Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzum harıka olmuslar ıznınle resımlerı kocamlada paylasmam lazım belkı fıkırlerını degıstırır.
Pelkancıgım bu fikir pekte hoşuma gitmedi,brada hepimiz bayan oldugumuzu düşúnerek,sizlere güvenerek ben foto pYlaşıyorum..Eşinin bu fotoları görmesine müsade edemem,sonuçta özel fotolar oluyor.Bunu yaparsan öbür dünyada iki elim yakanda olsun,bu herkes için geçerli arkadaşlar.Kimsa özel fotolarını başka bir kişinin eşinin görmesine izin vermez diye düşünüyorum...Özür dilerim ama sakın bunu yapma,kimsede yapmasın lütfen....
eee yani bencede hic iyi bir fikir degil hepimiz bayaniz diye guvenip arkadas ekliyoruz.
ay inanmiyorum tatlim ne hos bir supriz bu demek lip oldun ha ee gecmis olsun tatlim simdi nasilsin hersey yolundami.lip te olduysan artik bence sen foto moto cekme valla kiz nazara gelirsin.
canim benim iki gundur iyi degildim nemi oldu salak ben dikkat etmeyip biraz agir kaldirdim ve anlatmistim zate sol gogsum oburune gore hala kendine gelemedi bu seferde agir kaldirinca iki gun bayagi aci sizi tekrar basladi protezi hissettim egilip kalkarken.cok sukur simdi iyiyim agri sizi yok. korktum doktorada gitmedim tekrar ameliyat falan derse diye:18: insallah bisey olmamistir halada korkuyorum acaba yerindenmi cikti ne oldu anlamadimki:44:
Ayyy..hadi bakalım,güzel haberini bekliyorum o zaman,hadi inşallah.Dedigim gibi Gül hanıma durumu izah et,yardımcı olur mutlaka yinede olumsuz bir durum olursa ben devreye girerim ve ararım.Pazartesi günü aradıktan sonra bana hemen yaz canım,öpüyorum çok..
arzumcumm ne yazık ki iyi haber veremiyorum, hasan bey bugün çok doluymuş, yeniyıl tatilinden dolayı yurtdışından çok hasta varmış, o yüzden çok ısrar etmeme rağman gül hanım randevu veremedi. sadece seninle tanışmak için gelmeyide çok isterim ama avrupa yakasında oturuyorum yol gerçekten yorucu oluyor. cuma gününe randevu verebiliyorlarmış sadece, bende o zaman gidicem. inşallah başka bir zaman denk getirebiliriz, daha erken ararım bende.
Yada bende cumaya randevu alırım
ay valla cumaya randevu alırsan süper olur. ama perşembe ara dedi gül hanım cuma için. artık 1 gün önceden verebiliyorlarmış randevuyu.
Yahu cuma günüde trafik kilit olur bence çarşamba günü arayıp perşembeye randevu alalım.Sen Güle benimle karşılaşmak için bugüne randevu istedigini söyledinmi?İsmini bilmiyorumki arayıp rica ediyim üff yaa..
ayy doğru söylüyosun cumada zor olacak. ben dedim tabiki seninle denk getirmeye çalışacağımı ama gül hanım gerçekten çok yoğunuz deyince daha da ısrar edemedim, zaten her seferinde ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar. perşembe deniyelim o zaman :)
Eveeetttt..sizlere teker teker cevaplarımı verdigime göre şimdi sizlere bir süprizim varrr...
Ben dün sabah Çamlıca Alman Hastanesinde göbegimdeki birtürlü erimeyen azıcık yag depom için ameliyat masasına yattım ve lipo oldum kızlarrr..Bunu sizlerle yeni paylaşıyorum evet,çünkü herşey olsun bitsin sizlere öyle süpriz yapiyim dedim.Şimdi evdeyim,dinleniyorum.Çok spor yapmış gibi,yada diger bir deyimle dayak yemiş gibi karın bölgemde agrı var tabi ama dayanılmayacak bir agrı degil tabi bu.Zaten öyle çok çok yag yoktu,lipofeeling yöntemi ile göbek bölgemdeki yaglar çekildi ve bir önceki ameliyatımdan sonra benim sag gögsüm sol gögsüme göre üst lobu biraz daha küçük duruyordu ve tabi sol gögsüm biraz daha büyük duruyordu.Milimetrik bir duruştu tabi bu ama ben farkettigim için beni rahatsız ediyordu.Göbecikten alınan yaglarla sag gögsümün üst bölgesinede yag enjekte edilip aradaki fark kapatıldı.Şu anda gögsümde sarılı,tabi çok şiş ve gergin.Karın bölgemde sıkı sıkıya sarılı,sezeryan ameliyatı olmuş gibi kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama herşey çok güzel olacak tabi,bunun düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor ve agrı sızıyı unutuyorum..Bu arada hasan beyin yanına sık sık ugrayacagım tabi kontorller pansumanlar felan.Hasan beyin yanına gidecek arkadaşlar tarih ve saat verirlerse bende kontrol saatlerimi ona göre ayarlar ve sizlerle tanışma imkanı sunabilirim.Hepinizi çok öpüyorum ve saglıklı mutlu günler diliyorum arkadaşlarr..Mümkün oldugunca nete girmeye çalışacagım,gerçi telefondanda foruma girip kontrol ediyorum ve sizlere cevap yazmaya çalışıyorum tabi.Haberiniz olsun eger geç cevap verirsem istirahatte oldugum içindir..
Herşey biz kadınlar için yapılmış,bizlerin daha güzel ve formada olmamız için birsürü imkan sunulmuş.Allah doktorları başımızdan eksik etmesin ve tabi anlayışlı kocalar versin..Hepimize tekrardan saglıklı günler diliyorumm ve çok çok öpüyorumm sizlerii
Arzum cugum bacım naaptın sen yahu Seni tutamıyoruz artık Demek lipo yaptırdın tebrik ederim seni meme ameliyatından daha acı verici oldugunu duymuştum cunku :18: Yahu ben seninle tanıştım gomek mobek yoktu sende yaaa :) Ama biz kadınlar yok muuu olmuşken herşey tam olsun diyoruz di mi.Ben de dogum sonrası gobegimi eritmek için paso plates gobek egzersizleri yapıyorum ama nafilee ne yapsan gitmiyo meret Sana bu yuzden hak veriyorum azıcık bile olsa insanı sinir ediyo di mi o gobek.Eminim şimdi tam fıstık olmuşsundur süpersin vallaha.Daha ben memeyi halledemedim :)Şu ara biraz askıda o iş ama hepinizi takipteyim gene de alışkanlık yapıyo bu kk.Öpuyorum canım seni kocamaaan
çok geçmiş olsunn=) valla ben şu göğüs büyütme ameliyatını bi olıyım başka bişey istemiyorum.bikere ameliyata başlayınca devam ediyosun tutamıyosun kendini derlerdi doğruymuş hastalık gibi bişey bu.bikere cesaret ettiğin zaman devamı geliyo=) umarım istediğin gibi olur herşey çabucak iyileşirsin=)
ayy doğru söylüyosun cumada zor olacak. ben dedim tabiki seninle denk getirmeye çalışacağımı ama gül hanım gerçekten çok yoğunuz deyince daha da ısrar edemedim, zaten her seferinde ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar. perşembe deniyelim o zaman :)
Gülezelimm.. canım arkadaşımm..Sorma yaa..aslında haklısın öyle göbecik falan yoktu ama işte düşük bel pantolonlar yokmu,bir kadının kusurlarını bu kadarmı ortaya döker yahu,oturdugum aman iki kat birşey çıkıyordu sinirimi bozuyordu..Aldırdım gitti inşallah bakalım bugün kontrole gidecegim bende..
Canım sende birgün ameliyat olursun,ben buna inanıyorum..Kadınlar Kulübü kesinlikle bagımlılık yapıyor,burası bizim sohbet yerimiz oldu yahu..bende sürekli buralardayım... Bende seni kocamannn öpüyorum fıstıkk..birgün biryerlerde tekrar buluşmak görüşmek ümidiyle inşallahh...
arzumcum, canım cok gecmıs olsun.hayırlı olsun şeker