arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

benım oyle bır sorunum yokta ama normalde silikon koyacak doktor bu memenın durumu nedır dıye bakmıyoru? kendı fılım falan ıstemıyormu? once muayenesını yapmıyormu? yoksa onu ılgılendıren tek sey sılıkonu yerlestırmek mı...yoksa tabııkı normaldede her kadın belırlı aralıklarla muayenesını yaptırmalı
benim doktorum cekmek istiyorsan memografi cekebilirsin demisti ben cekmedim.yani zorunluluk yok sanirim degilse mecbur cekilecek derdi.

benim doktorum cekmek istiyorsan memografi cekebilirsin demisti ben cekmedim.yani zorunluluk yok sanirim degilse mecbur cekilecek derdi.

Ben de ayın 20'sinde olucam ve doktorum benden de mamografi istedi. Yaşım daha otuz ama doktorum yaptıralım icimiz rahat olsun hem de meme yapısını bilelim dedi. Bence de mantıklı çünkü belki bizim farketmediğimiz zararsız olan bir kütle,kist ya da ne bileyim buna benzer birşey olabilir. Doktorun bunu ameliyat oncesinde bilip ona göre hazır olması daha sağlıklı olur. Ama elbetteki 35-40 yaş üstü değilse hasta bir mecburiyet yok. İsteğe bağlı. Ben kendi icimi de rahatlatmak için yaptım açıkcası.

Bak kızıcam ama,hala üyelik iptlinden bahsediyorsun.Hepimiz burada yardım için bulunuyoruz.Bilgi alışverişi yapıyoruz,hoş sohbetler yapıyoruz.Tabi bazı can sıkıcı olaylarda olur,günlük hayatımızdada olmuyormu bu tür şeyler.Hemen pes etmekmi lazım??Lütfen güzel şeyler düşün,üyeliginide iptal etme :KK34: Zaten kimse bilmiyor üyelik iptali nasıl oluyor...:KK19:

Yani girdik mı kurtulamıyoruz. Neyse Valla senin bu ilgin ve iyi niyetin olmasa İnan bir daha foruma girmezdim. Allah gönlüne göre versin. :KK16:

Ben de ayın 20'sinde olucam ve doktorum benden de mamografi istedi. Yaşım daha otuz ama doktorum yaptıralım icimiz rahat olsun hem de meme yapısını bilelim dedi. Bence de mantıklı çünkü belki bizim farketmediğimiz zararsız olan bir kütle,kist ya da ne bileyim buna benzer birşey olabilir. Doktorun bunu ameliyat oncesinde bilip ona göre hazır olması daha sağlıklı olur. Ama elbetteki 35-40 yaş üstü değilse hasta bir mecburiyet yok. İsteğe bağlı. Ben kendi icimi de rahatlatmak için yaptım açıkcası.

Mamografi için erken yaşta çekilmesinin sakıncalı oldugunu söylemişti doktorum.Ama tabi önemli ve şüpheli bir durum varsa mecbur çekilmesi lazım.Benim gögüslerime normal ultrasyonla bakıldı,hatta renkliside var renkli dopler.Zaten her bayanın belirli bir yaştan sonra her sene meme muayenesine gidip muayene olması gerekiyor,doktorunuz gerek görürse ultrasyon ve mamografi..Allah korusun artık heryerde meme kanseri vakalarını duymaya başladım.Bence bu ameliyattanöncede gidip normal meme muayeneside yapılması iyi olur,hatta ultrasyonla bakılması daha iyi.Tedbiri elden bırakmamak lazım,Allaha emanet hepimiz...

all

ah allah ne ilginç.hadı o meme altında zararlı bir kitle varsa ustune mı sılıkon yapacak bunu bılmeden nasıl amelıyat yapıyorlarr.bana tuhaf geldı.bu cucruk dısın ustune dolgu yapmaya benzıyor.altını curukmu dgeılmı bakamaya bıle gerek duymadan benım tek ısım dolu yapmak deyıp dolguyu dıse basmaya benzıyor.burda bır garıplık var.bır doktor muayene etmez mı ya !!!!

hepınızdemı oyle oldu kızlar ?

[kızlar meme operasyonunda yada burun da serum takıyorlar mı? ınsallah takıyorlardır da belkı o kılo aldırır

Ameliyatta serum takılıyor zaten.Ameliyat bitip odana geldikten sonrada devam ediyor.Durum gidişata göre 2-3 şişe daha veriyorlar..:KK34:

ohhh ohh bır tane amelıyata gır meme guzle olsun yetmedı burun guzel olsun ohh bırde serumla kılo alırsak valla ben cok guzel gelın olurummm

:):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ameliyatta serum takılıyor zaten.Ameliyat bitip odana geldikten sonrada devam ediyor.Durum gidişata göre 2-3 şişe daha veriyorlar..:KK34:

ohhh ohh bır tane amelıyata gır meme guzle olsun yetmedı burun guzel olsun ohh bırde serumla kılo alırsak valla ben cok guzel gelın olurummm

:):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

arzum bunlar kortızonlu serumlar mı bılgın var mı canım????

[arzum canım bıktırıcam sneı bılıyorum durmadan soru soruyorum sana ama bır sorum daha var

burun amelıyatlarında burun kemıgını kırmadanda baska yontem varmıs.o nedır bılıyor musun canım????

aa ne guzel bir haber demek 20 sinde ha ee hadi bakalim sende bu mutlulugu tat hemde ne mutluluk. :KK76:kac cc takilacak belki yazmissindir acikcasi vakit darligindan her topigi okuyamiyorum. iyi etmissin canim memografi cekmekle icin rahatlamistir.

all

ah allah ne ilginç.hadı o meme altında zararlı bir kitle varsa ustune mı sılıkon yapacak bunu bılmeden nasıl amelıyat yapıyorlarr.bana tuhaf geldı.bu cucruk dısın ustune dolgu yapmaya benzıyor.altını curukmu dgeılmı bakamaya bıle gerek duymadan benım tek ısım dolu yapmak deyıp dolguyu dıse basmaya benzıyor.burda bır garıplık var.bır doktor muayene etmez mı ya !!!!

hepınızdemı oyle oldu kızlar ?

haklisin verdigin ørnekteama cekip cekmemeyi bana birakti bende cekmedim hergidisimde muayene etti.neyse akliniza kotu kotu seyler getirmeyin yaa ne kanseri sirasimi:nazar:yinede cekin aklinizda kalmasin benim aklimda hic yokk icim rahat.bundan sonra zate duzenli sekilde kontroller olacaktir:KK52:

arzum bunlar kortızonlu serumlar mı bılgın var mı canım????

[arzum canım bıktırıcam sneı bılıyorum durmadan soru soruyorum sana ama bır sorum daha var

burun amelıyatlarında burun kemıgını kırmadanda baska yontem varmıs.o nedır bılıyor musun canım????

Yok canım kortizonlu serum degil.İçinde agrı kesici antibiyotik olan serumlar..

Burun kemigini kırmadan keserek yapılıyor o ameliyat.Istanbulda Yakup Avşar yapıyor o yöntemi..Yüzünde kesinlikle ne şiş,ne morluk..hatta tampon olayı bile olmuyor.Süper birşey..ama fiyatı biraz tuzlu tabi..:KK31:

aa ne guzel bir haber demek 20 sinde ha ee hadi bakalim sende bu mutlulugu tat hemde ne mutluluk. :KK76:kac cc takilacak belki yazmissindir acikcasi vakit darligindan her topigi okuyamiyorum. iyi etmissin canim memografi cekmekle icin rahatlamistir.

Sağol canım doktorum kasaltı 300-350 arası yuvarlak deneyecek. İnşallah güzel olacak ben çok büyük istemiyorum. Kivi arkadaşımızın ki gibi olsun istiyorum. Bu arada doktora boyut için gittiğimde bir göğüse 330 cc damla diğerine 300 cc yuvarlak koydu aynı büyüklüğü verdi yuvarlak olan. yani yuvarlak protezin cc'si damladan daha tatmin edici oluyor.damlada istenen boyutu elde etmek için yuvarlak olana göre 30cc daha fazla koyulması gerekiyor. Araştıranların bilgisi olsun.

Sağol canım doktorum kasaltı 300-350 arası yuvarlak deneyecek. İnşallah güzel olacak ben çok büyük istemiyorum. Kivi arkadaşımızın ki gibi olsun istiyorum. Bu arada doktora boyut için gittiğimde bir göğüse 330 cc damla diğerine 300 cc yuvarlak koydu aynı büyüklüğü verdi yuvarlak olan. yani yuvarlak protezin cc'si damladan daha tatmin edici oluyor.damlada istenen boyutu elde etmek için yuvarlak olana göre 30cc daha fazla koyulması gerekiyor. Araştıranların bilgisi olsun.

canım hayırlısı olsun demek senide aramızda görcez benimde 300 cc bende büyüklüğünden memnunum umarım sende memnun kalırsın:KK66:

Yok canım kortizonlu serum degil.İçinde agrı kesici antibiyotik olan serumlar..

Burun kemigini kırmadan keserek yapılıyor o ameliyat.Istanbulda Yakup Avşar yapıyor o yöntemi..Yüzünde kesinlikle ne şiş,ne morluk..hatta tampon olayı bile olmuyor.Süper birşey..ama fiyatı biraz tuzlu tabi..:KK31:

ne kadar tuzlu? ben normal burn amelıyatınında fıyatını bılmıyorum ya gercı

inanırmısın depresyona girecem nerdeyse sadece ucları var utanıyorum süngerli giymekten canım cicilerini görmeyi cok isterdim

X