• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Mujd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
34
23
3
28
Merhaba kızlar biz geçen cuma günü aşılama yaptık . Aşılamadan sonra yarım saat dinlen dedi doktor daha sonra kalttığım da baktım ki kanamam vardı doktor normal dedi , sonra bu kanama lekelenmelere döndü az az kahverengi gibi lekelerdi ve devamlı kasık ağrılarım vardı bazen hafif hafif gelen bazen şiddetli birde gaz sancılarım oldu bu süre içinde . 4 . Gün lekenmem hafif beyaz lekelenmeye döndü ve 4. Gün baş dönmem oldu aşırı derece bayılacak gibi bu gün benim 5. Günüm sabah baya siddetli bir kasık ağrısı ve sırt ağrısıyla uyandım ve şuan da kasık ağrılarım dindi ama yine aynı şekilde baş dönmem var bunlar normal mi sizce ?
Bu belirtiler sizde de oldu mu acaba ?

Ben de senden bir gün önce aşılamamı oldum :) bende 3. Günden beri bür çok belirti var özellikle göğüste hassasiyet ve şiddetli kasık ağrıları, bugün bel ağrısı da eklendi. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Çok zor duruyorum ama şimdi yapaak ilaçtan dolayı pozitif çıkabilirmiş, en iyisi kanda sanırım..

Ben de senden bir gün önce aşılamamı oldum :) bende 3. Günden beri bür çok belirti var özellikle göğüste hassasiyet ve şiddetli kasık ağrıları, bugün bel ağrısı da eklendi. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Çok zor duruyorum ama şimdi yapaak ilaçtan dolayı pozitif çıkabilirmiş, en iyisi kanda sanırım..
Evet ilaçlar etkiliyormuş sonucu 12. Günden sonra yapmayı düşünüyorum benimde bu gün aşırı sırt ağrım vardı ve iştahım açıldı baya . Hayırlısı olsun , inşallah ikimizinkide tutmuştur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲biz 3 yıldır bekliyoruz .😒

Evet ilaçlar etkiliyormuş sonucu 12. Günden sonra yapmayı düşünüyorum benimde bu gün aşırı sırt ağrım vardı ve iştahım açıldı baya . Hayırlısı olsun , inşallah ikimizinkide tutmuştur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲biz 3 yıldır bekliyoruz .😒
Amin! Benim de 4 yıl oldu, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın gerçekten çok zor :( asilama biraz umut oldu bakalim nasip :)

Hanımlar merhaba 🤗 İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız, benim 2. Aşılamam olacak cuma günü .. Benzer belirtileri ilk aşılamamda yaşayıp stres olmuştum , iğne etkisi göğüste hassasiyet vb belirtiler yapabiliyor..kendinizi dinleyip belirti arayarak yormayın 🤗 inşallah pozitif sonuçları görürüz dilerim emeklerimiz boşa gitmesin 💖💖
Gönlümüzce olsun herşey 🥰🌸

Hanımlar merhaba 🤗 İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız, benim 2. Aşılamam olacak cuma günü .. Benzer belirtileri ilk aşılamamda yaşayıp stres olmuştum , iğne etkisi göğüste hassasiyet vb belirtiler yapabiliyor..kendinizi dinleyip belirti arayarak yormayın 🤗 inşallah pozitif sonuçları görürüz dilerim emeklerimiz boşa gitmesin 💖💖
Amin inşallah 😍 allah hepimize nasip etsin ❤️ Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama beceremiyorum 😁

Amin ! Ben her belirtide internette aramalara başlıyorum hamilelikte bu belirti var mı diye 🙈 biraz kendimi kandırmaya çalışıyorum galiba ama umut işte kendimi bir türlü frenleyemiyorum . 🤭

Şuraya bir link bırakayım, size de umut olsun 🌸 gönlünüzce olsun inşallah 🤲🏻

Back
X