Samimiyetsiz insan

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba hanımlar

Son günler zor geçti benim için..konu açmıstım eşim geçici süreliğine işsiz ve aramız limoni.
Şimdi konumu okurken "takma ya,ailenle ilgilen boşver onu"belki diyeceksiniz.
Ama ben saf yerine konulmaktan veya kendimce sessiz kalıp belki de suskun gözüyle bakılmasını istemiyorum. Biraz detayli yaziyorum icimi dökmek istedim...

Bebeğim 3 gün önce sünnet oldu. Instastorymde paylaştım arkadaşlar ailem görümcem kv tebrik ettiler sağolsunlar. Gurbetteyiz malum görümcem tekrar merak edip sordu ufaklik nasil oldu diye.
Eşim adina tabii sevindim sonuçta onun ailesi uzakta olsa bir telefon ile oglunu merak ediyor.

Aramasalar hic dert etmicem yani hayatta bunu ögrendim.
Ama eltimi çözemedim. Gördü ve kaynimla ondan hic ses cikmadi. Aramizda kirginlik yok bilakis geçen ben kaynimi bassagligi icin aradim her ne kadar eltim eşimi aramasada(1.derece akrabalari vefat etti).
Olsun ben buyum, herkes bu huyumla biliyor beni ben böyleyim o aramasada ben abimi aradim dedim vicdanim rahat.

Kv bana bak onuda ara sor diye tenbihler. Güya ben mesafeliymişim hiç görüşmüyormuşuz.
Yalan. Hic haber alamiyormus.Bayram cuma olmak uzere yazarım. Paylaşımlarımi ilk o görür ondan esirgemem. Bu kadar bana yetiyor. Sagolsun gittikce laf sokar ben onun gibi laf sokmam. Kv görümce ile aram iyidir..kendi işime bakarim..gidince gönüllerini hos eden ufak hediyeler götürürum..bence bu kadari kafi.

Dün kv ile görüntülü konuştuk,sünnet konusunu kv acti (cocugun pipisi gitti ben büyütmüyorum bunu yanlis anlamayin sadece izah ediyorum). Eltimde az uzaginda yemek pişiriyor ve bizi dinliyormuş ben başta bilmiyordum.

Iyi atlatti maşallah agrisi yok filan lafliyoruz. Sagolsun herkes tebrik etti telefonum bi an susmadi x(görumce) hala yuregi 2 defa sordu bebisi dedim.
Sonra kv eltimin evinde oldugunu ima etti. Bende he oylemi tamam anne bende oglana yemek veriyordum,senide tutmim diyince kv bak sana selami var dedi ama yalan yok dip dibeler ev sessiz ben duymadim.demiş olabilir eyvallah.

Ben acikcasi bunda zerre samimiyet hissetmedim. Kaynimda görmüs paylasimi kisaca takmamislar bizi.
Ama kv önünde rol yapmasi zoruma gitti. O kadar konustuk ettik cit cikmiyor son cumlede halasida yazdi arkadaslar tebrik etti diyince ve kv orda oldugunu ima edince kendini mecbur hissetti.bana göre. Eşime anlattim kafa salladi güldü, o da hoş bulmadi..

Kv eskiden beri beni kiskandigini söylerdi görümcemde öyle ama ben yorum yapmazdim unuttum gitti bunuda not olarak hemen eklim. Kiskanilcak hicbi yanim yok, benden belki artilari coktur.ama onlar öyle söylerdi.

Dün ilk defa esprili bir yazıya denk geldim samimiyetsiz insanlarla ilgili ve paylastim ki hic yapmam normalde. Buda görmüş.

Instastoryde kimin bakildigini bilmiyor herhalde. Hemen bana yazmış cocuklari okula yolladim anca firsatim oldu nasilsin diye. Gocundu mu nolduysa..Cok komik aradan kac gün gecmis yani elimde degil. Yazma daha iyi ama bu samimiyetsizlikler sinirlendiriyor beni.
Simdi ben nasip tepki vereyim. Yazma sekli sanki cocuk dün olmus oda dun hep temizlikle ugrasmis gibi.
Hani direk net mi olayim yoksa kisaca tsk ederek kestireyim mi bilemedim beceremiyorum su isleri.
Şunuda eklim ben aile grubundan ciktim cocuklar hasta olsun orda konusu gecsin hep okurdu isine gelen yere yazardi. Esim o zamanda demisti yaptigi cok bariz belli kasitli yapiyor diye

Eltim yok da aileden biri benim özel bir durumumu tebrik etmese hiç umursamam.
Tın tın yani.
Gerçekten ben mi insanlara hiç değer vermiyorum yoksa kendimi mi çok aşağılıyorum bilemedim şimdi. :dondurma:
bende öyle hiç bir beklentim olmaz aradıklarındada teşekür ederim bunlarlamı uğraşıcam

Ne eltim var ne gorumcem. Cok sukur ugrasmak zorunda degilim.

Ama olsaydi eger herkes ederi kadar deger alirdi benden.

Simdi o mesafe koyuyorsa sen de koy. Arama, umursama.

Hayat eltim şoyle dedi, gorumcem boyle yapti, kv dem ataga kalkti vs. lerle gecmesin lutfen!

sadece Teşekkürler yazın.
sadece ama. Uzatıp methiyeler dizmenin manası yok.
böyle şeyleri de kafaya takmayin , aramazsa aramasin kim ki o ?

Beni anladiginiz icin cok tsk ederim. Acaba ben mi kötu niyetliyim diye yargilanirmiyim diye dusunmeden edemedim.
Dedigim gibi yazmasin hiiic umrumda degil. Ama kulis arkasinda böyle seyler donuyor sahnede bana ayri oynuyor, bu beni rahatsiz ediyor

Bence eltiye gereğinden fazla mana yüklemişsin. Aramamışsa aramamış, ne olmuş yani? Sen de onu arar sormazsın, olur biter. Hayır, işi gücü de olabilir, arayamamış da olabilir, olabilir yani. Hemen arayacak değil ya, 3 gün geçmiş daha. Aylar olsa anlayacağım da. Ben olsam bu kadar umursamazdım. Sonuçta onun varlığı da yokluğu da hayatınızda bir şey değiştirmiyor, dış kapının dış dış dış mandalı yani. :)

Bence hic ne laf vur ne bisey soyle ondan bekledigini fln hissetirme bazi insanlar bunu farkettikce icine kaciyo sanki tskkr et gec ben mesela uzun süre aramayan sormayan yakinim bile olsa demem niye aramiyosun diye sanki yoklugunu hic farketmemisim gibi davranirim maksat gıcıklık olsun:halay:

2 Doğum yaptım oğlum sünnet oldu. Görümcem birinde bile geçmiş olsun hayırlı olsun demedi. İlk çocuğumu 3 ay sonra :KK12: ikincisini 3 hafta sonra:halay:görmeye geldi. Hiç bişey demedim. Umrumda bile değil. O da doğurunca bende ona öyle davranırım.
Not: sosyal paylaşım sitelerini hiçbirinden takipleşmiyoruz.
Sizde takılmayın.
Sizin yerinizde olsam sadece teşekkür ederim gibi kısa bişey yazarım

Bana çok ayıp geliyor bir pipi kesildi diye tebrik etmek. Oğlumu sünnet etsem kimseye de söylemem. Mahrem olan bir şeyi neden millete duyurayım? Bir de tebrik beklemek Of çok ayıp bence.

Amannn ya takmasın .
Taksalar napcan benım gıbı ne paylaşcam abudık gbudık yerlere çekıyolar

Eltim yok da aileden biri benim özel bir durumumu tebrik etmese hiç umursamam.
Tın tın yani.
Gerçekten ben mi insanlara hiç değer vermiyorum yoksa kendimi mi çok aşağılıyorum bilemedim şimdi. :dondurma:
Ben de sizin gibiyim hatta böyle konuları okuyunca diyorum ki kesin bana takanlar da vardır

Burun ameliyatı oldum kimseye söylemedim kızım okula başladıgından beri on günde bi acildeyiz hiçbi yerde paylaşmadım hayat telaşı yahu millet beni mi dandinliycek.

Back
X