Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Çok teşekkür ederim arkadaşım aslında haklısın ama dayanamayıp yazdım işte

Ya Allah aşkına bizim zamanımızdada vardı kızamıkçık ve deli gbi yaygındı sınıfta biri olsun herkese gecerdi ve okula 1 hafta gelemeyenlerde oluyordu ki hepimizde aşılıydık ağır atlatanlarda oldu hafif atlatanlarda. Suan size kesin kızamıkcık olmazsnız mı diyolar ne sacma

kesinlikle suç olmalı o aşıların her birinin gelecekte çocugumuza çok yararı olacak komşunun çocugu aşı yapmadı ama su çiçegini kolay atlattı senin çocugunun da kolay atlatacagının garantisi varmı ücretli bile degil arkadaşlarlar geçmişte bu hastalıklardan çocuklar ölüyordu şimdi aşı sayesinde ölen olmuyor çok şükür nadiren oluyorsada ben duymadım aşı önemli bu aşılar denenmiş test edilmiş yıllardır kullanılan aşılar yeni bulunan bi aşı degil ki tereddüt edesiniz yada herşeyide boşverin aile hekiminizle bu konuyu konuşup sonra karar verin lütfen

Ben sizi alıntılamamıştım ama madem siz beni alıntıladınız bir iki şey söyleyim.Eğer birileri sizin çocuğunuza yaptırmadığınız bir aşıdan etkilenip hastalanırsa inşallah bunun hesabını diğer tarafta verirsiniz.Belli ki siz hala yanlışı savunacaksınız inşallah o bir aşıya muhtaç kalırsınız tek diyeceğim bu.

Bizim kimseyi tehlikeye attığıgımız yok valla. Benm ilk zamanki fikirlerimle suanki bir değil arastıra arastıra bu kanıya vardım. Sizde aşı yaptırma taraftarısınız. Ben sizin aklınızı mı celdim yada benm gbi aşıyı savunmayanlar aklınızı mı karıstırdı. Eğer aklınız karısıyorsa sizde herseyden emin değilsiniz demektir. Topluma bişey yaptıgımız yok Allaha şükür herkesin aklı fikri var isteyen istediğni yapmakla özgürdür

Ben kızamık aşısı yani tüm aşıları olmusum fakat bir kızamık geçirdim doktor az daha ölecekmişsin dedi...
O kadar ağır geçirdim aşım olduğu halde...

Ah ah anlatamıyorsun ki. Saçma sapan üfürükçülerin peşine takılmış gidiyorlar. Arkadaşım sosyal medyadan biriyle tartışmış bu konuda. Karşı taraf diyormuş ki kuduz aşısı da dahil yaptırmayın. Onun yerine hacamatla tedavi edilecekmiş kuduz! Düşünebiliyor musunuz cehaletin boyutunu?

bence şaka yapıyorlar takılmak maksatlı böyle söylüyorlar yani aklıma başka bişey gelmiyor

Siz kimsiniz ki bana bu denli dua ediyorsunuz
Allah büyüktür o daha doğmamış çocugum için böyle saçma bir dua ediyorsunuz ama kimin ne olacagı belli olmaz hanımefendi. Düşmez kalkmaz bir Allahtır. Allah doğruyu yanlışı secmemiz için bize irade vermiş suan burdaki kimseyi ilgilendirmiyor benm aşı yaptırmamam. Eğer zorunuza gidiyorsa cevap vermeyin olup biter. Biz aşı oldugumuz halde sınıfta herkes kızamıkçık gecirmişti biz kimleri suçlayacaktık neden benm annem babam için evladı önemli değilmiydi. Ama olacak her türlü olurdu o zman ölecek olsaydık zaten yaşamazdık

Kızlar aşıya güveniyorsanız zaten aşı yaptırmışsınız onun sizi koruyacagına güveniyorsanız neden yaptırmayanlara kızıyorsunuz? Anladım.
Zaten sizler yaptırmışsınız..
Bizim çocuklar çok ağladı aşı vurulurken sizinkiler de ağlasın diye

O öyle olmuyor işte. Aşıların süresi var, çocuk doğar doğmaz yapilmiyor yani
Hm anladım. Ama zaten bagısıklığı çok düşük oluyormu yani çok fazla insanlarla iç içe olmamalı değilmi?
Yani düşünüyorum evladım olursa belli başlı olanları yaptırırım belki daha iyi araştırırım. Mesela corona aşısını olmayı düşünmüyorum acaba varmı olmayı düşünen...

Allahın izniyle ben olmam. Ve koronada atlattım ben ilaçlarını bile kullanmadan atlattım. Allaha şükürler olsun. Korona ilk çıktıgından beri aşı üretmeye çalısıyorlar ama hep yan etkileri çıktı neden acaba bunu kimse görmüyor görmezden geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…