Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ben anladigim için diyorum ben kendim ve çocuğum için korkmuyorum.siz kendi ağzınizla söylüyorsunuz aşılı olduğunuz halde çok ağır geçirmişsiniz belkide aşı olmasaydı ölebilirdiniz biraz mantıklı olun bence.kizamiktan kimse ölmemiştir demeyin yani.

Siz öyle sanarak yaşayın ne diyelim

çünki suanda konumuz corona degil bebeklere yapılan aşıda o yüzden bunun için baska bölümlere açılmış konular var oraya içinizi dökebilirsiniz.suandada IHTİYAÇ halinde hastahanelere elbette gidiyoruz sanırım sürekli giden sizsiniz bu kadar zorunuza gittigine göre bu durum.

Yav ne alakası var arkadaşım. Benim de kızım korona oldu, biz kendimiz test için talepte bile bulunmadık, ayakta atlattık. Kendi kendimize geçirdiğimiz hastalık için tabi ki ne sağlık sektörünü boşuna meşgul edeceğiz ne de ilaç kullanacağız.
Aşı olacağız tabiki amacımız hep kendimizi korumak degilki, ben aşı olayım ki hasta olmayayım böylece çevremdeki yaşlı ve kronik rahatsızlığı olanlara bulaştırmayayım.

Alıntı aldıgınız da başka bir sey demek istemiştim .. Yazanlar var da bizim cocuklarımız ı nasıl koruyacagız sizin cocuklarınız yüzünden bizimkiker de riskli tarzında.. Onun için yazmıştım.

Allaha şükür zoruma giden birsey yokta bizim aşı yaptırmamamız herkesin zoruna gidiyor
İlerde çocuğunuza virüs aşıda yapılmak istenecek yani bu başlıkta virüs aşısıda olacak. Siz yaptırın bben böyle iyiyim hamd olsun herkes kendi yaptıgına baksın lütfen. Siz istediğinizi diyin bizim fikrimiz değişmicek o yüzden bosa cenenizi yormayın

Dünya sadece bizim ülkemizden de ibaret değil. Bir bulaşıcı hastalık nasıl bütün ülkeleri bulastirdi gördük. Dunyada aşı olamayan milyonlarca çocuk var

Siz aşı olunda bulaştırmayın. Teşekkürler

İşte bu çok kötü, ne derseniz deyin fikrimiz degismeyecek diyorsunuz ya, keşke bu kadar sabit fikirli olmasanız. Hepimizin her konuda kafası karışabilir ancak gerceklere araştırmalara açık olabilsek keşke

Hah bende onu diyecektim o menenjit illeti varya kaç yerde izledim vucut simsiyah oluyor çürüyor heryeri kesmek sorunda kalıyorlar kurtarmak icin Allahım ne acı bi bebek izledim öyle burnu bile çürüdü elleri bacakları kesildi yavrumun bide bir adam da izlemiştim oda menenjit aşısı olmayanlardan kaç yaşında adam öldü hala burda tırı vırı yapıyorlar

İşte bu çok kötü, ne derseniz deyin fikrimiz degismeyecek diyorsunuz ya, keşke bu kadar sabit fikirli olmasanız. Hepimizin her konuda kafası karışabilir ancak gerceklere araştırmalara açık olabilsek keşke
Zaten benm ilk fikirlerimle suanki bir değil hatta bi kadın yazmıstı ilk zaman ilaçlarınızı kullanmıssınız diye evet kullandım ama arastırdıktan sonra bıraktım. Yani sabit fikirliden kastımız doğru fikirli olmak önemli. Sizde biraz arastırsanız keşke

Evet sizin ufurukculer, hacamatcilar doğru, yıllarca tıp okumuş, günlerce odadan çıkmadan ders çalışmış, araştırma yapmış, halen hastanelerde deli gibi çalışan insanların fikirleri yanlış.

Nereden araştırma yaptınız mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…