Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Yo madem tıbba güvenmiyorsunuz , hepsi bir oyun dediklerinizin arkasında durun yaptirmayin aşıyı hadi hodri meydan.
Gebelik kontrolüne, doğuma hastaneye de gitmeyin evde doğal doğal yapın dogumunuzu.

folik asit kullnmak şart ama senin nasıl süreç ilerler bilmiyorum. Ben progestan kan cıvıltıcı iğne folik asit corasprin hepsinide kullanıyorum

Folik Asit, kan “civiltici” kullanma gerekcenizi anladik. Progestan’i kullanma gerekceniz nedir?

Ya her lafta kendinizle celisiyorsunuz. Ebe dediğiniz ne ki eski usul doğum başlayınca bır ebe gelir dogurtur. Hem tibba oyun diyorsunuz hem tıbbi malzeme diyorsunuz. İki leğen bir güğüm dogururverirsiniz pırt diye.

Folik Asit, kan “civiltici” kullanma gerekcenizi anladik. Progestan’i kullanma gerekceniz nedir?
Canısı ilk zamanlar kullandım ve bende bilmiyordum onların içindeki hınzır yağlarını. Ve şuan kesinlikşe kullanmıyorum. Hele progestanı ilk doktor verdiğinde kullandım o kadar folik asit dahi kullanmıyorum çünkü onları ihtiyacım olanı yicek lerden almaya çalısıyorum. Bunları kafama göre değil arastıra arastıra ve hocalarıma bizzat sorarak karar verdim

Gercekten çok karsıyım tv ve telefonada. Eşime hep dedğim seydir çocuk olunca telefonları değiştirip tuşlu alalım diyorum
Niye çocuk doğunca? Online eğitimi, öğretmenin gönderdiği ödevleri, velilerle, öğretmenle haberleşmeyi de artık tuşlu telefonla yaparsınız.
Ya o kadar düz mantık ve düşüncesizsiniz ki günümüz ihtiyaçlarını, geleceğin gerekliliklerini göremiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…