Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

"Hamile birakma" garantisini nasil verdi peki... bu nasil olabiliyor biri beni aydinlatsin o_O:işsiz:

Siz hangisisiniz?

Evlenmeden cinsellik yaşanmasına bile karşıyken, burada herkese saydırmışken, evlilik dışı çocuk yapmaya jet geçiş.
Aa bu konuyu hatırlıyorum baya ortalık karışmıştı. Aynı dönemde oğlum arabada kaldı ya o sırada biri bir şey yaptıysa diye bir konu da açılmıştı. Hatta ikisinin aynı üye olduğunu düşünmüştü herkes.

Konu sahibi ya trollük yapıyor ya da saçma sapan bir hayatı var.

ben ne okudum yahu?? :110: neden hamile bırakma şartı ile birlikte oldunuz anlamadım

Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz çok mu zengin? 😂

Erkek üye muhtemelen eski konusu 4 yaşındaki kızının bekareti yırtılmış mıdırdı, sonra oğlu hakkında cinsel konu açtı.

Şimdi de cinsellik konusu yine şikayet edin de ne olduğu anlaşılsın.

Kendince cinsellik soslu saçma konular açıp tatmin oluyor.

Menekse bahçesi konu o kadar ilgini çekmiş o kadar ilgi alanın icindeki burdan çıkmıyorsun 😂

her bosalan cocuk mu doguruyor, millet gencecik yasta kari koca deniyor aylar sonra oluyor bebek. o kadar bebek odaklıysaniz niye yattiniz ki istemediginiz adamla. asilama yaptirsaydiniz adamin spermiyle

X