Hareketleri çok hoşuma gidiyordu macoKiz kafayı mı yedin napcan nikahsız çocuğu
Eee adamda madde bağımlısı diyon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketleri çok hoşuma gidiyordu macoKiz kafayı mı yedin napcan nikahsız çocuğu
Eee adamda madde bağımlısı diyon.
yok hamile bırakacaksan olur dedim ilk olmaz dedi sonra tamam dedi kandırmış istePeki sizin bu sert erkek beni hamile bırak deyince fantazi olarak algılamış olabilir mi?
Tamam çocuk ne alaka.Hareketleri çok hoşuma gidiyordu maco
Yok vallahi gercekkonu sahibi erkek trol kesinlikle.
bir de yemin ediyor. yalan soyleyenin çükü kurusunYok vallahi gercek
Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Adetimin son günüydü aslindaaslinda ama bence kandirdibir de yemin ediyor. yalan soyleyenin çükü kurusun
içinize boşalmayarak mı kandırdı? belki de adam boşalmıştır ama kısırdır.
Ohhh ne iyi yapmış sanayok hamile bırakacaksan olur dedim ilk olmaz dedi sonra tamam dedi kandırmış iste
Çok ayip bakma gülüyorum ama sinir gelse bana ben ona neler yqparimOhhh ne iyi yapmış sana
e sen adamı kandırmışsın. hamile kalınmayacak zamanda sevişip hamile bırakmadın yalancısın demişsin, adamı “kısır mıyım lan ben” gibi ümitsiz düşüncelere gark ettin belki de.Adetimin son günüydü aslindaaslinda ama bence kandirdi
Siz bence bi daha deneyin sizi yanlış anlamış olabilir. Tane tane anlatın bak bu sefer. Bi de ovulasyon gününe denk getirin.yok hamile bırakacaksan olur dedim ilk olmaz dedi sonra tamam dedi kandırmış iste
Onunki lazımdı kim seni ne yapsın kusucamGel yavrum attırayım tohumlarımı yapmadığı için suçlu. Size Nuri Alço gibi biri lazımmış ama o da elimizde yok
Artık istemiyorum kiSiz bence bi daha deneyin sizi yanlış anlamış olabilir. Tane tane anlatın bak bu sefer. Bi de ovulasyon gününe denk getirin.
adetin son gunu olmasa yapmazdım zaten ama sonuçta anlaşma anlasmadir yapması gerekiyordu kandırdı bazen aklıma çok kötü tuzaklar geliyore sen adamı kandırmışsın. hamile kalınmayacak zamanda sevişip hamile bırakmadın yalancısın demişsin, adamı “kısır mıyım lan ben” gibi ümitsiz düşüncelere gark ettin belki de.
anlaşmanın şartları neydi tam olarak? siz seviyorsunuz o sevmiyor ama sevişmek istiyor.
K(kısır): gel sevişelim
A(adetli): hamile bırakacaksan sevişelim
K: çüküm ve bonzaim üzerine yemin olsun ki bırakacağım
A: eyv sonra beni sevmesen de olur