Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

Yahu kardeşim amma meraklısınız adamlarla o işleri yapmaya. Sen bayansın ağırlığın olsun. Eskiden erkekler kızların peşinde koşardı şimdi kızlar adamlara sürtünüp duruyo.
Sen kandırdı diye tepineceğine özgecan aslan gibi olmadığına şükret. Adam uyuşturucu kullanıyor uyuşturucu! Jelibon yemiyo
Belki kandırıyo gerçekten jelibon yiyo nerden bilicez?

Siz hangisisiniz?

Evlenmeden cinsellik yaşanmasına bile karşıyken, burada herkese saydırmışken, evlilik dışı çocuk yapmaya jet geçiş.
İki konuda yalan bence. Havuzda kızının vajinasına sivri birşey girecek de bakireligi nasıl açıklayacağım diye dertlenecek😏

😂😂 adetin son gunu olmasa yapmazdım zaten ama sonuçta anlaşma anlasmadir yapması gerekiyordu kandırdı bazen aklıma çok kötü tuzaklar geliyor
yap kız tuzağını. adam olaydı da adet günü hamile bırakaydı. hatta yine seks isterse tamam gebelik istemiyorum de, içine girer girmez yapıştır birbirinizi japon tutkalı ile, görsün gününü y kromozomun var diye geçinip de döllemeyi beceremeyen herif

Bence asıl soru şu sen ondan hamile kalıp kimi kandıracaktın?

Deseniz ki evlenme için söz verdi de beni yarı yolda bıraktı, buna tamamız. Sizinki mantığınıza uyuyor mu? Hamile bırakmadı diye sizi kandırmış. Yaşınız da büyük değil. Derdiniz ne?

Adamın işi gücü yok da sevmediği birinden çocuk sahibi olacak ve ömür boyu sorumluluk sahibi olacak.

Büyüyün biraz.

Tabi eski konularını açığa çıkaranlari engelledin sapıksin çünkü. Şikayet ediyorum seni sende istersen beni engelle konudan çok meraklı insanlar senin sapik konularına çünkü. Adam sizin ne mal olduğunuzu anlayıp hamile bırakmamış içen siz olabilirsiniz

Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Hamile bırakmadı diyemi intikam almak istiyorsunuz?

O nasıl şart gııııııı….
Kafayımı sıyırdınız arkadaş.

Eeee hamile kaldın mı.???

Anaları oğullarını ihbar ediyor sizde gayet rahat ihbar edersiniz.

Gün geçmiyor ki burda şaşırmayalım. Bu ne biçim konu. Kadınlar delirdi toptan sanırım.

Adam sizi kandırmamış konu sahibi. Aklı başında bir insan ilk kez seviştiği kadını hamile bırakmak istemez. Neyin intikamını alacaksınız? Benden nasıl çocuk istemezsin diye kırbaçlayacak mısınız adamı?

hıııım kırbaç diyosun
bence konu sahibinin aklına karpuz kabuğunu düşürme :KK45:

X