Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kocanızdan eminseniz, uğraşmanıza gerek kalmaz..

adamın evli olup olmadıgı belli degil :1closedeyes:

bencede yzüzüğe bakarak evli değildir deme
benim eşimde hastanede çalışıyor ve ameliyatlara giriyor cnm
yüzük takmak yasak sürekli tak çıkar tak çıkar
zor oluyor kaybedicem bi gün dedi
artık takmıyor
iyice öğren cnm evli olup olmadığını

ahanda buldumdelikafadulden

biz doktora bir hediye almak istiyoruz benimle ilgilendigi icin cok icimizden geldi siz bilirsiniz esine ne alsak uygun duser acaba yardimci olur musunuz desin?

Iyi fikir....bencede böyle birsey sor kiza...hediye bahanesi banada mantikli geldi.

şimdi evliyse korkusu sardı beni bir ay sonra nasıl kontrole gıderımanlamamıştır değilmi?özel numarasını istemem konusundaki düşüncemi..

bende katiliyorum....bir türkü geldi aklima oki bilirmisin...

Doktor civanim doktor doktor civanim...ne istersen olayim..ben sana varayim...:teytey:

bir de kemal sunalin bir filmi vardi demi doktor civanim diye :dance:

burda kimse evli bir adamın peşine düşmüş eşinden vs ayırmaya çalışmıyor bu konudada hassas olmasam zaten çok farklı olurdu herşey...eleştiriye de a.çığım ama bu tip imalara değil......

o doktor sizin eşiniz olsaydı sanırım onun uğradığı tacizden rahatsız olmazdınız. bunun eşinizden emin olmakla ilgisi yok...

hiç evlenmemiş olma olasılığı çok az, ama eşimden boşanmış olması söz konusu ,olabilir... yani bu ihtimali göz önüne al.... büyük ihtimalle, evli değilse, eşinden ayrılmıştır.bunu kabul edebilecek misin ,onuda iyice bir düşün. çocuklarda olabilir bu durumda...

ay valla ben sizleri anlamıyorum
başka zaman aranızda çok yaş var ,bu iş olmaz diye insanlara dil döküyorsunuz
şimdide hadi bir öğren bakalım ,evli bekarmı falan filan diyorsunuz
şimdide denilmesi gereken bence,unut demektir

o doktor sizin eşiniz olsaydı sanırım onun uğradığı tacizden rahatsız olmazdınız. bunun eşinizden emin olmakla ilgisi yok...

konuyu farkli yere cekip ayip ediyorsunuz arkadasim.
bilginize..

ya canım okıza hediye filan deme bence. direk şey de bir arkadaşımın işte bi hastalık uydur bu konuda muayne olması lazım doktorun eşinin bu alanda uzman olduğunu söylediler ama kesin değil siz daha iyi bilirsiniz de???

herşeye rağmen yaş farkınız cidden çok büyük. 45 yaşında ama sen 26 arada 19 yaş var.

İlgisi var hanımefendiciğim..Eşiniz sert bir şekilde, davetlere açık olmadığını belirtirse veyahut belli ederse tacizciler kocanızın peşini bırakırlar.
Kaldı ki konu sahibi arkadaş evli olduğunu öğrendiği anda vazgeçecek bu işten.Boşyere kalp kırmayın..

hanım efendi doktorun evli oldugu belli degil
konu evli bi doktora asık oldum degil farkındaysanız oyle olmus olsa
tabıkı tepkı verırız
konuyu saptırmayınız lütfen
tekrar soyluyorum adamın evli olup olmadıgı belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…