Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Valla pes diyorum. Bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Hangi bilimsel kaynağa göre hareket ediyorsunuz acaba çocuğunuza aşıları yaptırmazken?
boşverin bence kendinizi boşuna yoruyorsunuz bir zamanlar aşı olmadığı için milyonlarca insanin ölümüne sebep olan hastaliklar için aşı yaptirmaya değermi hiç aman nolacak sanki.....

Bende öyle diyorum güzel konusmak varken gerek yok tartışmaya iftiraya herkesin kendi secimi kendi hayatı ve seçimlerimizin herşeyinden de biz mesuluz..
Alintiladiginiz hanım neden banlandi bi bakın bakalım??? Türkiye Cumhuriyeti doktorlarına ve sağlık sektörüne saydiran yayinlari paylaştığı için.

Seçimler bizler için hepimiz özgürüz..
Allah muhtaç etmesin ilaçlara.. Geçmiş olsun.

boşverin bence kendinizi boşuna yoruyorsunuz bir zamanlar aşı olmadığı için milyonlarca insanin ölümüne sebep olan hastaliklar için aşı yaptirmaya değermi hiç aman nolacak sanki.....
Haklısınız arkadaşım. Zaten kendilerine istedikleri kadar zarar versinler umrumda değil ama çocuklarını da bu yola sürüklüyorlar ya ona dayanamıyorum. Allah o çocukları korusun. Başka da denecek bir şey yok herhalde.

Arkadasım anlamıyor musunuz siz?
Size aşı vurdurmak nasıl doğru geliyorsa bizede vurdurmamak bu kimseyi ilgilendirmiyor bütün mesuliyet bize ait değil mi size ne oluyor anlamıyorum
çocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.

boşver kardeşim bende aşıların yan etkilerinden korkuyorum ama çocuklarıma bu kötülüğü yapamadim aşı yaptirmasam kimbilir ne olur düşünmek istemiyorum bile.

çocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.
Sosyal medyadaki gruplarda öyle manyaklar da var. Havale geçirse bile çocuklarını hastaneye götürmüyorlar. Evde otlarla düşürüyorlarmış (!) çocuğun ateşini.

Alintiladiginiz hanım neden banlandi bi bakın bakalım??? Türkiye Cumhuriyeti doktorlarına ve sağlık sektörüne saydiran yayinlari paylaştığı için.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya. Saçma sapan şikayet edersiniz ondan olmasın. Ben Türkiyeme asla laf etmem nerden anlıyorsunuz lafları. Biz Türkiyede yasıyoruz ve özgürüz anladınız mı istediğimizi yaparız. Naısl bugün benm aile hekimim bana aşı vurdurmam için bişey diyemediyse siz hiç diyemezsiniz. Tabikide ülkemizin doktorlarada ihtiyacı var onlar olmasa biz suan olamazdık belkide. Ama suan ki tedaviler bambaşka adamlar hastanede kılık kıyafet değiştirip doktorum diye insanları kandırıyor.

Bilmiyorum bide yeniyim bulamam geçmişde ne yazmış ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Dogallıgı seviyorum. Yaşam yemek doga vs

Bilmiyorum bide yeniyim bulamam geçmişde ne yazmış ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Dogallıgı seviyorum. Yaşam yemek doga vs
Hangi doğallık acaba? Dünya da doğal ne kaldı? Yok Koç, Sabancı falansaniz tamam da değilseniz çok zor bu devirde doğallık böcek çiçek

Hangi doğallık acaba? Dünya da doğal ne kaldı? Yok Koç, Sabancı falansaniz tamam da değilseniz çok zor bu devirde doğallık böcek çiçek
Ay Allah söyletti diyelim olurmu olurum.
Elimden geldiğince sizlerinde çevresinde vardır böyle insanlar plastikler ayrı tavuklara yemek artığı köy hayatı köy yumurtası inekler bağ bahçe...
Bizlerin elinden bu geliyor..

biz kendimi için değil cocuklariniz için üzülüyoruz anlamadiginiz belli.
Yok anladım da siz benim yazdığımı anlamadınız sanırım. Aşı olduysa evladınız güveniyorsak aşılara korkmaya gerek yok diye düşündüm demek istediğim buydu ha ama bnmde aşım vardı ama bir cagunu geçirdim hele kızamık çok agır

Ben yakalnadığımdda annemler beni götürmedi gecti gitti. Hersey hastanede mi bitiyor ya. Niye şuan sürekli hastaneye gitmiyorsunuz heryer virüs korkudan değil mi. Ben virüs olunca doktor bana haastaneye bile gelme dedi. İlaçlarıda önermiyorz çok ağır olanlara uygulayacağız dedi ve verdikleri ilaç sıtma hastalarına verilen ilaçlar neden bunlara bişey demiyorsunız da bi aşıya taktınız gidiyorsunuz

Her şeyi ne kadar çok biliyorsunuz maşallah. Hepiniz büyük oyunu çözmüşsünüz bravo. Bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum pediatri stajında gozlerimin önünde el kadar bebek menenjitten öldü. Öldü, öldü. Ötesi var mi bunun.. Özellikle bu dönemde o kadar çok göç aldık ki aşı yaptırmamak çocuklarınıza yaptığınız en büyük kötülük olur. Içinde bulunan cıva o az bir miktar. Bunu cevap olarak söyleseniz bile bunu kabul etmiyorlar. Sadece kendi fikirlerini destekleyen yazıları okuyorlar. Aşının etkilerini keşke biraz tarafsız yorumlasanız. Sizin sorularınıza cevap veren milyonlarca yazı var ama sizde ısrarlı cahillik var. Karşı fikri görmezden gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…