- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Valla ben hiç korkmam ve çekinmem,binerim o asansöre,şimdiye kadar hiç öyle bir çekinmem olmadı,hem onlar benden çekinsinApartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum
Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktu
Yanlış anlamissiniz. Konumuz komşulara selam vermemek, gulumsememek değil. Onlarla aynı asansöre binmemek hiç değil.Bu yuzden komsulugun bıttıgını dusunuyorum ben
Komsusunu gorunce de boyle gerı gıden var
Ben basımla hafıf selam verırım hanı kucuk one egım olurya merhaba buyrun arası
Bıkac kere denk geldıgım kısıyse dırek buyrun derım
Dun esım kızım ben asansore bınerken bebek arabasında cocugu olan bı kadın gordum ılk ona oncelık verıp buyrun dedım. Lutfen sız rahatsız olmayın sızınde bebegınız var ben dıger asansore bınıcem dedı ıyı gunler dedık cıktık
Yanı bırını gorunce acıklama yapmak zorunda degılsınız ama nezaket geregı en azından bı yuzlerıne bakmak da gerek
Hastanede awmde herkesle asansore bınıyoruz sonucta
hayir yani siz rahatsiz olucaksiniz diye kimse apartmana girmicek mi sacma sapan bi dusunceniz varApartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum
Aaa evet ne gerizekaliyim? Kimse apartmana girmesin istiyorum, sen ne kadar akillisin öylehayir yani siz rahatsiz olucaksiniz diye kimse apartmana girmicek mi sacma sapan bi dusunceniz var
Durak taksisi dışında binmem. Durak da evimin yanında beni tanıyan durak yani. Nerde olursam olayım ararim durağı. Daha güvenli gibi gorunen otobüste neler olduğunu biliyoruz.Ben rahatsız olmuyorum şahsen ne olabilir ki sonuçta taksiye de biniyoruz mesela. Toplum içinde mecburen birbirimize bi dereceye kadar güvenmek zorundayız
Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleri
Ben tlf ile falan ilgileniyorum , siz buyrun diyorum . Bazen centilmen çıkıyor bana yol verip kendisi bekliyor
Baş başa kalma durumlarında hiç böyle tedirgin olmuyorum nedense.Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleri
Ben tlf ile falan ilgileniyorum , siz buyrun diyorum . Bazen centilmen çıkıyor bana yol verip kendisi bekliyor
yok ya herkes bunun pesinde asansore binse de yalniz kalsak biseyler yaosam diye dusunuyorBen rahatsız olmuyorum şahsen ne olabilir ki sonuçta taksiye de biniyoruz mesela. Toplum içinde mecburen birbirimize bi dereceye kadar güvenmek zorundayız
Actigin konulara ve eğitim seviyene bakinca böyle düşünmen normal.yok ya herkes bunun pesinde asansore binse de yalniz kalsak biseyler yaosam diye dusunuyor
Sokak ve asansör bir değil. Korkmuyorsanız binin, kimseye korkun demiyorum ki.Sokakta yalnız gezmeyelim bu mantıkla, yanımıza her an bir sapık yaklasip elinde bıçakla tehdit edip bizi tenhaya çekebilir. Ne yazdim bak kötü senaryolar bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?