Bi yukarı bi aşağı basıp durmuş çocuklar da korkudan seslerini çıkaramamışlar. 3. Defa aşağı inerken bağırmışlar. Mevzu karakolluk falan olunca bayağı detay vardı işte ifadelerde. O adam aftan yararlanıp hapisten çıkan bir katil çıktı üstelik.Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktu
Aslında Çelik kapı ama kolay açılıyor.1 yaşındaki çocuk nasıl kapıyı açabilmiş? O da büyük başarı
Of ki ne ofBi yukarı bi aşağı basıp durmuş çocuklar da korkudan seslerini çıkaramamışlar. 3. Defa aşağı inerken bağırmışlar. Mevzu karakolluk falan olunca bayağı detay vardı işte ifadelerde. O adam aftan yararlanıp hapisten çıkan bir katil çıktı üstelik.
Taban yazmaları iyi olmuş"Kabinin tabanını görmeden adım atmayın"
Yazısını gördüğümden beri asansör kullanmıyorum...
Tacizciye çanta ayakkabı dalarım ama kabin düşerse nanay
Binerse ne yapıyorsunuz peki
Ben biniyorum Ada'm seçmiyorum
Eşim de biniyor mesela
Siz iniyor musunuz o binerse eğer
Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum
Zaten bu yüzden rahatsızlık duyuyorum. Ama her şeyden önce bir anneyim, her adımda çocuklarımı düşünüyorum yanı sırf medeni olacağım diye tedbirsizlik edersem, o da beni bıçaklayıp öldürse ...Eger cok çok rahatsiz edici biri degilse asansore o kisiyle binmemek bence hic hos değil. Direk karsindakini suclamis oluyosun. Dikkatli olmak lazim tabi ama ozellikle karsi cins diye binmemek hic etik degil
Yok ya bildiğin asansörün kapısında yazıyorduTaban yazmaları iyi olmuş
Bizimkinde "asansör kabinini görmeden binmeyiniz" yazıyor.Yalnız yazıyı görebilmek için zaten kabinin orda olması gerekiyor
AynenBu zamana kadar hiç garipsemedim açıkçası.
Hastanelerde onca kişiyle birlikte biniyoruz. Ben rahatsız olmuyorum.
Arkadasimi bekliyorum buyrun siz binebilirsiniz diyorum.Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum
Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleriBu zamana kadar hiç garipsemedim açıkçası.
Hastanelerde onca kişiyle birlikte biniyoruz. Ben rahatsız olmuyorum.
O 5 dakikada size çok kötü bir sözlü tacizde bulunabilir; fiziksel de olabilir. Bunu illa cinsellik olarak da düşünmeyin. 5 dakika yeterli bunun icin.saatlerce bas basa kalmiyosun ki en fazla hadi 5 dk ....
ben hic haripsemedim o yuzden .yabanci biri olunca da onume bakarim hic yuzune falan bakmam.
zaten ben cok yakin olunca yuz temasi sevmem oyle kimseyle.
genelde köseye gecer onume bakarim telime bakarim falan...
bilmiyorum hic dusunmedim.gerek de kalmadi ya eskiden dersanemde binerdim ya hastanede yani hep kalabalik yerlerde o yuzdem hic oyle biriyle bas basa kalmadimO 5 dakikada size çok kötü bir sözlü tacizde bulunabilir; fiziksel de olabilir. Bunu illa cinsellik olarak da düşünmeyin. 5 dakika yeterli bunun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?