-
- Konu Sahibi Backyoureyes
boşverin bence kendinizi boşuna yoruyorsunuz bir zamanlar aşı olmadığı için milyonlarca insanin ölümüne sebep olan hastaliklar için aşı yaptirmaya değermi hiç aman nolacak sanki.....Valla pes diyorum. Bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Hangi bilimsel kaynağa göre hareket ediyorsunuz acaba çocuğunuza aşıları yaptırmazken?
Alintiladiginiz hanım neden banlandi bi bakın bakalım??? Türkiye Cumhuriyeti doktorlarına ve sağlık sektörüne saydiran yayinlari paylaştığı için.Bende öyle diyorum güzel konusmak varken gerek yok tartışmaya iftiraya herkesin kendi secimi kendi hayatı ve seçimlerimizin herşeyinden de biz mesuluz..
Aynen öyleBende öyle diyorum güzel konusmak varken gerek yok tartışmaya iftiraya herkesin kendi secimi kendi hayatı ve seçimlerimizin herşeyinden de biz mesuluz..
Seçimler bizler için hepimiz özgürüz..Allahın izniyle ben olmam. Ve koronada atlattım ben ilaçlarını bile kullanmadan atlattım. Allaha şükürler olsun. Korona ilk çıktıgından beri aşı üretmeye çalısıyorlar ama hep yan etkileri çıktı neden acaba bunu kimse görmüyor görmezden geliyorlar
Haklısınız arkadaşım. Zaten kendilerine istedikleri kadar zarar versinler umrumda değil ama çocuklarını da bu yola sürüklüyorlar ya ona dayanamıyorum. Allah o çocukları korusun. Başka da denecek bir şey yok herhalde.boşverin bence kendinizi boşuna yoruyorsunuz bir zamanlar aşı olmadığı için milyonlarca insanin ölümüne sebep olan hastaliklar için aşı yaptirmaya değermi hiç aman nolacak sanki.....
çocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.Arkadasım anlamıyor musunuz siz?
Size aşı vurdurmak nasıl doğru geliyorsa bizede vurdurmamak bu kimseyi ilgilendirmiyor bütün mesuliyet bize ait değil mi size ne oluyor anlamıyorum
boşver kardeşim bende aşıların yan etkilerinden korkuyorum ama çocuklarıma bu kötülüğü yapamadim aşı yaptirmasam kimbilir ne olur düşünmek istemiyorum bile.Haklısınız arkadaşım. Zaten kendilerine istedikleri kadar zarar versinler umrumda değil ama çocuklarını da bu yola sürüklüyorlar ya ona dayanamıyorum. Allah o çocukları korusun. Başka da denecek bir şey yok herhalde.
Sosyal medyadaki gruplarda öyle manyaklar da var. Havale geçirse bile çocuklarını hastaneye götürmüyorlar. Evde otlarla düşürüyorlarmış (!) çocuğun ateşini.çocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.
Olur mu o zaman doktor bile suçlu olabilirçocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.
inanırım insanlarin yillarca uğraşıp buldugu aşıyı beğenmeyenler onuda yapar.Sosyal medyadaki gruplarda öyle manyaklar da var. Havale geçirse bile çocuklarını hastaneye götürmüyorlar. Evde otlarla düşürüyorlarmış (!) çocuğun ateşini.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya. Saçma sapan şikayet edersiniz ondan olmasın. Ben Türkiyeme asla laf etmem nerden anlıyorsunuz lafları. Biz Türkiyede yasıyoruz ve özgürüz anladınız mı istediğimizi yaparız. Naısl bugün benm aile hekimim bana aşı vurdurmam için bişey diyemediyse siz hiç diyemezsiniz. Tabikide ülkemizin doktorlarada ihtiyacı var onlar olmasa biz suan olamazdık belkide. Ama suan ki tedaviler bambaşka adamlar hastanede kılık kıyafet değiştirip doktorum diye insanları kandırıyor.Alintiladiginiz hanım neden banlandi bi bakın bakalım??? Türkiye Cumhuriyeti doktorlarına ve sağlık sektörüne saydiran yayinlari paylaştığı için.
Bilmiyorum bide yeniyim bulamam geçmişde ne yazmışAlintiladiginiz hanım neden banlandi bi bakın bakalım??? Türkiye Cumhuriyeti doktorlarına ve sağlık sektörüne saydiran yayinlari paylaştığı için.
Allah akıl fikir versininanırım insanlarin yillarca uğraşıp buldugu aşıyı beğenmeyenler onuda yapar.
Hangi doğallık acaba? Dünya da doğal ne kaldı? Yok Koç, Sabancı falansaniz tamam da değilseniz çok zor bu devirde doğallık böcek çiçekBilmiyorum bide yeniyim bulamam geçmişde ne yazmışben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Dogallıgı seviyorum. Yaşam yemek doga vs
Allah razı olsunSeçimler bizler için hepimiz özgürüz..
Allah muhtaç etmesin ilaçlara.. Geçmiş olsun.
biz kendimi için değil cocuklariniz için üzülüyoruz anlamadiginiz belli.Kızlar aşıya güveniyorsanız zaten aşı yaptırmışsınız onun sizi koruyacagına güveniyorsanız neden yaptırmayanlara kızıyorsunuz? Anladım.
Zaten sizler yaptırmışsınız..
Ay Allah söyletti diyelim olurmu olurum.Hangi doğallık acaba? Dünya da doğal ne kaldı? Yok Koç, Sabancı falansaniz tamam da değilseniz çok zor bu devirde doğallık böcek çiçek
Yok anladım da siz benim yazdığımı anlamadınız sanırım. Aşı olduysa evladınız güveniyorsak aşılara korkmaya gerek yok diye düşündüm demek istediğim buydu ha ama bnmde aşım vardı ama bir cagunu geçirdim hele kızamık çok agırbiz kendimi için değil cocuklariniz için üzülüyoruz anlamadiginiz belli.
Ben yakalnadığımdda annemler beni götürmedi gecti gitti. Hersey hastanede mi bitiyor ya. Niye şuan sürekli hastaneye gitmiyorsunuz heryer virüs korkudan değil mi. Ben virüs olunca doktor bana haastaneye bile gelme dedi. İlaçlarıda önermiyorz çok ağır olanlara uygulayacağız dedi ve verdikleri ilaç sıtma hastalarına verilen ilaçlar neden bunlara bişey demiyorsunız da bi aşıya taktınız gidiyorsunuzçocuğunuz kizamik su cicegi vb.bi hastaliga yakalaninca hastahaneyede götürmeyin o zaman ilaçlarda boşuna bulunmuştur.