- 23 Nisan 2019
- 106
- -39
- 31
- Konu Sahibi Backyoureyes
Maalesef tatlım. Keşke ilk başta hamile kalmafan arastırsaydımda onları bile kullanmasaydım.Aaa çok ayip. Bunları kullanarak "büyük oyuna" alet olmuş hanımefendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef tatlım. Keşke ilk başta hamile kalmafan arastırsaydımda onları bile kullanmasaydım.Aaa çok ayip. Bunları kullanarak "büyük oyuna" alet olmuş hanımefendi
Kan civiltici???Folik Asit, kan “civiltici” kullanma gerekcenizi anladik. Progestan’i kullanma gerekceniz nedir?
Aferim cok iyi yapıyorsun bravo tebrik ederim. Asıl bu şekilde hem kendinize hem bebeğinize "KÖTÜLÜK" yapıyorsunuz.. Nereden biliyorum biliyor musunuz ? 1 hafta önceki kontrolümde gayet sağlıklıyken 1 hafta içinde preeklampsi geçirip hem bebeğimi hemde kendi ölümle buruh burunayken son anda yakaladığım için ve bu yüzden erken doğuma alındığım için biliyorum.. Bu kafayla devam edin bravoNormalde doktorun bana verdiği kontrol süresi 15 gümde bir ama ben gitmiyorum 1 bucuk aydır
Tatlım falan demezseniz. Hiç hoşlanmam böyle samimiyetsiz kelimelerdenMaalesef tatlım. Keşke ilk başta hamile kalmafan arastırsaydımda onları bile kullanmasaydım.
Onları ve teknolojinin ne denli ilerlediğini bizleri nasıl değiştirdini görüyoruz ve bende bir eğitimciyim. Suanda mecburiyet var am benm çocuğumun zamanına insallah hersey düzelir ve hersey normale dönüp çocuklar okullaeına döner. Çalısan anneler için en zor zamanlar ablamdan biliyorum ve çocuklar ebaya dahi giriş yapamıyor. Ama suan ki zaman bunu gerektiriyor. Millit ilk zaman virüsten çocgunu okula yollamzken biz gönderdik. Neyin korkusudur ki bu. Teknolojiden eğitim çok mu iyi. Herseyin içine ettilerNiye çocuk doğunca? Online eğitimi, öğretmenin gönderdiği ödevleri, velilerle, öğretmenle haberleşmeyi de artık tuşlu telefonla yaparsınız.
Ya o kadar düz mantık ve düşüncesizsiniz ki günümüz ihtiyaçlarını, geleceğin gerekliliklerini göremiyorsunuz.
Bende kontrolüm iyiyken bir cuma günü normal kontrolde apar topar hastaneye yatirildim, 1 hafta sonra doğuma alınıp 600 gram doğdu bebeğim. Karnımda kalbi kötüye gitti acil müdahale olmasa o da ben de ölmüştuk.Aferim cok iyi yapıyorsun bravo tebrik ederim. Asıl bu şekilde hem kendinize hem bebeğinize "KÖTÜLÜK" yapıyorsunuz.. Nereden biliyorum biliyor musunuz ? 1 hafta önceki kontrolümde gayet sağlıklıyken 1 hafta içinde preeklampsi geçirip hem bebeğimi hemde kendi ölümle buruh burunayken son anda yakaladığım için ve bu yüzden erken doğuma alındığım için biliyorum.. Bu kafayla devam edin bravo
Bilmediği için fazla fazla konuşuyorlar ya zaten. Yavrularını kıvrım kıvrım kivranirken gördüklerinde ya da sakat kaldıklarını gördüklerinde o zaman o takıldıkları insanların ne insta hesabı,ne de elinden alınmış diplomaları bunlara fayda verecek!!!Aferim cok iyi yapıyorsun bravo tebrik ederim. Asıl bu şekilde hem kendinize hem bebeğinize "KÖTÜLÜK" yapıyorsunuz.. Nereden biliyorum biliyor musunuz ? 1 hafta önceki kontrolümde gayet sağlıklıyken 1 hafta içinde preeklampsi geçirip hem bebeğimi hemde kendi ölümle buruh burunayken son anda yakaladığım için ve bu yüzden erken doğuma alındığım için biliyorum.. Bu kafayla devam edin bravo
Yanlız herşey hızla teknolojiye koşuyor. Bunun şu andaki virüsle falan alakası yok. Günümüz artık bunu gerektiriyor.Onları ve teknolojinin ne denli ilerlediğini bizleri nasıl değiştirdini görüyoruz ve bende bir eğitimciyim. Suanda mecburiyet var am benm çocuğumun zamanına insallah hersey düzelir ve hersey normale dönüp çocuklar okullaeına döner. Çalısan anneler için en zor zamanlar ablamdan biliyorum ve çocuklar ebaya dahi giriş yapamıyor. Ama suan ki zaman bunu gerektiriyor. Millit ilk zaman virüsten çocgunu okula yollamzken biz gönderdik. Neyin korkusudur ki bu. Teknolojiden eğitim çok mu iyi. Herseyin içine ettiler
İşte gitmiyorum ve inanın bana çocugun cinsiyetini dahi merak etmiyorum çünkü Allahtan tek isteğim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün noksansız bir bebek. Ve doktorada sırf cinsiyet için gitmicem
Herkesin bir olacak diye birsey yok hanımefendi çok gecmiş olsun insallah ikinizde şuanda iyisinizdir olacak her türlü olur ben doktora gitsemde gitmesemde olur. Ve benm 2 düşiğümde var. Seneler sonra bu mucizeyle karsılastım. Allahım bana bunu nasip ettiyse vardır bir bildiği Allahımdan gelen herseye razıyımAferim cok iyi yapıyorsun bravo tebrik ederim. Asıl bu şekilde hem kendinize hem bebeğinize "KÖTÜLÜK" yapıyorsunuz.. Nereden biliyorum biliyor musunuz ? 1 hafta önceki kontrolümde gayet sağlıklıyken 1 hafta içinde preeklampsi geçirip hem bebeğimi hemde kendi ölümle buruh burunayken son anda yakaladığım için ve bu yüzden erken doğuma alındığım için biliyorum.. Bu kafayla devam edin bravo
Var tabikide. Ben befen eğitimi öğretmeniyim benm aldığım para hak mı sizceYanlız herşey hızla teknolojiye koşuyor. Bunun şu andaki virüsle falan alakası yok. Günümüz artık bunu gerektiriyor.
Oy kıyamam kuzum benim. Bu gibi insanlar düşüncesizce davranıp ne yazık ki hem bebeklerini hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar ama farkında bile değiller.. Allah korusun iyi olmanıza çok çookkk sevindim biz de.iyiyiz çok şükür 8 aylık olduk.. öyle zor ggünlerdi ki.. Hem pandemi yüzünden göremiyorduk hem de benden uzakta küvezdeydi.b Rabbim kimseyi sınamasın evladıyla..Bende kontrolüm iyiyken bir cuma günü normal kontrolde apar topar hastaneye yatirildim, 1 hafta sonra doğuma alınıp 600 gram doğdu bebeğim. Karnımda kalbi kötüye gitti acil müdahale olmasa o da ben de ölmüştuk.
Uzaktan beden eğitimi dersimi olur ben siz gbi sadece teknoloji düşünmüyorum. Yapılanlar verilen emekler önemlidir. Emek vermeyen öğretmenim demesin. Çocuklara evde futbol l mu çalıstırayım. Virüs olmasa çocuklar okullarına devam edicekti yüz yüze görsel bir sekilde temas kurarak eğitim göreceklerdiVar tabikide. Ben befen eğitimi öğretmeniyim benm aldığım para hak mı sizce
Asla asla konuşamayacağım, anlatmayacağım bir zihniyetsiniz. Sizin aldığınız paradan bana ne? Bende kamuda mühendisim haftada 2 gün gidiyorum işe. Paramı sorgulanmadim çünkü şartlar bunu gerektiriyor.Var tabikide. Ben befen eğitimi öğretmeniyim benm aldığım para hak mı sizce
Canısı ilk zamanlar kullandım ve bende bilmiyordum onların içindeki hınzır yağlarını. Ve şuan kesinlikşe kullanmıyorum. Hele progestanı ilk doktor verdiğinde kullandım o kadar folik asit dahi kullanmıyorum çünkü onları ihtiyacım olanı yicek lerden almaya çalısıyorum. Bunları kafama göre değil arastıra arastıra ve hocalarıma bizzat sorarak karar verdim
Benim kayınpederim menenjit geçirdi o zamanlar aşı yoktu tabi.. ne oldu biliyor musunuz konuşma yetisini kaybetti sonra zamanla zamanla konuşmaya başladı ama şuan kekeme olarak kaldı konuşma.. Kim ister ki evladının acı çekmesini. Hele böyle örnekler varkeh ille de olmaz olmaz olamaz diyen insanları anlayamıyorum.. Çocuğuna birşey olmaz ama çoçuğunun çocuğunda kalır mirası işte anlamak akıl gerektirir bazenBilmediği için fazla fazla konuşuyorlar ya zaten. Yavrularını kıvrım kıvrım kivranirken gördüklerinde ya da sakat kaldıklarını gördüklerinde o zaman o takıldıkları insanların ne insta hesabı,ne de elinden alınmış diplomaları bunlara fayda verecek!!!
Geçmiş olsun nasıl iyimisiniz? Bende ilk gebeligimde bir gece anı preklampsi ile karşılaştım 34 de kızım erkenden doğdu hamdolsun ikimizde kurtulduk ama neler çektik
Büyüdük büyüdük merak etmeyin 3. Sınıfız. Doktorlar, tıp, ilaçlar, hastanemiz ve inancımız sayesinde bir mucize olduk.Oy kıyamam kuzum benim. Bu gibi insanlar düşüncesizce davranıp ne yazık ki hem bebeklerini hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar ama farkında bile değiller.. Allah korusun iyi olmanıza çok çookkk sevindim biz de.iyiyiz çok şükür 8 aylık olduk.. öyle zor ggünlerdi ki.. Hem pandemi yüzünden göremiyorduk hem de benden uzakta küvezdeydi.b Rabbim kimseyi sınamasın evladıyla..
Allaha şükür hiç bişeyle çelişmiyorum. Evet bende diyorum ki sizlere ilk zaman bilmeden öğrenmeden arastırma dan ben bunları yaptım ama suan öğrendim ki yapmamam gereken şeyler var vr yapmıyorım ilaçları bıraktım iğne haricinde kullanımıyorum. Doktora 2 hafta bir gitmiyorum. Benm yaşadığım sehir küçük yer ve özele gidiyordum doktorlar hep para tuzagı onuda anladım. Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin. Çocuğu olanlarınkinide Rabbim anasını babasına bağıslasınDilerim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Elbette muhim olan saglikli olmasi. Cinsiyet bu durumda gereksiz bir detay. Benim gebeligimin 90%’i pandemi surecindeydi. Riskli gebelik gecirdim. Takiplerimi aksatmadim. Lakin bir cok kadin dogum uzmani bu surecte kontrollerinizi minimuma indirgeyebilirsiniz zaten, dogum dogal bir surec diyor. Bu surecte bile kontrole gitmissiniz, kullandiginiz ilaclar var. Dogana kadar yavrunuza ihtimam gosterip, dogduktan sonra bagisikligina onem vermemek neden? Ki goruyorum bir cok cevabinizda kendinizle celisiyorsunuz. Net bir durusunuz yok. Okuyun dediginiz metinler hangi bilimsel makaleden/tezden alinti? Whatsapp grup konusmalari ne zamandir otorite kabul ediliyor?
Sizin kurdugunuz mantiga gore, progestan da kullanmamalisiniz. Zira progestan agirlikli olarak dusuk tehlikesi durumunda kullaniliyor. Belki rabbim sizin cocuk sahibi olmanizi istemiyor? (Ki yanlis anlasilmak istemem, dilerim siz de bebeginiz de saglikli sihhatli olsun, mukemmel bir gebelik ve dogum gecirin insallah).
Çok yanyış bir düşünce herkes aynı değil evet.. Ama ya sizin de başınıza gelirse ? Allah korusun ya başka birşey olursa.. Evet olacak olan olur. Ama Rabbim sen önlemini al takdiri bana bırak diyor.. Allah korusun birşey olsa o zaman keske gitseydim keşke yapsaydım diye hiç mi pişman olmayacaksınız ? Ki yıllan sonra gelen mücizeniz bebeğinizin üzerine daha çok titremeniz lazımken.. Neyse Belli ki size birşeyleri anlatmak zor. İnsan başına gelince bazı şeylerde keşke yaptırsaydım diyor.. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsinHerkesin bir olacak diye birsey yok hanımefendi çok gecmiş olsun insallah ikinizde şuanda iyisinizdir olacak her türlü olur ben doktora gitsemde gitmesemde olur. Ve benm 2 düşiğümde var. Seneler sonra bu mucizeyle karsılastım. Allahım bana bunu nasip ettiyse vardır bir bildiği Allahımdan gelen herseye razıyım
Lütfen doğum için de hastaneye gitmeyin evde kendi imkanlarınızla doğurunAçabiliyorsanız siz davayı açın kusura bakmayında ben çocukla ilgili olan seyi yaptırmıcam zaten kan pıhtısı sorununada doğal çözüm bulsam onu da yapmıcam ki bi yazı paylasan arkadasa özellikle onu sordum kan pıhtısna doğal bir fikriniz varmı diye. Yazdıklarımı iyi okuyun bence