- 26 Ekim 2015
- 8.344
- 20.065
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
Hahahha cok komiksiniz.
akilli insanlar arastirma yapar, butun bilgiler elimizin altinda. CIA olmaniza gerek yok, herseyi kitaplardan internet uzerinden bulabilirsiniz.
Kullanmasini okumasini bilene tabiki.
E verin işte kaynaklarinizi bizde akillanalim.
Tesadüfen denk geldim konuya ve size yazmak istedim.ayyy kizlar istediginiz kadar yazin, size kendimi ve gercek olan tecrubelerimi burda yalan yanlis yazacak degilim.
insanlik adina, bildigim dogrulari yazdim bu bir.
siz a$i vurdurmak istiyorsaniz, sizi engelleyen kimsede yok zaten :) ben sizi tutmuyorum, buyrun siz bebeginizi zehirleyin.
kisin burnu sumuklu, sirti hiriltili, astimli, durmadan atesli, kulak bogaz sorunlari, iltihaplari, alergiler ile ugrasin siz
(size basarilar dilerim) buda iki.
Ben konu sahibine yardimci olma amaci ile yazdim, sizinde uzerinizden zaten cahillik akiyor.
Hic birinizde a$i vurdurmadan önce, doktora sormadiniz bile a$i nin icinde neler var, bu ileride ne gibi saglik sorunlarina yol acabilir.... Bu zararli maddeler, nasil ve kimin hangi bebegin uzerinde test edildi....
Okuyup arastirin sizde, kiskanmayin ben biliyorum diye :)
koyun surusu gibi herkes yaptiriyor diye a$i yaptirin sizde boyle devam edin. Savunun o cin ve amerikada yapilan asilari. veee mutlu olun buda üc.
Var var.. benim bir akrabam ona da karşıAşı karşıtlarını covid19 aşısına karşı da görelim lütfen. Bir gram haysiyet sahibi olan aşı karşıtı covid19 aşısı çıkınca onu da yaptırmaz.
Bir de yukarıda bazıları saydırmış da saydırmış. Hayatımda böyle cahillik ne gördüm ne duydum. Bu yaşıma aşı ile geldim hiçbir olumsuz etkisini de görmedim. Oğlumun da özeller dahil tüm aşıları var. Gayet sağlıklı. Sırf şu abidik gubidik alternatif tıpcıların 2 yazısını okudunuz diye kendinizi 6+ bilmem kaç yıl eğitim almış doktorlardan üstün görecek kadar cesaret sahibi nasil oluyorsunuz anlamak zor. Cahil cesareti tam olarak bu iste
Bizde imümim yetmezliği var ,yani bağışıklığımız iyi değil.Kız kardeşim 9aylık aşıda 2000 de öldü,drlar bayat aşı dedi .Ben 4aylık gebeyken tetenozdan bebeğimi kaybettim 4,5 sene abartısız hep aşıları araştırdım eski makaleler ,videolar netten ne bulduysam ingilizce çeviriler ,videolar herşey.En son aşı karşıtı dr araştırırken Samsun da memleketim de bir doktor buldum Alişan yıldıran kendisine mail attım cevap verdi eşim ikna olmadı kalktık yanına gittik.Daha bir çok doktorla görüştüm mesela Rahmetli Aidin salih hocanın öğrencileri ile görüştüm ,telim çalınmasa size telefonlarını atardım Ama Alişan beyin bana attığı mailini özelden yazabilirim ok .Bazi doktorlar tavsiye ediyor bazisi ise zehir diyor ..vicdan azabi cekmek istemiyorum ilerde .. Sizce vurulmali mi bebeginize vurdurmayan var mi ..mesela canan karatay vs kesinlikle onermiyor
Edit : yaptirmiyorum mu dedim ? Tekrardan okuyun bir anne olaraj bunu arastirmamdan dogal ne var yanlis yada dogru fikirlerinizi soruyorum
Önce uslubunuza dikkat edin farklı fikirlerdesiniz diye insanları aşşağılayamazsınız cahil cesareti var sizde.Korona grip deniliyor gripin aşısı var mı?2016 da grip aşısı yaptırdı iş yeri zorla zorlaaaa bilmeden cahilce oldum 20 gün yoğun bakımda kaldım ölümden döndüm ve sonuç astım hastası oldum.Grip dnası yapısı saatte değişir sizde a olur bana gelince b yani değişken bir hastalığa aşı yapamazsınız.Siz aşı olun olmayın diyen mi var hatta benim ve ailemin hakkını da siz olun .Aşı karşıtlarını covid19 aşısına karşı da görelim lütfen. Bir gram haysiyet sahibi olan aşı karşıtı covid19 aşısı çıkınca onu da yaptırmaz.
Bir de yukarıda bazıları saydırmış da saydırmış. Hayatımda böyle cahillik ne gördüm ne duydum. Bu yaşıma aşı ile geldim hiçbir olumsuz etkisini de görmedim. Oğlumun da özeller dahil tüm aşıları var. Gayet sağlıklı. Sırf şu abidik gubidik alternatif tıpcıların 2 yazısını okudunuz diye kendinizi 6+ bilmem kaç yıl eğitim almış doktorlardan üstün görecek kadar cesaret sahibi nasil oluyorsunuz anlamak zor. Cahil cesareti tam olarak bu iste
Ağzınıza sağlıkBizde imümim yetmezliği var ,yani bağışıklığımız iyi değil.Kız kardeşim 9aylık aşıda 2000 de öldü,drlar bayat aşı dedi .Ben 4aylık gebeyken tetenozdan bebeğimi kaybettim 4,5 sene abartısız hep aşıları araştırdım eski makaleler ,videolar netten ne bulduysam ingilizce çeviriler ,videolar herşey.En son aşı karşıtı dr araştırırken Samsun da memleketim de bir doktor buldum Alişan yıldıran kendisine mail attım cevap verdi eşim ikna olmadı kalktık yanına gittik.Daha bir çok doktorla görüştüm mesela Rahmetli Aidin salih hocanın öğrencileri ile görüştüm ,telim çalınmasa size telefonlarını atardım Ama Alişan beyin bana attığı mailini özelden yazabilirim ok .
Kızım 3 yaşında sıfır aşısız.Ailede kan pıhtı sorunumuz var doğumda aşı istemiyorum dedim ama kvit yazmamışım kvit oldu ve ne yazıkkı sarılık 5 ay sürdü kvit kan pıhtılaşsın diye yapılıyormuş ,önüne gelene yapıyorlar bende kan pıhtısı var kızıma test yapmadan yaptılar 5 ay hastanelerden çıkamadık değerler hep yüksek ,5ay suratı sap sarıydı ya.Neyse size Istgrm VİTAMİNGİLLER ve Dobraanneyi tavsiye ederim.Dobra anne ,aşı prospektüslerini açıklıyor.Vitamingillerde ki bayan yıllarca dr.kivera ile Türkiye de cd otizimli çocuklara cd protokolü yaptı babası prof.kendi eczacı donanımlı bir bayan .Bu sayfaları da okuyun derim.
Benim kuzemin 7 ayındaydı sanırım hamileyken tetanoz asisindan sonra baya bir hastanede yattı sonra eve saygı dusuk tehlikesi geçirdi baya zor dönemlerdi. Bende kızımda hamileyken yaptırmadım çok şükürBizde imümim yetmezliği var ,yani bağışıklığımız iyi değil.Kız kardeşim 9aylık aşıda 2000 de öldü,drlar bayat aşı dedi .Ben 4aylık gebeyken tetenozdan bebeğimi kaybettim 4,5 sene abartısız hep aşıları araştırdım eski makaleler ,videolar netten ne bulduysam ingilizce çeviriler ,videolar herşey.En son aşı karşıtı dr araştırırken Samsun da memleketim de bir doktor buldum Alişan yıldıran kendisine mail attım cevap verdi eşim ikna olmadı kalktık yanına gittik.Daha bir çok doktorla görüştüm mesela Rahmetli Aidin salih hocanın öğrencileri ile görüştüm ,telim çalınmasa size telefonlarını atardım Ama Alişan beyin bana attığı mailini özelden yazabilirim ok .
Kızım 3 yaşında sıfır aşısız.Ailede kan pıhtı sorunumuz var doğumda aşı istemiyorum dedim ama kvit yazmamışım kvit oldu ve ne yazıkkı sarılık 5 ay sürdü kvit kan pıhtılaşsın diye yapılıyormuş ,önüne gelene yapıyorlar bende kan pıhtısı var kızıma test yapmadan yaptılar 5 ay hastanelerden çıkamadık değerler hep yüksek ,5ay suratı sap sarıydı ya.Neyse size Istgrm VİTAMİNGİLLER ve Dobraanneyi tavsiye ederim.Dobra anne ,aşı prospektüslerini açıklıyor.Vitamingillerde ki bayan yıllarca dr.kivera ile Türkiye de cd otizimli çocuklara cd protokolü yaptı babası prof.kendi eczacı donanımlı bir bayan .Bu sayfaları da okuyun derim.
Önce uslubunuza dikkat edin farklı fikirlerdesiniz diye insanları aşşağılayamazsınız cahil cesareti var sizde.Korona grip deniliyor gripin aşısı var mı?2016 da grip aşısı yaptırdı iş yeri zorla zorlaaaa bilmeden cahilce oldum 20 gün yoğun bakımda kaldım ölümden döndüm ve sonuç astım hastası oldum.Grip dnası yapısı saatte değişir sizde a olur bana gelince b yani değişken bir hastalığa aşı yapamazsınız.Siz aşı olun olmayın diyen mi var hatta benim ve ailemin hakkını da siz olun .Aşı karşıtlarını covid19 aşısına karşı da görelim lütfen. Bir gram haysiyet sahibi olan aşı karşıtı covid19 aşısı çıkınca onu da yaptırmaz.
Tetenoz aşısını afrikada kadınlara yaptılar neden sadece kadınlar çünkü kısır olsun diye,millet bas bas bağırıyor amerika bill gates ve dsö nün yaptığı pisliği ,trump ın dsö ve bill gatese tepkisini konuşuyor bizimkiler onları savunuyor ya yok böyle birşey .Aşıların yaptıpı hastalık ve hasta çocukların aileleri ile ilgili belgesel yapıldı neden belgesele engel geldi neden izletilmiyor .Benim kuzemin 7 ayındaydı sanırım hamileyken tetanoz asisindan sonra baya bir hastanede yattı sonra eve saygı dusuk tehlikesi geçirdi baya zor dönemlerdi. Bende kızımda hamileyken yaptırmadım çok şükür
1.Devlet aşı yaptırmama hakkıntanımış kanunen aşı yaptırmama hakkım var .Ya Allah aşkına madem çocuklarınız sağlıklı, madem aşı vurdurmuyorsunuz o zaman hastane hizmetlerinden de faydalanmayın. Serumun içinde ne var? Antibiyotik iğnelerin içinde ne var biliyor musunuz.?
Çocuğu eve tıkmış kreşe bile göndermiyorsunuz sonra da çocuğum hasta olmuyor?! Acaba neden. Kesin aşı vurdurmadığınız içindir :))
Önce bi kreşe yollayın insan içine avmye çıkartın da öyle konuşalım.
Aynen öyle. Öğrenmek isteyen her türlü öğrenir. Gözlerimizi açabilsek.Tetenoz aşısını afrikada kadınlara yaptılar neden sadece kadınlar çünkü kısır olsun diye,millet bas bas bağırıyor amerika bill gates ve dsö nün yaptığı pisliği ,trump ın dsö ve bill gatese tepkisini konuşuyor bizimkiler onları savunuyor ya yok böyle birşey .Aşıların yaptıpı hastalık ve hasta çocukların aileleri ile ilgili belgesel yapıldı neden belgesele engel geldi neden izletilmiyor .
interneti laklak için kullandıklarından ne yazsak boşHahahha cok komiksiniz.
akilli insanlar arastirma yapar, butun bilgiler elimizin altinda. CIA olmaniza gerek yok, herseyi kitaplardan internet uzerinden bulabilirsiniz.
Kullanmasini okumasini bilene tabiki.
Asida deterjan var asla yaptirmam diyen bir arkadasim covid asisi cikmadan kapidan cikmama karari almış. Isi filan birakti. Bu durum farklıymışAşı karşıtlarını covid19 aşısına karşı da görelim lütfen. Bir gram haysiyet sahibi olan aşı karşıtı covid19 aşısı çıkınca onu da yaptırmaz.
Konu için yaptır yaptırma yazmayacağım bu cevaba gülmeye geldimİlk defa çocuğuna aşı vurdurmak istemeyen anne görüyorum. Böyle bir moda akımı başladığını bilmiyordum
Bebeğinizin bütün aşılarını düzenli yaptırın lütfen. Canan Karatay kim yahu?