valla bu adamların işi zor hadi bizim kocalar genç peşine düşen çok 40 ından sonra rahatlarım diyordum demekki babası yaşında adamları rahatsız edenlerde oluyormuş..... fff bi de ilerde çıtırlarla uğraşcaz demekki..
valla bu adamların işi zor hadi bizim kocalar genç peşine düşen çok 40 ından sonra rahatlarım diyordum demekki babası yaşında adamları rahatsız edenlerde oluyormuş..... fff bi de ilerde çıtırlarla uğraşcaz demekki..
ahanda buldumdelikafadulden
biz doktora bir hediye almak istiyoruz benimle ilgilendigi icin cok icimizden geldi siz bilirsiniz esine ne alsak uygun duser acaba yardimci olur musunuz desin?
Kocanızdan eminseniz, uğraşmanıza gerek kalmaz..
adamın evli olup olmadıgı belli degil :1closedeyes:
ikinizede katılıyorum.a.s.
bende katiliyorum....bir türkü geldi aklima oki bilirmisin...
Doktor civanim doktor doktor civanim...ne istersen olayim..ben sana varayim...:teytey:
bende katiliyorum....bir türkü geldi aklima oki bilirmisin...
Doktor civanim doktor doktor civanim...ne istersen olayim..ben sana varayim...:teytey:
ay. gülsümcüğüm. bu konuya cuk oturdu bu türkü....
bir de kemal sunalin bir filmi vardi demi doktor civanim diye :dance:
bir de kemal sunalin bir filmi vardi demi doktor civanim diye :dance:
o doktor sizin eşiniz olsaydı sanırım onun uğradığı tacizden rahatsız olmazdınız. bunun eşinizden emin olmakla ilgisi yok...
o doktor sizin eşiniz olsaydı sanırım onun uğradığı tacizden rahatsız olmazdınız. bunun eşinizden emin olmakla ilgisi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?