• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

ya kızlar aşılamada acı hissediyor musunuz ben merak ediyorum

Canım aklıma takılan sormayı unuttuğum bir kaç soru var onları sorayım aklımdayken , siz aşılamayı özel de mi yaptınız yoksa devlette mi birde seninde aşılamadan hemen sonra kanaman oldu mu ya ?
Özelde yaptik canim memorial bahcelievlerde öznur hocada 😊 kanamam olmadi benim hic akintim falan da olmadi :( sadece 3. gün biraz kahverengi leke geldi akintiyla birlikte daha da bi sey olmadi hic, sende kanama cok mu sürdü

Canim ben hic bir sey anlamadim bile, 2 dakika sürmedi bile belki, normal alttan muayene gibi düsün, sadece biraz baski hissediyorsun ama aci hic yok
bende vajınusmus vardı daha yeni yeni yendim alttan muayene bile yaptırmadım 4 aydıe bebek istiyoruz ama daha olmadı eger gerekirse naparım hiç bilmiyorumm

bende vajınusmus vardı daha yeni yeni yendim alttan muayene bile yaptırmadım 4 aydıe bebek istiyoruz ama daha olmadı eger gerekirse naparım hiç bilmiyorumm
4 ay daha cok erken 😍 hic korkma olmicak gibi de düsünme, bekle bakalim br yilin dolsun, allahim arattirmadan nasip etsin inşaAllah ❤️

ya kızlar aşılamada acı hissediyor musunuz ben merak ediyorum

Özelde yaptik canim memorial bahcelievlerde öznur hocada 😊 kanamam olmadi benim hic akintim falan da olmadi :KK43: sadece 3. gün biraz kahverengi leke geldi akintiyla birlikte daha da bi sey olmadi hic, sende kanama cok mu sürdü
Yok ben ilk sedyeden kalktığım da sadece sedye de baya bir kanama vardı ama daha sonra hafif kahverengi akıntı gibi geldi . Doktoruma neden kanamam olmus dedim cunku ben o esnada hissetmemistim kanamamin oldugunu normal dedi bana 🙄 az lekelenmelerinde olabilir demisti .

Yok ben ilk sedyeden kalktığım da sadece sedye de baya bir kanama vardı ama daha sonra hafif kahverengi akıntı gibi geldi . Doktoruma neden kanamam olmus dedim cunku ben o esnada hissetmemistim kanamamin oldugunu normal dedi bana 🙄 az lekelenmelerinde olabilir demisti .
Buralarda da okudum lekelenme ve kanama, sorun degildir doktor da olur diyorsa 😍

Buralarda da okudum lekelenme ve kanama, sorun degildir doktor da olur diyorsa 😍
Aynen öyle ama en şaşırdığım aşılama esnasında o kadar kanamamın olmasıydı acaba doktorum yanlış bir uygulamamı yaptı diye endişeliyim veya başka bir sorun mu var bende .

Aynen öyle ama en şaşırdığım aşılama esnasında o kadar kanamamın olmasıydı acaba doktorum yanlış bir uygulamamı yaptı diye endişeliyim veya başka bir sorun mu var bende .
Belki de adini unuttugum makas gibi sey darbe yapti öyle bir kanamadir belki? Olabilir mi? Canin yandi mi?

Belki de adini unuttugum makas gibi sey darbe yapti öyle bir kanamadir belki? Olabilir mi? Canin yandi mi?
Bilmiyorum olabilir belki de çok bir ağrı hissetmedim aslında alttan muayne olunca hafif bir ağrı olur ya öyleydi .

Korkma bence 😍 sorun yoktur
Ayy inşallah canım az önce burda bir yazı okudum aşılama sırasında kanama olunca tutma olasılığı düşüyormuş falan diye 😒 ayy vallah darlandım ya şu günler biran önce geçse de sonuçun ne olduğunu öğrensek keşke 😌

Ayy inşallah canım az önce burda bir yazı okudum aşılama sırasında kanama olunca tutma olasılığı düşüyormuş falan diye 😒 ayy vallah darlandım ya şu günler biran önce geçse de sonuçun ne olduğunu öğrensek keşke 😌
Hayiiir öyle olumsuz seyler okuyup olumsuz düsünme, öyle bir sey olsaydi doktorun sana bunu derdi, normal dediyse normaldir 😍

Hayiiir öyle olumsuz seyler okuyup olumsuz düsünme, öyle bir sey olsaydi doktorun sana bunu derdi, normal dediyse normaldir 😍
Doğru diyorsun canım öyle bir anda yazı karşıma çıkınca moralim bozuldu . 4 gün kaldı aslın da az daha sabredeyim salı günü 12. günüm olacak test yaparım her şey belli olur . 😍😍

Nasil durummar canim
Bugün 8.gün canım bugüne kdr bişi yoktu ama bu sabah uyandığımda göğüslerimde hassasiyet vardı çok özellikle aşağı doğru eğildiğimde bayag acıyordu şuan hala hafif hafif devam ediyor ben progesteron olarak duphaston 10 mg 12 saatte 1 alıyorum onun etkisidir diye düşünüyorum bakalım 1 hafta sonra test vericem hayırlısı :)

Bugün 8.gün canım bugüne kdr bişi yoktu ama bu sabah uyandığımda göğüslerimde hassasiyet vardı çok özellikle aşağı doğru eğildiğimde bayag acıyordu şuan hala hafif hafif devam ediyor ben progesteron olarak duphaston 10 mg 12 saatte 1 alıyorum onun etkisidir diye düşünüyorum bakalım 1 hafta sonra test vericem hayırlısı :)
Benim de 9. Gün hala aynı her şey, inşallah beklemelerimize değer ❤️

Back