Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Oyş maşaALLAH kuzuya.. Darısı bize olsun inşaALLAH Evet öyle o kadar çok insan varki bebeğini kontrolsüz doğumla kaybeden veya kendisi ölen.. Rabbim herkesi evlatlarını evlatlrını da annelerine bağışlasın diyecek birşey bulamıyorum

Neden uzaktan beden eğitimi dersi olmasın ben onu anlayamadım ben videolu spor yapıyorum evde siz de her gün belli saatte öğrencilerinizle spor hareketleri yapabilirsiniz olmaz diye bişey yok

Eğitimde teknoloji hep var ama bazen boğazındsn gecen parayı bile sorgulamak gerek hak mı helal mi diye. Ne olursa olsun.
Hocalardan kastiniz nedir?
benden bilgili bizzat bunların derslerini alan hocalarım var. Peygamber efendimizin sünneti olan hacamat yapan sülük yapan hocalarım.

Gerçekten öğretmen misiniz siz ya? Yapmayın lütfen.

Gerçekten öğretmen misiniz siz ya? Yapmayın lütfen.
Bakın kızlar herkesin düşüncesi farklı. Ben arastıra arastıra bu kanıya vardım. Sizler ister yapın ister yapmayın kimsenin aklıylada oynamıyorum buna hakkım yok kimseninde hakkı yok. İsteyen istediğini yapabilir. Türkiyede yaşıyoruz Avrupa da değil.

“İlaclari biraktim, igne haricinde kullanmiyorum” derken bile kendinizle celisiyorsunuz. İgne icinde kendinize hava zerkettiginizi filan mi dusunuyorsunuz?

Doktora 2 haftada bir gitmek de Allah’in emri, farz degil.

İlk gebeligimde yavrumun kalbi durmus, farketmemisim. Rutin kontrolumde zehirlenmeye basladigim ortaya cikti da acil kurtaja alindim. Artik gerisi size kalmis.

Neyse, turkude dedigi gibi:

“İnan degil sana kastim,
Cahille sohbeti kestim”.

Avrupa olunca ne oluyor ?

Gercekten yazdıklarımın yarısını okumuşsunuz işinize gelen tarafları sadece insanlara nerden vurmak istiyorsanız oraları okumussunuz. Diyorum ki iğneye de iyi gelen doğal çözüm bulsam onuda bırakcam. Kendimle asla çelişmiyorum ne dedimi gayet iyi biliyorum. Sizin önceki aklınızla suanki bir mi illaki öğrendiğiniz yanlışları doğrulttugunuz seyler vardı benmde bunlar sizin doğru bildikleriniz benm arastırmama göre yanlışmış ve bende bu şekilde ilerleyeceğim bu kimseyi alakadar etmiyo

Şuanki çocuk hastalıklarından kimsenin haberi yok bozuk blak gibi ekiden mişş mışş muşş yaa sen hangi birdünya çocuk ölümlerine şahit oldun diye sorarım adama? Ülkemizde sadece 7 milyon diyabetli hasta var! Sanki dünya hastalıktan temizlenmiş gibi konuşuluyor ayar oluyorum.

Yukarıdaki üyenin de dediği gibi
" İnan sana değil kastım,
cahille sohbeti kestim "
Kastınız kestiniz istediğine olabilir. O zman benm yazdıklarıma yorumda yapmayın ihtşyacım yok sizin yorumlarınıza. Ben sormam gereken seyi gerekli kişiye sordum doğal çözümğ bilşyorsanız cevap verin bilmiyorsanız ne diye muahatp oluyorsunuz

Bunların inkar ettiği aşıları afrika ûlkelerinde ki bebeklere göndersin Allah inş. Utanmıyorlar yazarken bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…