Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem

Kandırmamış bilerek birlikte olmuşsun.

Adetimin son günüydü aslindaaslinda ama bence kandirdi
e sen adamı kandırmışsın. hamile kalınmayacak zamanda sevişip hamile bırakmadın yalancısın demişsin, adamı “kısır mıyım lan ben” gibi ümitsiz düşüncelere gark ettin belki de.

anlaşmanın şartları neydi tam olarak? siz seviyorsunuz o sevmiyor ama sevişmek istiyor.
K(kısır): gel sevişelim
A(adetli): hamile bırakacaksan sevişelim
K: çüküm ve bonzaim üzerine yemin olsun ki bırakacağım
A: eyv sonra beni sevmesen de olur

Gel yavrum attırayım tohumlarımı 😅😅 yapmadığı için suçlu. Size Nuri Alço gibi biri lazımmış ama o da elimizde yok :KK53:

Yahu kardeşim amma meraklısınız adamlarla o işleri yapmaya. Sen bayansın ağırlığın olsun. Eskiden erkekler kızların peşinde koşardı şimdi kızlar adamlara sürtünüp duruyo.
Sen kandırdı diye tepineceğine özgecan aslan gibi olmadığına şükret. Adam uyuşturucu kullanıyor uyuşturucu! Jelibon yemiyo

e sen adamı kandırmışsın. hamile kalınmayacak zamanda sevişip hamile bırakmadın yalancısın demişsin, adamı “kısır mıyım lan ben” gibi ümitsiz düşüncelere gark ettin belki de.

anlaşmanın şartları neydi tam olarak? siz seviyorsunuz o sevmiyor ama sevişmek istiyor.
K(kısır): gel sevişelim
A(adetli): hamile bırakacaksan sevişelim
K: çüküm ve bonzaim üzerine yemin olsun ki bırakacağım
A: eyv sonra beni sevmesen de olur
😂😂 adetin son gunu olmasa yapmazdım zaten ama sonuçta anlaşma anlasmadir yapması gerekiyordu kandırdı bazen aklıma çok kötü tuzaklar geliyor

X