Canımcıgımmm..öncelikle o güzel yorumların için çookk teşekkür ederim..
Sende inanılmaz tatlı,güzel karakterli,hoş bir bayansın.Kalbinin güzelligi dışına vurmuş.Ayrıca gögüslerim hakkındaki güzel yorumların içinde teşekkür ederim,begenmene çok sevindim..
Canım benim,senin görüşmenin hayal kırıklıgına ugramasımıı..Lütfen böyle düşünme,Hasan bey senin için en iyisini,en güzelinin olması için olabilecek yöntemi söyledi.Allaha şükür çözümsüz bir dert degilki.Dikleştirme olmadan sadece silikon ameliyatı ile gögüslerini toparlarsan ilerisinde 3-4 sene sonra sorun yaşayabilecegini söyledi.Paragöz bir doktor olsa sana tamam olur,yapalım der.Parasını alır,yapar.3-4 Sene sonrada hmm..sarktı gel dikleştirme yapalım diye seni tekrar masaya yatırır,sendende daha fazla para çıkar.Birçok bayan gögüslerini büyüklügünden ve sarkıklıgından dolayı dikleştirme ameliyatı oluyor.Zaten meme ucundan bendede gördügün gibi iz kalmıyor,sadece meme ucunun altında ortasından aşşagıya dogru bir izin olacak,oda zamanla silikleşecek,Gerekirse birkaç sene sonra lazerle izleri iyice silikleştirebilirsin.Teknoloji o kadar ilerlediki her sorunun bir çözümü var artık Allaha şükür.Böyle karamsar düşünme lütfen,eşinin seni anlayacagına eminim.Seni bu kadar üzgün görürse onunda herşeyi kabul edecegine eminmim.Sonuçta gögüslerin ona iki tane evlat verip emzirdigin için bu hale geldi,deformasyonu karşılaması lazım.Onlar için araba nasıl şartsa,lüksüne bakıyorlarsa,bir cep telefonuna dünya para vermeyi göze alıyorlarsa,eve alınan bir elektronik eşyaya gözünü kırpmadan para harcıyorlarsa buda sonuçta saglık eşlerini anlayıp bunu gayet güzel bir şekilde telafi etmeleri gerkiyor..Kadın kafaya koyarsa birşeyi..yaptırırr..Unutma bunuu..lütfen omuzlarını düşürme,mücadeleye devam.Bir kadın olarak seni böyle görmek istemiyorum,dimdik ayakta duracaksın,çözüm arayacak,bulacak ve bu ameliyatı olacaksın.Ben buna inanıyorum..Yapabilirsin bunu,kadınlıgını kullan,gerekirse eşinin burnundan getir ama bu ameliyatı ol ve yaza bomba gibi gir ...lütfenn... Gerekirse ben sana saglam tüyolar veririm
Lütfen..böyle yorumlar yazmanı istemiyorum,silkelen ve kendine gel,düşünnn...
Hiçbir şey bitmedi,mücadelen daha yeni başlıyor asıl ..Gerekirse paranın bir miktarını kredi çek,yavaş yavaş ödersin.Ben öyle yaptım,bitti bile..
Hadi güzel haberlerini ve yorumlarını bekliyorum canım benim..Çok Çok öpüyorum seni,lütfen dik dur,omuzlarını düşürme.Sen güçlü bir kadınsın,yapabilirsin,ben inanıyorum..:13: