- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç? 18 filan mı?
Ben hamile kalmak istemiyorum ki onu seviyordum sadece ama çok saçma şeyler yaptım doğru takinti haline gelmişti artikKolayı var.
Sosyal medyadan seni hamile bırakacak onlarca kişi bulursun.
Ben ne okudum ya...
Sevinmen gereken yerde, neden bu üzüntü?
nasıl kandırmış? spermler içine mi çekmiş.Sonuc ne yaparsiniz siz olsaniz beni kandirmis
Hem sevmiyor hemde hamile bırakmak için birlikte oluyor. Ne saçma sapan bir konu böyle.kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte oldu
Konu cocuk değil konu tamam diyip beni kandırmış olmasi
Ben kandırma görmedim sevmemiş zaten birlikte olmak için sallamışYargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Sen bir doktora git psikolojik destek alYargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Bende anlamadım ki herhlde bslmmsnasıl kandırmış? spermler içine mi çekmiş.
aklıma çok kötü seyler geliyordu ama neyse yapmiyimBundan sonra bu kadar saf olmamaya çalışırım. Herkese güvenmem. Bu sorunlu adamdan da uzak dururum.
Yok ben bırakırsan kabul ederim dedim kabul etti kandırmış işteSeni hamile bırakırsam seninle sevgili olurum mu dedi?
Siz neden hamile kalmak istediniz peki?Yok ben bırakırsan kabul ederim dedim kabul etti kandırmış işte
ben kendi başıma onun hakkından gelirimde buradaki yorumlara dua etsin yoksa ben biliyorum onun başına neler getiricektimAnayasa mahkemesine gidin. Bu kisi beni kandirdi anayasal hakkimi elimden aldi diye dava aciyorsun. Baktin seni sallamadilar. Avrupa insan haklari mahkemesi var belcikada oraya gidiyorsun ordan dava aciyorsun.