• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Hanımlar aşılama hiçbir sorunu olmayan çiftlere mi yapılıyor sadece ? Benim amh 0.40 doktor aşılama derse düşünmeli miyim yoksa zaman kaybı mi 🌿

Hanımlar aşılama hiçbir sorunu olmayan çiftlere mi yapılıyor sadece ? Benim amh 0.40 doktor aşılama derse düşünmeli miyim yoksa zaman kaybı mi 🌿
Amh en az ne kadaf olmali bilmiyorum ama önemli olan tüplerin acik olmasi, yumurtanin gelismesi ve sperm sayisi

Kesinlikleeee, sadece ceken anlr 😩 takma falan diyorlar ya bi de 🤦🏻‍♀️
Malesef öyle ama olmuyor işte ister istemez sonucu merak ediyorsun günlerse bir türlü gecmek bilmiyor . Eşim ise benden daha meraklı bana test yap çıkar sonuc belki diyor😂 erken şuan çıkmaz diye ikna etmeye çalışıyorum onu birde . 😄 Sonuçu sabırsızlıkla beklemedeyiz 🙈

Onu doktor size söylüyor zahten aşılama mı yoksa tüp bebek mi yapılması gerekiyor diye bize normal yol önermiştiler klomen kullandım ama olmadı bu defa da aşılamayı önerdiler .

Aynen ya benimki de öyle ama direniyorum kendimle savasiyorum 😂 inşaAllah bu beklemeler hayirla sonuclnir hepimiz icin ❤️
Malesef öyle ama olmuyor işte ister istemez sonucu merak ediyorsun günlerse bir türlü gecmek bilmiyor . Eşim ise benden daha meraklı bana test yap çıkar sonuc belki diyor😂 erken şuan çıkmaz diye ikna etmeye çalışıyorum onu birde . 😄 Sonuçu sabırsızlıkla beklemedeyiz 🙈

Merhaba hanımlar
Ben 12 Ağustosta ilk aşılamamı oldum. Şuan için hiç bir belirti yok daha öncede kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düşük oldu. Ozaman da belirti olmamıştı.
Bazen hiç belirti olmayabiliyor. Dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız🙏

Merhaba hanımlar
Ben 12 Ağustosta ilk aşılamamı oldum. Şuan için hiç bir belirti yok daha öncede kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düşük oldu. Ozaman da belirti olmamıştı.
Bazen hiç belirti olmayabiliyor. Dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız🙏
Nasil durummar canim

Merhaba kuzum dün gece baya kötü oldum kusma vs derken ama bu gün iyiyim hatta baya iyiyim sanki hiç bir sey olmamış gibi lekelenmelerimde bitti tertemiz şuan .
senin nasıl gidiyor ?
Ben de iyiyim canim pek bi sey yok beklemedeyiz 😊

Biraz daha bekle yine yap eğer yine aynı çıkarsa kan tahlili verirsin orda daha net belli olur ama içime doğuyor bence seninki tutmuştur 😊

Amin canimmm cümlemize, ben test yaptim normal bir tane, bir silik cizgi var gibi ama cok mu erken yaptim bilemedim, hic dayanamiyorum ya
Canım aklıma takılan sormayı unuttuğum bir kaç soru var onları sorayım aklımdayken , siz aşılamayı özel de mi yaptınız yoksa devlette mi birde seninde aşılamadan hemen sonra kanaman oldu mu ya ?

Back