Kişi kendinden bilir işi millete çok yutturdun galibaBu adamdan hamile kalıp kime yutturmaya calisacaktin sen onu söyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişi kendinden bilir işi millete çok yutturdun galibaBu adamdan hamile kalıp kime yutturmaya calisacaktin sen onu söyle.
Aa bu konuyu hatırlıyorum baya ortalık karışmıştı. Aynı dönemde oğlum arabada kaldı ya o sırada biri bir şey yaptıysa diye bir konu da açılmıştı. Hatta ikisinin aynı üye olduğunu düşünmüştü herkes.Siz hangisisiniz?
Gecen yil 4 yasinda kizim havuzun icinde dustu ve kanama oldu
Psikolojik olarak çok kötüyüm gece gece yine dertlendim geçen yil yazin havuzun icinde bi cocuk kizimi itti kizim dustu sivri bi yer vardi oranin üstüne dustu sudan cikardigimda kanlar icindeydi vajinasindan kan gelmisti psikolojik olarak hala atlatamadim aklima geldikce cok kotu oluyorum icim...www.kadinlarkulubu.com
Evlenmeden cinsellik yaşanmasına bile karşıyken, burada herkese saydırmışken, evlilik dışı çocuk yapmaya jet geçiş.
Neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz çok mu zengin?Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Yok yaa beni sevse böyle bağlanmazdim güzelimde aslinda ama istemedi sert yapısı felan hoşuma gidiyordu aşık olmustumNeden hamile kalmaya çalışıyorsunuz çok mu zengin?
Allah aşkına az açar mısınız nasıl sert mesela napıyor?Yok yaa beni sevse böyle bağlanmazdim güzelimde aslinda ama istemedi sert yapısı felan hoşuma gidiyordu aşık olmustum
EvetAyyy hiçbir şey anlamadım ayol.
Adam söz verip hamile bırakmamış mi simdi
Allah aşkına az açar mısınız nasıl sert mesela napıyor?
Hiç biseyden korkmuyor gözü kara :)))Allah aşkına az açar mısınız nasıl sert mesela napıyor?
Posta yoluyla da başvuramıyor muydu ya taa oraya gitmek bir sürü masraf şimdi.Anayasa mahkemesine gidin. Bu kisi beni kandirdi anayasal hakkimi elimden aldi diye dava aciyorsun. Baktin seni sallamadilar. Avrupa insan haklari mahkemesi var belcikada oraya gidiyorsun ordan dava aciyorsun.
Kiz kafayı mı yedin napcan nikahsız çocuğu
Peki sizin bu sert erkek beni hamile bırak deyince fantazi olarak algılamış olabilir mi?Hiç biseyden korkmuyor gözü kara :)))
Sevis benlen diye anlamış olabilir bencePeki sizin bu sert erkek beni hamile bırak deyince fantazi olarak algılamış olabilir mi?