- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
E ama aksi ispat edilirse , ben çoktan o aşıları vurmuş olacağım . Neden net yazmamış ki ?İnternette rastladığım ve üzerine düsünülmesi gereken bir yazı.
Ben 9 günlük bebeğin, Tetanoz dan tüfek tetiği gibi kasılarak gözlerimin önünde can verdiğini, 2 aylık bebeğin Boğmaca dan,Menengit'ten öldüğünü veya sekelli olarak yaşadığını, o anın çaresizliğini ve acısını yaşamış ve bu hazin ölümleri çok görmüş bir hekimim...
İnanınız;
Bir tane Tetanozdan can çekişerek ölen bebek görse idiniz...
Kendinize dahi tekrar aşı yaptırmak için sıraya girerdiniz.....
Bilimden uzak 3- 4 tane zırtapoz'un, popüler olmak , güya ezber bozmak için sorumsuzca internette yazdıklarına bakarak ,Otizm olusumunda asıları suclamayiniz
Çocuklarınızın kaderini asla tayin etmeyiniz..
Aşı yaptırmayarak
Bu ağır vebale sakın girmeyiniz....
Beni tanıyanlar gayet iyi bilir..
Aşı karsıtı olmak icın elimizde ciddi veriler olsa idi;
Ben hepinizden önce karşı olacak bir hekimim.
Eğer bu hastalıklar bu gün Ülkemizde ender görülüyor ise bu 60-70 senelik Aşı Politikamızın başarısıdır ....
Bunları sakın göz ardı etmeyiniz...
Verem aşısının mucizesini
Çocuk felci Aşısının, sakat kalmayı nasıl önlediğini ,Eredike edildiği için
Çoğunuza yaşıniz itibarı yapılmamış olan
Çiçek aşısının ölümleri nasıl engellediğini
nelere kadir olduğunu da görmüş adamım...
O nedenle Aşıların yapılmaması ve yan etkileri konusunda
henüz elimde ciddi bir veri yok....
Şu an için çocuklara Aşı yaptırmamak ,Can simidi olmayan bir çocuğu okyanusun ortasında suya atıp,refleksif olarak yüzmesini beklemeye benzer...
O nedenle aksi bilimsel ve net olarak ispat edilene dek mutlaka çocuklarınızın Aşılarını eksiksiz yaptırınız....
Dr.Savan Günay
Çocuk Sağ.ve Hast.Uzmanı
Bugüne kadar araştırma yapılması ve sonuncunun hiçbir şekilde otizme bağlanmamış olması aslinda aksinin ispatlanmadigina dair önemli bir veri.E ama aksi ispat edilirse , ben çoktan o aşıları vurmuş olacağım . Neden net yazmamış ki ?
Bi de yarın 6. Ay aşısına gideceğiz tam tevafuk oldu
kesınlıkle benım kızımda oyle.gorenler çoc şaşırıyor.31 aylık suan.hastalık nedır bılmeyız Rabbime bın şükür.yanı ne yazdıysanız bırebır aynı ben yazdım sandım bıranerhaba,
Bende kendi tecrubelerimi yazmak istiyorum, kararinizda bir etki olmasi dilegi ile.
Kizima asi vurdurmadik suan 3 yasinda, ve 2,5 yasina kadar anne sutu emdi.
Hic agir bir ateslenme sonucu vs hastane gormedik.
kulak enfeksiyonu hic olmadi,
burnu sumuklu ve akan bir cocuk hic olmadi.
Yasitlarina göre herzaman daha uzun, anne baba cok uzun olmamasina ragmen
(orta boyluyuz ikimizde).
Soguk havalarda, pusetle kayinvalideme gitti bebekken 1 yasindan önce.
ki$in yatak odasi 13-15 derecede uyuyor....
herseye ragmen cok saglikli bir cocuk, Masallah cok sukur.
Ates dusurucu, surup ve fitil hic kullanmadik diyebilirim, cok sukur Elhamdullilah.
Kizim gayet zeki ve yasitlarina göre herseyde öncü.
(kendi cocugum diye demiyorum, etrafimdaki insanlarin gözlemledikleri de bunlar. Onlardan da herzaman duydugumuz seyler)
6 aylikken emeklemeye basladi, 10 aylikken yurumeye basladi. 1 yasinda konusmaya basladi ve 1 yasindan beri kendi yemegini kendi yiyor, el becerisi gelismis, anlama kapasitesi cok yuksek bir cocuk oldu herzaman.
1 Yasinda krese gitmesine ragmen ve 2,5 yasinda ana okuluna basladi.
Bizim tecrubelerimiz bunlar esimde bende hic bir zaman tereddut etmedik. beraber okuduk asinin zararlarini ve beraber karar verdik.
Iyi dusun lutfen, etrafina iyi bak, iyi gozlemle.
Benim etrafimdaki bebeklerin, cocuklarin hepsi a$ili cocuklar hep hastalar, ya kulak, ya bogaz, ya burun, ya kusma, hep sumuk, hep balgam, hep oksuruk, cocuklarin sirtini elledigin an cocugun cigerinden gelen hi$irti inanilmaz hissediliyor...
alerjiler, astim, bronsit, otizm, nöbet gecirenler, hiper aktif cocuklar, ani bebek olumleri asilarin yuzunden oluyor, babay shaken syndrom asilarin yuzunden oluyor....
cocuklar gec yurumeye gec konusmaya basliyor...
aileler ilaclara, hastaneye, tedavilere ne paralar dokuyorlar, ne eziyetler cekiyorlar....
ani bebek ölumleri asilarin yuzunden oluyor.
A$ilarin icinde hayvan DNA si var, civa ve aluminiyumden ziyade.
abratmamış aynen oyleAbartmış mısınız acaba
Abartmış mısınız acaba
İnternette rastladığım ve üzerine düsünülmesi gereken bir yazı.
Ben 9 günlük bebeğin, Tetanoz dan tüfek tetiği gibi kasılarak gözlerimin önünde can verdiğini, 2 aylık bebeğin Boğmaca dan,Menengit'ten öldüğünü veya sekelli olarak yaşadığını, o anın çaresizliğini ve acısını yaşamış ve bu hazin ölümleri çok görmüş bir hekimim...
İnanınız;
Bir tane Tetanozdan can çekişerek ölen bebek görse idiniz...
Kendinize dahi tekrar aşı yaptırmak için sıraya girerdiniz.....
Bilimden uzak 3- 4 tane zırtapoz'un, popüler olmak , güya ezber bozmak için sorumsuzca internette yazdıklarına bakarak ,Otizm olusumunda asıları suclamayiniz
Çocuklarınızın kaderini asla tayin etmeyiniz..
Aşı yaptırmayarak
Bu ağır vebale sakın girmeyiniz....
Beni tanıyanlar gayet iyi bilir..
Aşı karsıtı olmak icın elimizde ciddi veriler olsa idi;
Ben hepinizden önce karşı olacak bir hekimim.
Eğer bu hastalıklar bu gün Ülkemizde ender görülüyor ise bu 60-70 senelik Aşı Politikamızın başarısıdır ....
Bunları sakın göz ardı etmeyiniz...
Verem aşısının mucizesini
Çocuk felci Aşısının, sakat kalmayı nasıl önlediğini ,Eredike edildiği için
Çoğunuza yaşıniz itibarı yapılmamış olan
Çiçek aşısının ölümleri nasıl engellediğini
nelere kadir olduğunu da görmüş adamım...
O nedenle Aşıların yapılmaması ve yan etkileri konusunda
henüz elimde ciddi bir veri yok....
Şu an için çocuklara Aşı yaptırmamak ,Can simidi olmayan bir çocuğu okyanusun ortasında suya atıp,refleksif olarak yüzmesini beklemeye benzer...
O nedenle aksi bilimsel ve net olarak ispat edilene dek mutlaka çocuklarınızın Aşılarını eksiksiz yaptırınız....
Dr.Savan Günay
Çocuk Sağ.ve Hast.Uzmanı
Peki a$i nin icindeki zararli maddeleri napicaz doktor bey, onlari yazmayi unutmus.
Bunlar direkt olarak cocugun vucuduna injekte ediliyor, 5-6 kilo luk bir bebek....
kac defa enjekte ediliyor, cocuk 2 yasina girene kadar....
kana karisiyor bu zararli maddeler, 1 degil 2 degil 3 degil kac defa.....
Ordan butun organlarda geziniyor o kan, hasar veriyor bebeklerin organlarina. Bebegin beyni daha gelismemis, sulu beyin denecek kadar hassas daha...
Bu asilar kimin neyin uzerinde test ediliyor????
AFRIKADAKI COCUKLARIN UZERINDE TEST EDILIYOR, BUNLARIDA BILIYORMUSUNUZ????? ONDAN SONRA, AFRIKADAKI COCUKLAR ASI OLMADIGI ICIN OLUYORLAR DENIYOR.
(bunlari doktor neden gormezden geliyor, nasil gelebiliyor)
a$i olan cocuklarda cocuk hastaliklarina yakalaniyor, bunlari neden yazmiyor doktorlar.
Ben artik insanlara (doktorlara olan guvencimi tamamen kaybettim)
Etrafimda cok yakin tanidigim 2 arkadasimin cocugu var, a$i vurunupta hastanede yatipta ölumden dönen.
Kimsenin bilmediği şeyleri siz nerden biliyorsunuz acaba? Madem doktorlara güveniniz yok doğumu da evde yapın, kan tahlili falan da yaptırmayın bi zahmet!Peki a$i nin icindeki zararli maddeleri napicaz doktor bey, onlari yazmayi unutmus.
Bunlar direkt olarak cocugun vucuduna injekte ediliyor, 5-6 kilo luk bir bebek....
Ordan butun organlarda geziniyor o kan, hasar veriyor bebeklerin organlarina. Bebegin beyni daha gelismemis, sulu beyin denecek kadar hassas daha...
AFRIKADAKI COCUKLARIN UZERINDE TEST EDILIYOR, BUNLARIDA BILIYORMUSUNUZ????? ONDAN SONRA, AFRIKADAKI COCUKLAR ASI OLMADIGI ICIN OLUYORLAR DENIYOR.
a$i olan cocuklarda cocuk hastaliklarina yakalaniyor, bunlari neden yazmiyor doktorlar.
Etrafimda cok yakin tanidigim 2 arkadasimin cocugu var, a$i vurunupta hastanede yatipta ölumden dönen.
Kimsenin bilmediği şeyleri siz nerden biliyorsunuz acaba? Madem doktorlara güveniniz yok doğumu da evde yapın, kan tahlili falan da yaptırmayın bi zahmet!
İnsanları ne kadar yanlış yönlendiriyorsunuz, merak ediyorum bunun bir yaptırımı falan yok mu bu ülkede?
Doktorlara güvenmiyormuş ama doğumu evde yapmazsınız, kontrole doktora gidersiniz, kanser verem gibi hastalıklar olunca en yüksek tıp teknolojisini kullanır içindekileri sorgulamazsınız ama aşı pis kaka!
Yediğiniz yemeklerde neler var acaba?
Çocuğunuz okula gidince de görüşelim.
Maalesef Türkiye de çok ciddi kızamık salgını ile karşı karşıya.Bu insanlar yüzünden almanyanda tuberkuloz hortladi. Resmen hortladi. olan bizim cocuklara oluyor...
Maalesef Türkiye de çok ciddi kızamık salgını ile karşı karşıya.
Faturası çok ağır olabilir ve kimse farkında değil. Sonra da klasik senaryo : "Kandırıldık."
Ben de aşısız cocuklarin özellikle anasınıfı kreş gibi yerlerde belirtilmesinden yanayım.
Mesela okul cağı geldiğinde okula soracağım eğer aşısız cocuk varsa oraya kayıt yaptırmam.
Psikologa gorunseniz ??? Baya güven kaybınız var çünkü.Peki a$i nin icindeki zararli maddeleri napicaz doktor bey, onlari yazmayi unutmus.
ooooo bakiyorumda CIA gibi bilgilisiniz. Bu bilgileri size hangi gizli güvenlik verdi?
Psikologa gorunseniz ??? Baya güven kaybınız var çünkü.
Cocugunuz kac yaşında ve su anda okula gidiyor mu?
Kimsenin bilmediği şeyleri siz nerden biliyorsunuz acaba? Madem doktorlara güveniniz yok doğumu da evde yapın, kan tahlili falan da yaptırmayın bi zahmet!
İnsanları ne kadar yanlış yönlendiriyorsunuz, merak ediyorum bunun bir yaptırımı falan yok mu bu ülkede?
Doktorlara güvenmiyormuş ama doğumu evde yapmazsınız, kontrole doktora gidersiniz, kanser verem gibi hastalıklar olunca en yüksek tıp teknolojisini kullanır içindekileri sorgulamazsınız ama aşı pis kaka!
Yediğiniz yemeklerde neler var acaba?
Çocuğunuz okula gidince de görüşelim.
Bence Sağlık Bakanlığı daha fazla bilgilendirmeli, ebeveynlerin içini rahatlatmalı . Aşısızlık meselesi bu kadar artmışken niye devlet bir yaptırımda bulunmuyor anlamıyorum . Madem ciddi bir mesele , bi ele alsınlar o zaman