Yok ya yapmiyorum icime bi korku girdi kafami dagitmaya calsiyoeum, cuma cumartesi Adet olmam lazim bakalim neler olacak sende nasil gidiyorCanım nasıl gidiyor tekrar test yaptın mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi Mujd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #varikosel #pcos #klomen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak göründü . Bilmiyorum artık benimde yarın adet günüm ama hiç bir belirti falan yok . Adet olmadan önce ağrım ve sarı akıntılarım olurdu ama bu defa yok bakalim ne olacakYok ya yapmiyorum icime bi korku girdi kafami dagitmaya calsiyoeum, cuma cumartesi Adet olmam lazim bakalim neler olacak sende nasil gidiyor
Ayy allahim innnsaallah varidr kan vercekmisin yoksa beklicek misinBen test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak göründü . Bilmiyorum artık benimde yarın adet günüm ama hiç bir belirti falan yok . Adet olmadan önce ağrım ve sarı akıntılarım olurdu ama bu defa yok bakalim ne olacak
Bende geçen sene asılamayla hamile kaldım bunlar hiç olmamıştı ama kanaması olanları duymuştum daha önce yani bu tutmadığı anlamına gelmez eğer doktorunuzla normal dediyse korkmayın bekleyin insallah hayırlı haberler alirsinizMerhaba kızlar biz geçen cuma günü aşılama yaptık . Aşılamadan sonra yarım saat dinlen dedi doktor daha sonra kalttığım da baktım ki kanamam vardı doktor normal dedi , sonra bu kanama lekelenmelere döndü az az kahverengi gibi lekelerdi ve devamlı kasık ağrılarım vardı bazen hafif hafif gelen bazen şiddetli birde gaz sancılarım oldu bu süre içinde . 4 . Gün lekenmem hafif beyaz lekelenmeye döndü ve 4. Gün baş dönmem oldu aşırı derece bayılacak gibi bu gün benim 5. Günüm sabah baya siddetli bir kasık ağrısı ve sırt ağrısıyla uyandım ve şuan da kasık ağrılarım dindi ama yine aynı şekilde baş dönmem var bunlar normal mi sizce ?
Bu belirtiler sizde de oldu mu acaba ?
İnşallah canım ikimizinde inşallah vardır Korkuyorum bende ya negatif çıkarsa diye zahten doktorum adet gününde adet olmazsan adet gününden 1 hafta sonra gel demisti bende bekleyecem o zamana kadarAyy allahim innnsaallah varidr kan vercekmisin yoksa beklicek misin
Müjdeli haberlerimizi aliriz inşaAllah canim ben de biraz daha sakinlestim beklemeye gectim inşaAllah gecikirizİnşallah canım ikimizinde inşallah vardır Korkuyorum bende ya negatif çıkarsa diye zahten doktorum adet gününde adet olmazsan adet gününden 1 hafta sonra gel demisti bende bekleyecem o zamana kadar
Amin ya inşallah siz ilk aşılamanızla mı hamile kalmıştınız acaba ?Bende geçen sene asılamayla hamile kaldım bunlar hiç olmamıştı ama kanaması olanları duymuştum daha önce yani bu tutmadığı anlamına gelmez eğer doktorunuzla normal dediyse korkmayın bekleyin insallah hayırlı haberler alirsiniz
İnşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaMüjdeli haberlerimizi aliriz inşaAllah canim ben de biraz daha sakinlestim beklemeye gectim inşaAllah gecikiriz
Ben 12. Günde yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak çıktı . Umudunu kaybetme olmuştur inşallah . Bence test yapabilirsin , Umarım olumlu sonuç alırsınız .Selam kızlar benim BUGUN 13.gün ama bekliyorım hala test yapmadım hiçte belirtim yok ztn. Aranızda test yapan var mı
- 4 Eylül 2014
- 543
- 761
- 103
- 34
Bende 11. Gün kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı ama kuruduktan sonra oda. Kuruma çizgisidir diye umutlanmak istemedim 13. Gün kan verdim 37 çıktı. Benimde hiç belirtim yoktu bi kaç gündür ara ara adet sancısı gibi kısa ağırlarım oluyor o kadarSelam kızlar benim BUGUN 13.gün ama bekliyorım hala test yapmadım hiçte belirtim yok ztn. Aranızda test yapan var mı
Canım o bile bi belirti benim 9 ve 10.gün belirti olup sonra yok oldu ama kullandığım progesteran hapındandır muhtemelen yaaa çok sevindim Allah tamamını erdirsin inşallah canım sağlıkla büyüsünBende 11. Gün kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı ama kuruduktan sonra oda. Kuruma çizgisidir diye umutlanmak istemedim 13. Gün kan verdim 37 çıktı. Benimde hiç belirtim yoktu bi kaç gündür ara ara adet sancısı gibi kısa ağırlarım oluyor o kadar
Ayy hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun vanım bende yarın sabah idrar teati yapayım ztn doktorda Cumartesi günü kan istemişti peki sende belirti varmıydı hiçBen 12. Günde yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak çıktı . Umudunu kaybetme olmuştur inşallah . Bence test yapabilirsin , Umarım olumlu sonuç alırsınız .
Aaa yok benim daha net değil adetim 2 gündür gecikti ama daha kan tahlili vermedim sadece evde test yaptım ikinci cizgi hafif silik olarak çıktı bende ilk 8. Güne kadar belirtiler vardı karın sişliği , gaz ve baş dönmesi aşılamadan sonrada üç gün kadar kahverengi akıntım oldu 5 gündür çok bir belirti yok hafif gelen kasık ağrıları ve sadece geceleri 11 den sonra kusmalarım oluyor . Ben adetim 1 hafta geçiksin öyle kan tahlili yapayım diyorum .Ayy hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun vanım bende yarın sabah idrar teati yapayım ztn doktorda Cumartesi günü kan istemişti peki sende belirti varmıydı hiç
Umarım olumlu sonuc alırsınız müjdeli haberlerinizi bekliyoruz sonucunuzu buraya yazarsanız sevinirimAyy hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun vanım bende yarın sabah idrar teati yapayım ztn doktorda Cumartesi günü kan istemişti peki sende belirti varmıydı hiç
HAMİLSEİNİZ O ZMAN BENDE AŞILAMNININ 9.GÜNÜ TEST YAPRIM EVDE NEGATİFAaa yok benim daha net değil adetim 2 gündür gecikti ama daha kan tahlili vermedim sadece evde test yaptım ikinci cizgi hafif silik olarak çıktı bende ilk 8. Güne kadar belirtiler vardı karın sişliği , gaz ve baş dönmesi aşılamadan sonrada üç gün kadar kahverengi akıntım oldu 5 gündür çok bir belirti yok hafif gelen kasık ağrıları ve sadece geceleri 11 den sonra kusmalarım oluyor . Ben adetim 1 hafta geçiksin öyle kan tahlili yapayım diyorum .
HAMİLSEİNİZ O ZMAN BENDE AŞILAMNININ 9.GÜNÜ TEST YAPRIM EVDE NEGATİF
Siz kan tahlili verdiniz mi çünkü geç döllenme olmuş olabilir , evde yapılan testler de zahten çok güvenilir değiller .HAMİLSEİNİZ O ZMAN BENDE AŞILAMNININ 9.GÜNÜ TEST YAPRIM EVDE NEGATİF
- 4 Eylül 2014
- 543
- 761
- 103
- 34
Canım o bile bi belirti benim 9 ve 10.gün belirti olup sonra yok oldu ama kullandığım progesteran hapındandır muhtemelen yaaa çok sevindim Allah tamamını erdirsin inşallah canım sağlıkla büyüsün
Tahlil verene kadar benimde belirtim olmadı şu üç gündür var. Çok teşekkür ederim seninde güzel haberlerini alırız inşallah