- Konu Sahibi EU3
-
bilemeyiz. orası meçhul... boşanmışta olabilir.
doktorlar genelde yüzük takmazlar( yüzük yaralanmaları).
birde şunu sor bakalım kendine eğer o kişi doktor olmasaydı bu kadar etkilenirmiydim?
umarım herşey istediğin şekilde gelişir.
doktorlar genelde yüzük takmazlar( yüzük yaralanmaları).
birde şunu sor bakalım kendine eğer o kişi doktor olmasaydı bu kadar etkilenirmiydim?
umarım herşey istediğin şekilde gelişir.
özellikle doktor beye ilgimin başladığı zamandan itibaren bana uygun ,kariyer sahibi vs ilgili sevgili evlilik teklifi ile gelen gelmeyen kim olursa olsun beni hiç ilgilendirmiyor şu an öyle bir haldeyim ki..evliyse asla asla mezara girerim gene uzak dururum ama boşanmışsada kabulüm..ama gerçekten numarasını vermek isteseyd diyorum o an bir şekilde verirdi diyorum ama arkaaş ta elinde bir şey vardı sana baktı uzun uzun hangi doktor cıkar o kadar hastanın arasından kapıya cıkar deyince acaba benım pesıme mı cıktı dusuncesi yedi bitidi beni...
canim belliki cok etkilenmissin doktorun adini soyadini bi googil da bi de feysbukta arat bakalim bisiler cikicak mi?
aradım aramazmıyımcık maleseff sadece eskiden çalıştığı hastaneler vs var..facebookta birlikte çalıştığı kızı buldum..sormayı düşünüyorum evli mi diye?
aradım aramazmıyımcık maleseff sadece eskiden çalıştığı hastaneler vs var..facebookta birlikte çalıştığı kızı buldum..sormayı düşünüyorum evli mi diye?
nasıl soracaksın ki?
pardon doktorun hastasıyım da, acaba evli midir kendisi diye mi?
bence çok saçma, kendini komik duruma düşüreceksin..
nasıl soracaksın ki?
pardon doktorun hastasıyım da, acaba evli midir kendisi diye mi?
bence çok saçma, kendini komik duruma düşüreceksin..
ahanda buldumdelikafadulden
biz doktora bir hediye almak istiyoruz benimle ilgilendigi icin cok icimizden geldi siz bilirsiniz esine ne alsak uygun duser acaba yardimci olur musunuz desin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?