Aşamadığım tutukluğum

ayy iğrenç tavra bak. eşiniz ne dedi tavrı nasıl oldu? o ne biçim laf anne diyemedi mi? bence eşiniz de tavır yapmalı annesine. en azıonda sizin böyle bi beklentiniz olduğunu bilmeli. lafa bak ay ne kadar ayıp

iyi de eşiniz neden sizin konuşmadığınız kv ile sizin yanınızda hem de görüntülü konuşuyor

rahatsız olması kapatması gereken eşiniz

ha eşek kadar bir deyim olarak kullanılır ama karı hoş değil

çözüm görüşmemek bu da eşinizin görevi

eski konularinizi bilmiyorum,
bu kadinla gorusmemek icin tonla sebebiniz varsa bu davranis karsisinda da sasirmamak gerekir diyorum sadece.

onlem olarak esinizden sizinle ayni ortamda degilken gorusmesini talep edebilirsiniz.

ama ben yerinizde olsam cok da tin derim yani, ne derse desin umursamam.

iyi de eşiniz neden sizin konuşmadığınız kv ile sizin yanınızda hem de görüntülü konuşuyor

rahatsız olması kapatması gereken eşiniz

ha eşek kadar bir deyim olarak kullanılır ama karı hoş değil

çözüm görüşmemek bu da eşinizin görevi
Öff sürekli vakitli vakitsiz arıyorlar ben çıkıp gidiyorum genelde görümce olavak olacak arıyor ne beni sorma ne selam ne sabah hepsinden nefret ediyorum

Merhaba hanımlar
Benzer konular fakat buraya yazınca gerçekten rahatlıyorum malum virüs evimizdeyiz ve sürekli kaynana görüntülü aramasına maruz kalıyoruz virüsten önce böyle bi şey yoktu bu durum yeni çıktı modaya uyuyor sanırsam her neyse. Aradıkları zaman ben konusmuyorum malum konularımdan bilirsiniz , dün akşam mutfağı topluyordum eşimde konusuyor yanımda ben tencere elimdeyken buzdolabını açamadım eşimde hemen yardım etmek istedi . Kaynana hemen ordan onu da beceremiyor mu e*şek kadar karı dedi ben şok oldum sonra bi kahkaha patlattı yani inanın artık başedemiyorum cevap vermiyorum konusmuyorum görüşmüyorum ama benden el çekmiyorlar . Cevap versem bi türlü vermesem kendimi yiyiyorum tavrım nasıl olmalı bir daha laf sokarsa -ki sokar- cevap vermeli miyim

O lafı duyup sustuysan ve buna baş edememek diyorsan sen daha çook laf yersin, üzgünüm.

İnsanın önce kendine saygısı olacak.

Ben başedemiyorum artık ne oğluyla kendisiyle ne kızıyla

Oğluyla baş edemiyorsan boşanırsın.

Boşanmak istemezsen de çirkef olacaksın demek ki bu insanlar kibarlıktan soğukluktan anlamıyor.
Anladığı dilden konuşmak diye bir şey var bu sadece dövüşmek kavga etmek değil ki. Gerçek anlamıyla onların anladığı dilden konuşacaksın. Akşam olduğunda keşke şöyle deseydim demek yerine iyi ki demişim oh olmuş demen lazım.

Sen kendinin arkasında durmazsan kimse senin arkanda durmaz. Pasiflikle bir yere gelemezsin. Rahatsız olduğunda küt küt söyleyeceksin gerekiyorsa.

Başedemiyorum de kenara geç ağla yok öyle. Dik dur biraz.

Oğluyla baş edemiyorsan boşanırsın.

Boşanmak istemezsen de çirkef olacaksın demek ki bu insanlar kibarlıktan soğukluktan anlamıyor.
Anladığı dilden konuşmak diye bir şey var bu sadece dövüşmek kavga etmek değil ki. Gerçek anlamıyla onların anladığı dilden konuşacaksın. Akşam olduğunda keşke şöyle deseydim demek yerine iyi ki demişim oh olmuş demen lazım.

Sen kendinin arkasında durmazsan kimse senin arkanda durmaz. Pasiflikle bir yere gelemezsin. Rahatsız olduğunda küt küt söyleyeceksin gerekiyorsa.

Başedemiyorum de kenara geç ağla yok öyle. Dik dur biraz.
Çok doğru çok teşekkür ederim

Bence sizi kışkırtmaya çalışıyor siz uymayın kayınvalidenize amaa eşinizin net bir tavır koyup annesine bir şey demesi gerekiyor...

Merhaba hanımlar
Benzer konular fakat buraya yazınca gerçekten rahatlıyorum malum virüs evimizdeyiz ve sürekli kaynana görüntülü aramasına maruz kalıyoruz virüsten önce böyle bi şey yoktu bu durum yeni çıktı modaya uyuyor sanırsam her neyse. Aradıkları zaman ben konusmuyorum malum konularımdan bilirsiniz , dün akşam mutfağı topluyordum eşimde konusuyor yanımda ben tencere elimdeyken buzdolabını açamadım eşimde hemen yardım etmek istedi . Kaynana hemen ordan onu da beceremiyor mu e*şek kadar karı dedi ben şok oldum sonra bi kahkaha patlattı yani inanın artık başedemiyorum cevap vermiyorum konusmuyorum görüşmüyorum ama benden el çekmiyorlar . Cevap versem bi türlü vermesem kendimi yiyiyorum tavrım nasıl olmalı bir daha laf sokarsa -ki sokar- cevap vermeli miyim
Verme
Böyle bir tarza cevap verilmez

Merhaba hanımlar
Terbiyesız kadın .Bunlar yuzunden dunya boyle .Yetıstırdıklerıde aynı oluo .

X