• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Ben test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak göründü . Bilmiyorum artık benimde yarın adet günüm ama hiç bir belirti falan yok . Adet olmadan önce ağrım ve sarı akıntılarım olurdu ama bu defa yok bakalim ne olacak 😍
Hamile misiniz acaba

Benim 7. Günüm sırt ağrısı böbrek ve gaz sürekli nefes aldırmıyor mübarek dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi bariz belli ama silik yanı dediler aldigin ilaçlardan umutlanma günler saatler geçmiyor ilk aşılamam 26 ağustos cuma oldum ertesi gün birliktelik verdi 1 gun ara verip tekrar birliktelik verdi progestan kullanıyorum benim gibi yaşayanlar varmi göğüs uçlarında kararma dudak kuruluğu falan olmadı bende aşılama günü ve ertesi gün hafif kahve kanama oldu geçti inşallah hepimiz havalelerimize kavusuruz

Ben test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi olarak göründü . Bilmiyorum artık benimde yarın adet günüm ama hiç bir belirti falan yok . Adet olmadan önce ağrım ve sarı akıntılarım olurdu ama bu defa yok bakalim ne olacak 😍
Sonuç ne cıktı umut olun bizede

Siz kan tahlili verdiniz mi çünkü geç döllenme olmuş olabilir , evde yapılan testler de zahten çok güvenilir değiller .
Canım merhaba sende surumlar nasıl ☺️ o zaman nçadet olunca ufak bir depresyona girdim soramadım daha sana kusura bakma 😍

Canım merhaba sende surumlar nasıl ☺️ o zaman nçadet olunca ufak bir depresyona girdim soramadım daha sana kusura bakma 😍
Bana sorduysaniz maalesef tutmadı 12.gun değer 1.20 cikti 9. Gun 3.20 idi
15.gun yerlesme kanaması diye heveslendik kahve lekelenmeler oldu
18 gun dr gittik 1 2 güne regl olacaksın dedi
Bugün oldu hala olmadım 20 ve 21. Gun evde test yaptim ama negatif cikti

Bana sorduysaniz maalesef tutmadı 12.gun değer 1.20 cikti 9. Gun 3.20 idi
15.gun yerlesme kanaması diye heveslendik kahve lekelenmeler oldu
18 gun dr gittik 1 2 güne regl olacaksın dedi
Bugün oldu hala olmadım 20 ve 21. Gun evde test yaptim ama negatif cikti
Anldım canım benim de negatifti maalesef, ama aşılamayı geçen ay yaptım ve kasımda tüp bebek yaparız diye düşünüyorduk, şuan adetim 5 gün geçti:( heycanlanmak bile istemiyorum, test yapıp yapmamlta da kararsızım bakalım… allah hepimize yavrular nasip etsin inşallah

Merhaba kuzum sorun değil bende baya kötüydüm o dönemde çok yıprandım o yüzden cevap veremedim , ben gebeliğin tüm belirtilerini yaşadım kan tahlilinde de değerler yüksek çıkınca umutlandık ama maalesef bizimki de tutmadı 😢 Bu ay ikinci aşılama olacak bakalım artık nasip .

Merhaba kuzum sorun değil bende baya kötüydüm o dönemde çok yıprandım o yüzden cevap veremedim , ben gebeliğin tüm belirtilerini yaşadım kan tahlilinde de değerler yüksek çıkınca umutlandık ama maalesef bizimki de tutmadı 😢 Bu ay ikinci aşılama olacak bakalım artık nasip .
Anladim canim hayirlisi olsun ❤️ inşaAllah ikinci tutar, biz her halde tüp bebege yönelecegz, baya yorulduk ama ona da hazir miyim bilmiyorum, bakalim zaman ne gösterir 🥰

Back