Aşamadığım tutukluğum

Terbiyesiz kadın:KK43: :sinirli: eşeği gectim karı ne demek ya ne iğrenç bir kelime, o an elindekini al kafasına geçir. Yanarım yanarım bunun gibiler çocuk dünyaya getirip büyütüyor bide insanların başına salıyı,sonrada o çocukta gayet normal karşılıyor büyük ihtimal anasının laflarını 🤬 çok sinir oluyorum yaaa:sopa:
Bende sinirliyim

Gülün geçin ya. 1 senede kaynana ilişkisinde doktora yaptigini dusunen biri olarak gormezden gelin. O orda konusurken siz guluverin. Zaten muhattap olmuyorsunuz takip o guzel caninizi niye incitiyorsunuz ki. Cok yöntemler denedim yaptiklarinin karsiligini aninda verdim olmadi, herseyin acisini cikardim olmadı sonra meger olay karsi tarafin zayifliklarinin disari atmasi olayiymis bunu anladim onu sinir edecekte bir iki sey buldum dokunamiyor bile. Allah korkusu var evladindan daha cok islerine kosuyorum. Bu insanlik isi ama samimi degilim ve bu aralar utaniyor olmali yaptiklarindan gibi geliyor yeni bir maca hazirlik degilse bu. Cidden cok kötü surecler yasadim akla hayale gelmeyecek bu yüzden onun gibi cirkinlesemem de, onun yaptiklariyla modumu dusuremem de...
İnanın bende çok şeyler yaşadım bizde birde yüzsüzlük olayo var o daha beter

Ben size cevap verin desem ne diyeceksiniz bilemedim ki.
ben olsam, yakışıyor mu hiç bu laflar, kaç yaşında kadınsınız, derdim.
daha fazlasını söylerse de bir daha konuşmazdım.
eşiniz de madem görüntülü konuşacak, annesini biliyor, başka yerde konuşsun.
Sesini duyumca ürperiyorum böyle çok kötü bi durum

Sesini duyumca ürperiyorum böyle çok kötü bi durum
Eski konularınızı bilmiyorum. Haklı da olabilirsiniz, gereksiz çıt kırıldım, hassas da olabilirsiniz.
sesini duyduğunuzda ürperecek durumdaysanız eşinizin anlayış göstermesi gerekir.

Kendi annesidir, istediği kadar konuşsun etsin. Evde yer mi yok başka?

He siz de adam telefondayken iş buyurmuşsunuz. O da tuhaf bana göre.
Kapatınca kaldırır, acelesi ne? Yada işiniz varsa konuşmasınlar sonra arar eşiniz vs.

Cevap vermek yerine maruz kalmamaya çalışın.

Eski konularınızı bilmiyorum. Haklı da olabilirsiniz, gereksiz çıt kırıldım, hassas da olabilirsiniz.
sesini duyduğunuzda ürperecek durumdaysanız eşinizin anlayış göstermesi gerekir.

Kendi annesidir, istediği kadar konuşsun etsin. Evde yer mi yok başka?

He siz de adam telefondayken iş buyurmuşsunuz. O da tuhaf bana göre.
Kapatınca kaldırır, acelesi ne? Yada işiniz varsa konuşmasınlar sonra arar eşiniz vs.

Cevap vermek yerine maruz kalmamaya çalışın.
Ben kendi işimi yapıyordum eşim gitmedi mutfaktan ben bana yardım et demedim lendiliğinden kalktı açtı buzdolabını

Merhaba hanımlar
Benzer konular fakat buraya yazınca gerçekten rahatlıyorum malum virüs evimizdeyiz ve sürekli kaynana görüntülü aramasına maruz kalıyoruz virüsten önce böyle bi şey yoktu bu durum yeni çıktı modaya uyuyor sanırsam her neyse. Aradıkları zaman ben konusmuyorum malum konularımdan bilirsiniz , dün akşam mutfağı topluyordum eşimde konusuyor yanımda ben tencere elimdeyken buzdolabını açamadım eşimde hemen yardım etmek istedi . Kaynana hemen ordan onu da beceremiyor mu e*şek kadar karı dedi ben şok oldum sonra bi kahkaha patlattı yani inanın artık başedemiyorum cevap vermiyorum konusmuyorum görüşmüyorum ama benden el çekmiyorlar . Cevap versem bi türlü vermesem kendimi yiyiyorum tavrım nasıl olmalı bir daha laf sokarsa -ki sokar- cevap vermeli miyim

Aklıma, yaprak dökümündeki kaynana geldi :KK43:

Seni kışkırtmaya çalışıyor. Böylesiyle baş edemezsin. Son sözü hep kendisi söylemek isteyecek çünkü.
Bitmez yani söz düellosu.
Canı kavga istiyor sen hiç bulaşma.
Eşin halletmek zorunda.
Hazırcevap değil demişsin madem bir sonraki laf sokmaya hazırlıklı olsun gerekiyorsa vereceği cevabı hazırlayın.
Başka yolu yok.

Yine laf sokarsa kvniz sende eşek kadar kadınsın çocuk doğurmuşsun ama ana olamamışsın her iş herkese göre değilmiş demek ki der bir de eklerim hergün böyle kameradan bağlanıp bizi takip mi edeceksiniz, işiniz gücünüz yok mu sizin? Gidin diğer tanıdıklarınızla dalaşın e ne demişler can çıkar huy çıkmaz. Bari enerjinizi atar muhatap olmadığın halde bana laf atmazsınız derdim. Daha çok şey derimde de terbiye sınırlarını aşabilir. Hiç sevmem cadolaz insan.
Valla helal olsun :)

Seni kışkırtmaya çalışıyor. Böylesiyle baş edemezsin. Son sözü hep kendisi söylemek isteyecek çünkü.
Bitmez yani söz düellosu.
Canı kavga istiyor sen hiç bulaşma.
Eşin halletmek zorunda.
Hazırcevap değil demişsin madem bir sonraki laf sokmaya hazırlıklı olsun gerekiyorsa vereceği cevabı hazırlayın.
Başka yolu yok.
Kesinlikle sürekli ama sürekli laf sokuyor ben pes ettim artık yerden bi şey kaldırdım bi gün oyyy dur dur torunumu çağırayım sen kaldıramazsın diyip gülüyor en basiti aürekli bi yerme aşağılama hali

Eski konularınızı bilmiyorum ama bu kadarı kafi. Kesinlikle kabahat eşinizde !
Takma ben takmıyorum diyor geçen görümce de laf arasında dedi değer vermediğin burdan belli diye farkındalar yani ve bundan güç alıyorlar haklısınız
Eski konularınızı bilmiyorum ama bu kadarı kafi. Kesinlikle kabahat eşinizde !

X