Canım çok güzel bir haber bu,çok sevindim..
Hadi inşallah sende aramıza mutlu mesut bir biçimde katılacaksın.Yahu ben bu ameliyatı olmadan,düşünmeden önce
meme büyütme ameliyatı bana o kadar uzak bir ameliyat geliyorduki,sanki sadece çok zenginlerin,sosyetenin,ünlülerin yaptıracagı bir ameliyatmış gibi düşünüyordum.Ama şimdi daha iyi anlıyorumki aslında her ihtiyacı olan bir bayanın rahatlıkla yaptırabilecegi,çok da özel olmayan ama en fazla yüz güldüren
estetik ameliyatların başında geliyor..Tabi eşleri yada anneleri ikna etmek ve onların bizi anlayıp bu operasyona hemen evet demeleri zor,bilselerki bu kadar bayan bu ameliyatı oluyor ve çok mutlular eminimki onlarda hiç zorluk çıkarmadan kabul ederler ama işte..
İnşallahhh bu ameliyata gerçektende çok ihtiyacı olan bütün bayanlar bu fırsatı yakalarlar ve mutlu mesut bir biçimde hayatlarının geri kalan kısmını dolu dolu geçirirler..Benim miladım 2011,bakalım 2012 yılı başka kimlerin yılı olacak...
Allahım şaka maka Şubat ayındada benim bir senem olacak valla zaman ne kadar çabuk geçiyor....:44: