- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.287
- Konu Sahibi Marianihal
Selamlar herkese. Aklıma takılan hatta üç gündür aklımdan çıkmayan bir konu var. Erkek arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim ordan da kıyafetlerimi kuru temizlemeciye vereceğim için elimde büyük bir valiz vardı. İşte kahvaltı ettik oturduk saat 11 civarı da evden ciktim. Valizime yardım etmek için o da çıktı. Erkek arkadaşım 10. Katta oturuyor. Asansörü çağırdık asansör 9. Katta durdu. Yani 9. Katta biri bindi. O bunu görünce valizimi alıp hemen yan asansöre geçti. Ben şaşırdım ne oluyor dedim o da buraya gelsene beklemeyiz dedi. Halbuki 9. Kattan 10. Kata çıkacak bir asansörün bekleme süresi sıfırdan çağırılan bir asansörü bekleme süresinden daha az haliyle. Bu da benim canımı sıktı. Aşağı indik bu düşüncelerimi anlattım kimi kandırıyorsun ya bir kat beklemek on kat beklemekten daha az zaman dedim. O da sinirlendi işte deli misin kafanda ne kuruyorsun falan tipik erkek lafları.
Ben normalde onun evine girer çıkarım ayrıca oturduğu sitenin yakınlarında bir kafe de var orda da otururuz sık sık. Tabi bugünlerde pek o kafeye gidemiyoruz evine de sık sık gelemiyorum. Yani beni etraftan mi gizliyor desem tam olarak mantığıma yatmaz. Ama 9. Katta bir sıkıntı olmasa da panik halinde yan asansöre koşmaz. Hatta normalde beni taksiye bindirmeye de çok hevesli değildi ama sırf valizden dolayı geldi. Ne düşünüyorsunuz?
Ben normalde onun evine girer çıkarım ayrıca oturduğu sitenin yakınlarında bir kafe de var orda da otururuz sık sık. Tabi bugünlerde pek o kafeye gidemiyoruz evine de sık sık gelemiyorum. Yani beni etraftan mi gizliyor desem tam olarak mantığıma yatmaz. Ama 9. Katta bir sıkıntı olmasa da panik halinde yan asansöre koşmaz. Hatta normalde beni taksiye bindirmeye de çok hevesli değildi ama sırf valizden dolayı geldi. Ne düşünüyorsunuz?