- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
süpersin canım,
nasıl rahatlatıyorsun, her şeyi nasıl ince ince anlatıyorsun, teşekkür ederim,
peki kontroller ücretli mi, ben de hasan beye hiçbirşey sormamışım, sanırım bende o gün heyecanlandım,
nasıl rahatlatıyorsun, her şeyi nasıl ince ince anlatıyorsun, teşekkür ederim,
peki kontroller ücretli mi, ben de hasan beye hiçbirşey sormamışım, sanırım bende o gün heyecanlandım,
Sagol canım dün resmen baygın bir şekilde yattım sürekli..Ama gece iyi terlemişim bu gün biraz daha iyiyim Şükür..Evet profil fotomu arada degiştiriyorum.Albümümü göremeyen arkadaşlar var çünkü en azından oradan fikir edinebilsinler diye
Canım ameliyat sonrası sütyeni Hasan bey ameliyat bittikten sonra hemen takıyor zaten.Yani odaya gelince sütyen üzerinde oluyor ve dedigim gibi bu sütyenden hiçbir ekstra ücret alınmıyor..Hasan Fındık farkı.. Bu sütyeni yaklaşık 1-2 hafta kullanıyoruz.Kontrollere gittigin zaman zaten Hasan beyde Asistanı Sevgi hanımda bu konuda sana bilgi verecek ve senden sporcu sütyeni almanı isteyecekler.Sporcu sütyeni farklı,doktorun taktıgı ameliyat sonrası sütyen farklı canım..Yani senin her halükarda sporcu sütyeni alman gerekiyor.İster ameliyattan önce al,ister ameliyattan sonra doktorun birdahaki kontrole geldigin zaman spocu sütyeni al getir dedigi zaman al,sen bilirirsin canım..Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm sana şu an indirimde zaten link veriyim bir göz at istersen..SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim Beden olarak gögüs altı bedenine göre alıyorsun zaten.Yani bu sütyende cup olayı yok.Gögüs büyüklügün ne olursa olsun rahat olacak endişen olmasın
Evet canım sen asıl sevinci yaz yaklaşınca yani yazlık alışverişi başlayınca yaşayacaksın inşallah..Gelsin üçgen bikiniler,tüllü dantelli sütyenler..Atılsın ful dolgulu sütyenler ... Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım..Çok çok öpüyorum seni,en kıssa zamanda görüşmek tanışmak ümidiyle...