Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorlar genelde yüzük takmazlar( yüzük yaralanmaları).

birde şunu sor bakalım kendine eğer o kişi doktor olmasaydı bu kadar etkilenirmiydim?
umarım herşey istediğin şekilde gelişir.

bilemeyiz. orası meçhul... boşanmışta olabilir.

zaten yazımdada belirttim canım..böyle bir ihtimal bile beni üzer vidan azabı duyarım .ama boşanmışta olabilir dediğin gibi..ben bile bile bu adam evli gideyim numarasını alayım zaten demem.beni anlaybilmişsin teşekkür ederim

birde şunu sor bakalım kendine eğer o kişi doktor olmasaydı bu kadar etkilenirmiydim?

yüzük konusunda katılıyorum..
bir de senin gibi kaç kişi geliyordur akşama kadar..
bunu da düşündün mü?benneyaptımki

bu açıdan değerlendirdiğimdede inan etkilenirdim..eminim bundan...aynı mesleğide paylaşsa idik yada farklı meslekler dede olsa idik evet etkilenirdim

İyi sen yine doktora aşık olmuşsun, ulaşılmaz değil en azından.
Ben 4 sene serdar ortaç' a aşık aşık dolaştım, rüyalarıma girdi :roflol:
Neyse ki unuttum :)
Allah yardımcın olsun canım...Ama özel numarasını isteme bence, adam zaten senin bu leyla halinden birazda olsa anlamıştır.

canim belliki cok etkilenmissin doktorun adini soyadini bi googil da bi de feysbukta arat bakalim bisiler cikicak mi?

BENDE KADIN DOĞUMA GıTMıŞTıM
neyse tahlil verdi 2-3 gün sonrasonra gittim bende beni hatılamaz diye falan ilk gittiğim gün bişi demiştim.onu yineledim..hatırlıyorum demiştin dedi..sonra ilaç verdi 21 hafta sonra yine gittim,derdimi anlatıyordum.evet biliyorum,hatırlıyorum dedi.bende şaşırmıştım ,sevlet hastanesi,bir sürü kişi gidip geliyor beni nereden hatırlayacak falan dedim ama ondan sonrada durumum için yine gitmeye mecbur kaldım,ilaç yazdı falan derken her gittiğimde adam benim ne dediğimi ve ne ilaç yazdığını biliyordu..
yani seni hatırlaması sana özgü bişi değil.)
alında o kadar hasta varken beni hatırlamasına da şaşırdım yani

Vallaha güzelim suan icin sadece kendi kendine birseyler yasiyorsun...tam olarak adam neyin nesidir kimin fesidir ögrenmeden bence pek fazla umutlanma...

Evli oldugnu ögrenirsen cok büyük hayal kirikligi yasayabilirsin...simdiden böyle duygusal yaklasman sonradan seni üzer...

bu hayranlık sanırım..
bence sana yakın davranmamış, sadece hastalarına iyi davranan bi doktor.. sen kendi üzerine alınmışsın.. numarasını istemişsin, santralden ulaşabilirsiniz demiş.. ne demek oluyo bu? cebimi vermiyorum demek oluyo.. bence yolun sonu kapalı..

ayrıca arkadaşlara katılıyorum, dr'lar genelde yüzük takmıyolar.. o sebepten bayanlar umutlanabiliyo.. bundan dolayıııı sevgilime yüzük konusunda çok fena baskı yapıcamm kötükedihüsokötükedihüso

canim belliki cok etkilenmissin doktorun adini soyadini bi googil da bi de feysbukta arat bakalim bisiler cikicak mi?

aradım aramazmıyımcık maleseff sadece eskiden çalıştığı hastaneler vs var..facebookta birlikte çalıştığı kızı buldum..sormayı düşünüyorum evli mi diye?

aradım aramazmıyımcık maleseff sadece eskiden çalıştığı hastaneler vs var..facebookta birlikte çalıştığı kızı buldum..sormayı düşünüyorum evli mi diye?

ögren bi bakalım canım sonrada haber ver bize kaydirigubbakcemile5

nasıl soracaksın ki?
pardon doktorun hastasıyım da, acaba evli midir kendisi diye mi?
bence çok saçma, kendini komik duruma düşüreceksin..

evet önemli olan o kıza bu soruyu sormak. nasıl konuya gireceksin ve nasıl soracaksın.. pat diye evlimi değilmi diyede soramazsın. bence bu konuyu iyi bir düşün. kendini rencide etmeden, bu soruyu nasıl sorabileceğini, düşün. mantıklı bir şey bulmak zorundasın.

valla o zaman doktorun alani ne bilmiyorum ama yeniden hasta olup doktor civanim diyeceksin belki biraz daha muhabbet biraz daha yakinlik biseyleri anlamaniza yardimci olurdelikafadulden

bu isin sakasi tabiki ama ortak tanidiginiz birisini bulman lazim.. bir de adamin soyadini arat bakalim sadece o soyadda bayan adi bulacak misin... derin arastirmalara girmekten baska caren yok

nasıl soracaksın ki?

ahanda buldumdelikafadulden

biz doktora bir hediye almak istiyoruz benimle ilgilendigi icin cok icimizden geldi siz bilirsiniz esine ne alsak uygun duser acaba yardimci olur musunuz desin?

nasıl soracaksın ki?

bende katılıyorum
kusura bakma şekerimde adamı arayıpta çaldırın ben ararım demek istemen saçma..adamın cebini istemen saçma( hstane yada muanehane teli var.yani ulaşabileceğin tel var)
bu adam kadın doğumcu değil,sende hamile değilsin ki adamın cebi sana lazım olsun.alt tarafı 1-2 tahlil göstermişsin
dediğim gibi hatırlanmak sadece sana özgü değil,bundan bir anlam çıkarma
arkadaşın da dediği gibi kadına ne diyecen ,nasıl soracan evli mi bekarmı diye
açıkcası 45 yaşına gelmiş ve doktor olan bir adamın bekar kaldığına inanmıyorum.senden önce birisi kapmıştır onu
ayrıca yaş farkı da çok fazla

valla bu adamların işi zor hadi bizim kocalar genç peşine düşen çok 40 ından sonra rahatlarım diyordum demekki babası yaşında adamları rahatsız edenlerde oluyormuş..... fff bi de ilerde çıtırlarla uğraşcaz demekki..

evet süper...bir fikir bu hediye fikriiiiiiiiiiiiiii..tam kıza yazıyordum yazmadan süper bir fikir çıkardın karşıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…