Görmüyoruz tabi ama tedbirli olmak lazım. Bu zamanda şartlar bunu gerektiriyor. Adam bi laf etse kendime gelemem. Ötesini düşünemiyorum.Bana da çok takıntılı geliyor,herkesi potansiyel sapık gibi görmek ve onlara bunu hissettirmek.
Evet en kötüsü bu..Normal sıradan bir insana o dakika içinde sapık gibi hissettiyoruz kendini..
Bu kadar güvensizlik iyi değil bence..
Halbuki hayatta ilk öğrendiğimiz kavramlardan biri güvendir.
Ya kişi ile ilgili değil...Ne oldu ki?
Ayyy çok fena olmuşYa kişi ile ilgili değil...
Asansörde kaldım ve bi allahın kulu yoktu herhalde evde tüm binada :)
Yarım saat sonra kendiliğinden çalıştı
Ama ben pert:)
Evde 3 aylık oğlum uyuyordu
Ekmek almaya inmiştim...o günden sonra tövbe ettim :) ne oğlumsuz bakkala gittim nede asansöre bindim
Telefon çekmedi mi asansördeYa kişi ile ilgili değil...
Asansörde kaldım ve bi allahın kulu yoktu herhalde evde tüm binada :)
Yarım saat sonra kendiliğinden çalıştı
Ama ben pert:)
Evde 3 aylık oğlum uyuyordu
Ekmek almaya inmiştim...o günden sonra tövbe ettim :) ne oğlumsuz bakkala gittim nede asansöre bindim
Sizinki de fenaymış cidden. Geçmiş olsunBen tek başıma binemiyorum.yabancı olsa da tercih ederim.asansör fobim var benim.
Uzun yıllar önce bir hastane asansöründe asansörün hızla aşağı düşmesi ve takılması sonucu mahsur kalmıştım. O günden beri korkuyorum.
Asansörlerde telefon çekmiyor.Telefon çekmedi mi asansörde
3 kişi binerken sıkıntı çekmiyorum :)Şeyi merak ettim. 3 kişi bindiniz mesela, sonra 3. Kişi indi. Ne yapıyorsunuz diğeriyle yalnız kalmamak için siz de mi iniyorsunuz yoksa yabancı olan kimseyle hiçbir şekilde binmiyor musunuz?
İşte o 3. Inerse ne oluyor? Diğeriyle başbaşa kalınca?3 kişi binerken sıkıntı çekmiyorum :)
3 kişi binerken sıkıntı çekmiyorum :)
Ben bindim, sıra benimdi. Arkamdan o da geldiBen genelde başka biriyle binmeye çekinmem ama gözüm şahısı tutmadı diyelim, önce asansöre ben geldiysem ben binerim, yok o geldiyse buyrun siz çıkın derim. Eğer sapık gibi göründüyse direkt merdivenlere yönelirim
Bilmiyorum kiAsansörlerde telefon çekmiyor.
Sahi neden çekmiyor??
Mekanizma zarar görmesin diye biliyorum ben.Asansörlerde telefon çekmiyor.
Sahi neden çekmiyor??
:))) o kısmını düşünmeden biniyorum. Zaten iki kişi olunca da bindigim oluyor ama hep bir rahatsızlık. O yüzden konu açma gereği duydum :)Ama birisi arada inerse ne yapıyorsunuz
Siz 5 e çıkıyorsunuz ben 3 e o Ada'm da 4 e
Bindik ben 3 te indim o Zaman ne yapıyorsunuz
Elektromanyetik dalgalar iletken yüzeylerin içine kolay kolay giremezler. Kabinde iletkendir bu yüzden telefon çekmiyorBilmiyorum ki
Durunca belki çekmiştir diye medet umdum
Çekti eşimi aradım taaa iş yerinden geldiTelefon çekmedi mi asansörde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?