Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

Vay şrfsiz adam. Kandırılmanıza üzüldüm. İzlemeniz gereken yolu anlatacağım. Öncelikle bir kadın doğuma gidip "sevişmesine rağmen hamile değildir" raporu alın. Bununla savcılığa suç duyurusunda bulunun. Tazminat talep edip adamın çüküne haciz koydurun. Görsün gününü.

Sizi sevmeyen bir adamdan çocuk yapıp tek başınıza büyütürken sevdiğimden hatıra diyerek kendinizi mi avutacaksınız ? Böyle bir hayat vizyonunuz mu var tam anlayamadım ben olayı :KK43:

Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Ben kandırma görmedim sevmemiş zaten birlikte olmak için sallamış

Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Sen bir doktora git psikolojik destek al

Siz hangisisiniz?

Evlenmeden cinsellik yaşanmasına bile karşıyken, burada herkese saydırmışken, evlilik dışı çocuk yapmaya jet geçiş.

Anayasa mahkemesine gidin. Bu kisi beni kandirdi anayasal hakkimi elimden aldi diye dava aciyorsun. Baktin seni sallamadilar. Avrupa insan haklari mahkemesi var belcikada oraya gidiyorsun ordan dava aciyorsun.

Anayasa mahkemesine gidin. Bu kisi beni kandirdi anayasal hakkimi elimden aldi diye dava aciyorsun. Baktin seni sallamadilar. Avrupa insan haklari mahkemesi var belcikada oraya gidiyorsun ordan dava aciyorsun.
😂 ben kendi başıma onun hakkından gelirimde buradaki yorumlara dua etsin yoksa ben biliyorum onun başına neler getiricektim

X