Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bazi doktorlar tavsiye ediyor bazisi ise zehir diyor ..vicdan azabi cekmek istemiyorum ilerde .. Sizce vurulmali mi bebeginize vurdurmayan var mi ..mesela canan karatay vs kesinlikle onermiyor

Edit : yaptirmiyorum mu dedim ? Tekrardan okuyun bir anne olaraj bunu arastirmamdan dogal ne var yanlis yada dogru fikirlerinizi soruyorum
ne kadar aşıların yan etkilerinden korksamda aşısız olmanın daha kötü sonuçlar doğurabileceginden iki cocugumada hepsini vurdurdum.

Ne marifet ne marife🤷 Mune Mune bunların böyle konusmasi normal mi?
Türkiye'de bebeklere yapılan aşılar zorunlu değil, kanuni bir yaptırımı yok, bu sebeple aşı karşıtları yaptırmak istemezse zorla aşı yapılmıyor, velhasıl aşı karşıtı olanlar kendi düşüncesini yazabilir lakin Türkiye'yi alınan kanları ABD'ye satmakla, Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere tüm sağlık birimlerimizi suçlayan, ülkemizi, ülkemizin yetkili ve ilgili kurumlarını silah ve ilaç ticareti yapanların oyuncağıymış gibi gösteren çirkin yazıları burada paylaşmak hem yasaktır, hem de kanunen suçtur.

Arkadasım tebrik ediyorum seni ve senin gibi düşünceye sahip insanları. Bnde 3 aylık gebeyim kan pıhtısı sorunum var iğne oluyorum hergün aslında olmak istemiyorum ama düşük olmasın diye mecbur vuruluyorum. Hamilelktki tetanozu yaptırmıcam ve bebek oluncada aşılarını yaptırmıcam insallah. Size bişey sormak istiyorum siz kan pıhtısı için ne kullandınız ve doğal önerebileceğiniz neler var. Şimdikten teşekkür ediyorum
Doğuma 1 hafta kalaya kadar hap kullandım .

İlk gebeliğim de tetenos aşısından sonra kalbi durdu ,tabi bunu hiçbir doktor kabul etmedi ,etmezlerde .
En sonunda 2. Gebeliğimde asm aşı için baskı yapınca doktor ve ebeye ,aşılara bu kadar güveniyor ve zararsız diyorsanız ,bana noter onaylı,imzalı yazı verin dedim 🤔
İçeriği de ;
" Anne ... adlı kişinin .... adlı cocuğuna aşı önerdik,aşının hastalıklardan koruyacağını,aşı kaynaklı ölüm asla olmayacağını,aşının önemini anlattık ,... adlı anne de ... adlı çocuğuna aşı yaptırdı. ... Adlı bebeğe aşı sonrası olabilecek her türlü sorundan ... ebe , ... doktor sorumludur ,maddi olarak .... adlı çocuk ölene kadar masrafları bizden ,eğer aşı kaynaklı ölüm olursa ailenin istediği kadar tutar tazminat olarak ödenecektir." Asm ebesi direk aşı red dilekçesi çıkarttı imzaladı 🤣🤣🤣 Tüm aşıların prospektüsünü incelemeden araştırmadan aşıları savunmanız pes .Aşıyı çıkartan adam ki ben şeytan diyorum ve o adamın tayfası ,hiçbiri çocuğunu aşılatmamış bunu da onların doktorları diyor.Kraldan çok kralcı olmayın ,aşı yaptıran ailelere biz cahil vb bir sıfat takıp alay ediyor muyuz ? Hayır ,neden peki çünkü bilgili ,zeki insanlar hakaretten ,küfürden ,insanlarla alay etmekten hoşlanmaz.

Not:İçtiğiniz ilaçların yan etkilerine bir bakın derim ,bir yeri iyi ederken başka bir yerden tahribat açıyor.

Arkadasım tebrik ediyorum seni ve senin gibi düşünceye sahip insanları. Bnde 3 aylık gebeyim kan pıhtısı sorunum var iğne oluyorum hergün aslında olmak istemiyorum ama düşük olmasın diye mecbur vuruluyorum. Hamilelktki tetanozu yaptırmıcam ve bebek oluncada aşılarını yaptırmıcam insallah. Size bişey sormak istiyorum siz kan pıhtısı için ne kullandınız ve doğal önerebileceğiniz neler var. Şimdikten teşekkür ediyorum
Aidin Salih hocanın öğrencilerine ulaşın derim,bana mesaj atarsanız hocanın öğrencilerinden birinin ıstagram sayfasını veririm .Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻

23 yaşımda evlenmek için kan verdim vs klasik prosedürleri uyguladık. Eşim bebekliğinden beri hepatit b taşıyıcısı bu yüzden doktora hepatit b olup olmamam gerektiğini sordum. Kan değerime baktı ve dediki şuan 629 gibi bi sayı vardı hepatit b aşisından kalma. yani çocukken yapılan aşının hâlâ vücudumda korunurluğu var daha doğrusu etkisi. Ama bu yeterli değil dedi ve 3 doz daha aşı yapıldı belirli periodlarda. Onu gördüğümden beri aşıların önemini düşünüyorum bir yandan...

Hanımlar evde dogumu normal dogumu avrupa da ki bazı ülkelerde destekliyor arkadaşlarımdan duyuyorum bunda bir anorrmallik yok nasılki bir çok değişik olaya seçime saygı duyuyoruz bunlarda normal bence.. Kerkesin kendi seçimi...
Yani şu pandemi döneminde alınan ilaçlara güvenemediğimiz bir dünyada neye güveneceğiz o da bir muamma bu yüzden herkesin kendi kararı.. 🌹

Hanımlar evde dogumu normal dogumu avrupa da ki bazı ülkelerde destekliyor arkadaşlarımdan duyuyorum bunda bir anorrmallik yok nasılki bir çok değişik olaya seçime saygı duyuyoruz bunlarda normal bence.. Kerkesin kendi seçimi...
Yani şu pandemi döneminde alınan ilaçlara güvenemediğimiz bir dünyada neye güveneceğiz o da bir muamma bu yüzden herkesin kendi kararı.. 🌹
Herkesin kendi kararı ise digerlerinin kararına çöp gözüyle bakamaz!!! Ülkeye,ülkenin doktorlarına b.k atamaz!!!
Aidin Salih adında Özbekistan'li bir kadının deli sacmalarini burada yükseltmeler! O bölgeden gelen bir doktor tanıyorum tiplari o kadar geri ki beyin hastası çocuğu tavşan etiyle iyilestirecegine inanıyorlar🤷🤷🤷🤷 ilaçları hala şurup tarzı. Ve kafalar NATO mermer birde biliyoruz iddialasirlar.

Müslüman yaftasiyla birde sana iki hadis okuyunca sanıyorsun bunları birşey??

İnsta da kadına kimsin ne araştırmacısı diyorum kadın beni engelledi! Adamlar kim olduklarını açıklamıyor!

Bende sunu anlamiyorum.Asi yaptrmayabilirsiniz tamam, o zamaan cocuklariniza hic bir paketli urun vermeyin.Katki maddeli urunlerden koruyun?yapabilir misiniz.Yada asil soru yapiyormusunuz?
Ben kendimde gidaciyim,ve egitim aldigim bir kadin demisti ki,ccocuklarimizin otuz otuzbes yasina helsignde kanser olma ihtimalleri yuksek neden cnku vucuda devamli paketli urun verirsen,o maddeler vucuttan cikmaz.Sonucunda da hastalik ortaya cikar.Yani uyenin bir tanesi cikmis.Yok Cocugim cok zeki,yok soyle onde boyle onde.O zaman ulkemizi gururlandiran,bu ulkenin mucit cocuklari genclerinin asi yaptirmamis olmasi gerekir!?

Bende sunu anlamiyorum.Asi yaptrmayabilirsiniz tamam, o zamaan cocuklariniza hic bir paketli urun vermeyin.Katki maddeli urunlerden koruyun?yapabilir misiniz.Yada asil soru yapiyormusunuz?
Ben kendimde gidaciyim,ve egitim aldigim bir kadin demisti ki,ccocuklarimizin otuz otuzbes yasina helsignde kanser olma ihtimalleri yuksek neden cnku vucuda devamli paketli urun verirsen,o maddeler vucuttan cikmaz.Sonucunda da hastalik ortaya cikar.Yani uyenin bir tanesi cikmis.Yok Cocugim cok zeki,yok soyle onde boyle onde.O zaman ulkemizi gururlandiran,bu ulkenin mucit cocuklari genclerinin asi yaptirmamis olmasi gerekir!?
Çünkü takip ettikleri o doktorun ülkesinde bu bilgiler yok ! Onlar sadece o kadının müritleri başka şeye bakmıyorlar tıp umurlarinda sadece! Özellikle modern tıbba karşılar!

Bu tartışma şu an tüm dünyada var 😅
Bizler sadece seçimi yapar o yönde yol alırız tıpkı başka seçimlerde yapıp o yönde yol aldıgımız gibi ...
Bildiğim kadarıyla aşı karşıtları bu paketli ürün şekerli şeyler plastikler karşısında en aza indirmeye çalısıyorlar kullanımlarını..
Bu paketli ürünler plastik folyo vs bende sevmiyorum ama bu dünya sistemi o kadar mecburi kılıyorki kullanmamız için..

Doğuma 1 hafta kalaya kadar hap kullandım .

İlk gebeliğim de tetenos aşısından sonra kalbi durdu ,tabi bunu hiçbir doktor kabul etmedi ,etmezlerde .
En sonunda 2. Gebeliğimde asm aşı için baskı yapınca doktor ve ebeye ,aşılara bu kadar güveniyor ve zararsız diyorsanız ,bana noter onaylı,imzalı yazı verin dedim 🤔
İçeriği de ;
" Anne ... adlı kişinin .... adlı cocuğuna aşı önerdik,aşının hastalıklardan koruyacağını,aşı kaynaklı ölüm asla olmayacağını,aşının önemini anlattık ,... adlı anne de ... adlı çocuğuna aşı yaptırdı. ... Adlı bebeğe aşı sonrası olabilecek her türlü sorundan ... ebe , ... doktor sorumludur ,maddi olarak .... adlı çocuk ölene kadar masrafları bizden ,eğer aşı kaynaklı ölüm olursa ailenin istediği kadar tutar tazminat olarak ödenecektir." Asm ebesi direk aşı red dilekçesi çıkarttı imzaladı 🤣🤣🤣 Tüm aşıların prospektüsünü incelemeden araştırmadan aşıları savunmanız pes .Aşıyı çıkartan adam ki ben şeytan diyorum ve o adamın tayfası ,hiçbiri çocuğunu aşılatmamış bunu da onların doktorları diyor.Kraldan çok kralcı olmayın ,aşı yaptıran ailelere biz cahil vb bir sıfat takıp alay ediyor muyuz ? Hayır ,neden peki çünkü bilgili ,zeki insanlar hakaretten ,küfürden ,insanlarla alay etmekten hoşlanmaz.

Not:İçtiğiniz ilaçların yan etkilerine bir bakın derim ,bir yeri iyi ederken başka bir yerden tahribat açıyor.
Canım çok sağol Allah razı olsun bilgi verdiğin için bugün sağlık ocagına gidip kayıt açtırdım ve kendimede çocuguda aşıları yaptırmıcağımı söyledim sen bilirsin dediler sadece. Çok sevindim bu duruma insallah doğal yolla devam

Canım çok sağol Allah razı olsun bilgi verdiğin için bugün sağlık ocagına gidip kayıt açtırdım ve kendimede çocuguda aşıları yaptırmıcağımı söyledim sen bilirsin dediler sadece. Çok sevindim bu duruma insallah doğal yolla devam
Valla pes diyorum. Bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Hangi bilimsel kaynağa göre hareket ediyorsunuz acaba çocuğunuza aşıları yaptırmazken?

Valla pes diyorum. Bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Hangi bilimsel kaynağa göre hareket ediyorsunuz acaba çocuğunuza aşıları yaptırmazken?
Arkadasım anlamıyor musunuz siz?
Size aşı vurdurmak nasıl doğru geliyorsa bizede vurdurmamak bu kimseyi ilgilendirmiyor bütün mesuliyet bize ait değil mi size ne oluyor anlamıyorum

Kıyamam ya. Cevap yazma arkadaşım bunlara. Üfürükçü hocaları ne derse onu yapıyorlar, malesef yapacak bişey yok. Sonuçta o hocaların başka bir türü bu ülkenin meclisini bombaladı. İnsanlari her türlü kandiriyorlar yani. Ama ben inanıyorum yakında bu durum adalette yerini bulacak ve toplum sağlığını tehdide girecek.

Arkadasım anlamıyor musunuz siz?
Size aşı vurdurmak nasıl doğru geliyorsa bizede vurdurmamak bu kimseyi ilgilendirmiyor bütün mesuliyet bize ait değil mi size ne oluyor anlamıyorum
Asıl siz anlamıyorsunuz galiba. Sadece kendinizi değil toplumu da tehlikeye atıyorsunuz. Sizin yüzünüzden diğer çocuklar bunun ceremesini çekecek. Biraz mantık yahu. Bilimsel tıbba inanmak yerine neden saçma sapan komplo teoricilerinin yalanlarına inanıyorsunuz?

X