- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Şu an mesafeliyim. Ama eşimin beklentilerine onu kırmadan nasıl açıklayacağımı bilemiyorum.Siz adım atmışsınız karşı tarafın umrunda olmamış.
Bence saygı bi yere kadar saygı sevgi karşılıklı olursa anlamlı olur.
İlla aramız iyi olsun diye üstelemenin bi anlamı yok. Sizde mesafeli olun.
Yani burada analttıklarım kücük kırıntıları işin. Dün de eşim anneme depresyon tedavisi başladım dedi. Hani böyle annem iyi değil gibisinden. Ne diyeceğimi bilemedm. Çok kıymetli bir bebek şu an hep kendi ailem destek oluyor. Doğumumu bile önemsemeyen bir kayınvalide. Hiç aramadım döndüğümden beri. Stres oluyorum arayınca.Bişey yapmanız gerekmiyor, zaten sık görüşmüyormuşsunuz.
Haftasonu eşiniz arasın hep birlikte konuşun, ayrıca özel olarak arayıp ne konuşacaksınız ki. Çocuk doğunca görüntülü ararsınız ailecek, eşiniz istediği kadar konuşur, siz de kibarca selamlaşır hal hatır sorarsınız, fazlasına gerek ypk gibi.
Sorun şu ki eşimin gözünde ailesi beni çok seviyor. Hiçbir sorun yok. Ama ben içten içe görüyorum bazı şeyleri. Gelmiyoruz gitmiyoruzun lafları çok oluyor. Aramıyorum eşime söylüyor. Yaylalarına gittiğimizde en bilmediğim akrabalarına bile götürmek istiyor. İşte benim birşey beklemesemde kendileri herşeyi bekliyor maddi manevi. Eşimde samimi olalım istiyor baskı yapmasada gidelim gelelim gibisnden. Kendi cocuğu bile sz yaylaya getiriin orada görürüm diyor böyle mantıksız düşünceleri oluyorKarşı taraf zaten size soğukmuş. Anlattıklarınıza göre de aradaki mesafeyi korumak istemişler.
Size karşı yapılan bir şey göremedim. Eşinize dolduruşa getirmemişler, dedikodunuzu yapmamışlar, iftira atmamışlar. Sadece beklenti içinde olmayın diye tüm yolları kapamışlar.
Siz de bayramda seyranda gider aradaki mesafeyi korursunuz olur biter.
Eşinizde zaten gidip gitmemenize karışmıyormuş.
Öyleyse sorun yok.
Eşim ailemle çok iyi diyorum onun hatrına yapayım üzmeyeyim. Eşim ailesijij bu davranıslarını anormal karsılamıyor. Seni çok seviyorlar gidelim gelelim derdinde. Gidincede heo diken üstündeyim.Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın.
Sen 1 adım attıysan onlarda atmalı. Atmıyorlarsa bu senin sorunun değil.
Seni istemeyen insanlara taviz verdikçe eşin mutlu olacaksa varsın olmasın.
Çünkü bu bir kısır döngü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?