yuregıne ıner valla.
Doktor tacizemi ugramis..:1shok:.ne zaman? Kacirdimmi birseyler kizlar ya
aynı şey bi bayan doktorun başına gelse biri özel numarasını istese mesela bunun adı ne oluyor erkeğin başına gelince başka bişi mi oluyor
ne zamandan beri birinden özel numara istemek taciz oluyor hanımefendi.
ya cok özür dileyerek ben buna kopcam:roflol::roflol:
ben de gulsum bacimin bu dedigine katiliyorum neticede arkadas bize yas farkini danismiyor eger bunu danissa idi kesinlikle olmaz diye bastan net soylerdim ben,
ki bunu dememesine ragmen gerekli uyariyi yapti bacilarim.
ay bu baslik cok eglenceli oldu yau:1hug:
ne zamandan beri birinden özel numara istemek taciz oluyor hanımefendi.
telefon icat edildiğinden beri
Niye kopuyon güzelim...benneyaptımki ugramismi ugramamismi? Konu sahibi arkadasim sen doktoru tacizmi ettin yoksam
Eyvallah...gereken uyarilari yaptik bizden söylemesi tabiki...fakat gerisini arkadasimiz kendi bilir bencede...
Yaw biri bir söylesin doktoru kim taciz etti yaw.:mymeka:..bak cidden piskopati oynatacaksiniz bana he...-tatlicadiarzu-
telefon icat edildiğinden beri
ayol benimde saçlarım kırlaşıyo ama daha 21 yaşındayımbence iyi bir araştırmayla kimseye sormadan öğrenebilirisn yaşını filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?