Doğuma 1 hafta kalaya kadar hap kullandım .
İlk gebeliğim de tetenos aşısından sonra kalbi durdu ,tabi bunu hiçbir doktor kabul etmedi ,etmezlerde .
En sonunda 2. Gebeliğimde asm aşı için baskı yapınca doktor ve ebeye ,aşılara bu kadar güveniyor ve zararsız diyorsanız ,bana noter onaylı,imzalı yazı verin dedim
İçeriği de ;
" Anne ... adlı kişinin .... adlı cocuğuna aşı önerdik,aşının hastalıklardan koruyacağını,aşı kaynaklı ölüm asla olmayacağını,aşının önemini anlattık ,... adlı anne de ... adlı çocuğuna aşı yaptırdı. ... Adlı bebeğe aşı sonrası olabilecek her türlü sorundan ... ebe , ... doktor sorumludur ,maddi olarak .... adlı çocuk ölene kadar masrafları bizden ,eğer aşı kaynaklı ölüm olursa ailenin istediği kadar tutar tazminat olarak ödenecektir." Asm ebesi direk aşı red dilekçesi çıkarttı imzaladı
Tüm aşıların prospektüsünü incelemeden araştırmadan aşıları savunmanız pes .Aşıyı çıkartan adam ki ben şeytan diyorum ve o adamın tayfası ,hiçbiri çocuğunu aşılatmamış bunu da onların doktorları diyor.Kraldan çok kralcı olmayın ,aşı yaptıran ailelere biz cahil vb bir sıfat takıp alay ediyor muyuz ? Hayır ,neden peki çünkü bilgili ,zeki insanlar hakaretten ,küfürden ,insanlarla alay etmekten hoşlanmaz.
Not:İçtiğiniz ilaçların yan etkilerine bir bakın derim ,bir yeri iyi ederken başka bir yerden tahribat açıyor.