arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım benim çok teşekkür ederim:) ya öyle görmen normal bende mesela bol kıyafetler giyince az daha mı büyük yaptırsaydım diyorum ama dar kıyafetler giyince koca memeli olup çıkıyorum :)))

sanada gecmis olsun canim :)benim diskislerimde yarin alinacak ve sonrasi havalimanina...dediin gibi simdilik her biri bir tarafa bakiyor :)))
ya insallah bir sorun olmaz yani Doktorluk. En kötü ihtimal tekrar buraya dönmek gerekebilir, ama yoksa bakicam artik. Ya orada gidicem kontrole, ya da bi kac ay sonra bi istanbul daha yapicam! Zaten bu ziyaret den birsey anlamadik :)

Sende yurtdisindansin galiba???

tesekkur ederim canim.insallah hic sorun cikmaz aklina kotu seyler getirme.bizim turk doktorlari bence estetikte bir numaralar ama iste tr de olmak biraz sorun oluyor kontroller tam olmuyor bide acil bisey olsa diye ben cesaret edemedim.burda 4.000 euro verdim sen toplam ne kadar oldun.calismiyorsan 3.cu ay kontrolune gidersin bide bi guzel gezersin istanbulu tam tatil olur.
ben danimarkadan ya sen

arzum tatlim bugun dikislerim alindi. iskence korseden kurtuldum kus gibi hafifledim valla o neydi ya insanin nefesini kesiyordu neyse cok sukur hersey yolunda dedi doktor sport bh gectim 6 hafta kullanacakmisim yazayim dedim
Ohhh..hadi geçmiş olsun tekrardan..nasılsın şimdi??..Daha rahatlamışsındır tabi.Sporcu sütyeni ile çok çok rahat edeceksin,günlük hayatta bile ben kullanıyorum.Gögüslerin daha dogal ve güzel şekle girmesine yardımcı oluyor..Hadi bakalım,birkaç hafta geçsin,nasıl güzelleştiklerini farkedeceksin..

Ben hep diyordumya 400cc hiçte abartı bir büyüklük degil diye,önceden dolgulu sütyenle nasıl bir dolgunluk büyüklük veriyorsa kıyafetlerle,şimdide aynen öyle duruyor.Bahsettigin gibi kıyafetlerle hiç anlaşılmıyor büyüklükleri.Ancak dekoltesi olursa..Ama çıplakken tabiki çok dik ve dolgun duruyorlar,yazın bikinilerle duruşlarını tahmin edemezsin,süperrr..süperr..

Zaten herşey o ufacık gelen cesaretle başlıyor zaten,gerisi gelecektir nasipse..Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman..

haklısın arzumcum küçücük bır cesaret yeterlı gerısı mutluluk mutluluk mutluluk:))))))))))))))))))))))

merabalar, ben siteye yeni katıldım we meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat siz tecrübeli arkadaşlardan doktor önerisi istiyorum.
biraz kapalı bir karaktere sahip oldgum için bana BAYAN doktor tawsiyesinde bulunabilecek arkadaşımız warmı?
we herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyorum baya birşey öğrendim burdan. keşke daha öncelerden üye olsaymısım...

Canim ben Almanyadanim. Bende öncesi cok düsündüm, ameliyat sonrasi sorun olurmu, Trye git gel nasil olacak felan diye ama dediin gibi bencede bizim Doktorlarimiz daha iddali estetik konusunda ve Doktorumda Almanyaya gelmisti, oradaki görüsmeden sonra ok bu dedim. Ayrica ben Kombiameliyat oldum. Yani asil büyük takintim burnumdu. Ilk bir kac gün pisman oldum zaten baya, yani bir yandan gögüsümdeki agirlik, burnum öyle, agizdan nefes al ver vs. Iste bide yanimda olmasini istedigim anda gurur yapip ayrilan erkek arkadasim felan. Ama buradaki Forumu iyiki bulmusum. Iki satir Yazi seklindede olsa, buradan aldigim positiv desdek bile cok iyi geldi :)

Haydiiin ozaman Subatta Istanbulda bulusalim :)))))

sorma canim hemde nasil rahatladim anlatamam bir oh cektim o bicim tekrardan nefes almak gibi bisey.evet sporcu sutyeni cok cok rahat. 6 hafta kullanmam lazimmis ben 6 ayda takabilirim yani yeterki cicisler guzel sekil alsin.zamanla farki gorecem hele sende oyle diyorsan hic suphem bile olmaz canim

aynen dedigin gibi ciplakken cok dolu dik falan ama elbiseye gince pos kayboluyor mubarekler.bende v sekli kiyafetler almayi dusunuyorum oh oh giyim tarzim gardrobum degisecek dusuncesi bile insani heyacanlandiriyor.tahmin edebiliyorum bikini ile

sekerim senin 400 cc simdi senin sutyen numaran kac oldu. bide dikis yerlerine krem falan surdunmu. bana herhangi bir krem el kremide olabilir denildi ama ben bebe yagini suruyorum yanlis yapmiyorum degilmi:44:

ya evet ne guzel olurdu soyle gogsumuzu gere gere taksimde tur atardik

oylemi canim iki ameliyat birden cogu doktor bundan yana acisi belki biraz fazla olur ama bir tasla iki kus misaliay sen simdi kimbilir ne kadar guzellesmissindir yeni bir burun yeni memisler oh oh
kiz bosver boyle hayirsizi sana destek olacagi yerde kacmis iyi gunun dostuymus.cok pisman olacak sen gor demedi deme.belki demesi kolay senin suan yapacagin tek sey uzulme, stres yapma,iyilesmene bak canim yeni bir hayat seni bekliyor.
burdaki arkadaslar cok destek oldular hepsi okadar iyiki, ailemden gormedigim destegi ben burda buldum bana verdikleri destekle ameliyata girdim.

Bazen ben bile diyorum keşke biraz daha büyük cc isteseymişim diye,insan uyuz oluyor bu soguk havalarda çok dekolte giyemiyorsun,memişler kayboluyor kıyafetlerin içinde..Üfff.. yaz gelsin artık..

Benim sütyen ölçüm 80 D cup oldu şekerim,dikiş yerlerimin üzerine ilk ay bephanthene sürdüm,yumuşatması için.Bebe yagı bende denemiştim aman diyim,çok yaglı geldi,gögüslerimin heryerini sivilce kapladı.Tedavisi içinde cildiyeye gittim,birsürü ilaç kullandım.Bebe yagı çok yaglandırıyor çünkü.Bephanthene iyi gelir,tavsiye ederim

merabalar, ben siteye yeni katıldım we meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat siz tecrübeli arkadaşlardan doktor önerisi istiyorum.
biraz kapalı bir karaktere sahip oldgum için bana BAYAN doktor tawsiyesinde bulunabilecek arkadaşımız warmı?
we herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyorum baya birşey öğrendim burdan. keşke daha öncelerden üye olsaymısım...

ben kendı adıma bayan cerrahları basarılı bulmuyorum ve anlasamıyorumda..daha duygusal bakıyolar herseye..tabı kendını gelıstırmıs ıstısnalar var ama onlarıda bulmak mesele..
17 yasımdan berı doktorlarla ıcıceyım ve bı doktorun duzenlı takıbındeyım.. edındıgım tecrubeler netıcesınde bayan cerrah tercıh etmıyorum..
sende bayan ıstıyosun ama cok ıyı arastır ve işte budur dedıgın ve sana guven veren bır bayana amelıyatını olmanı onerırım cunku yanlıs bı tercıhte cok uzulecegın bı amelıyat.

Son düzenleme:

Canımcıgım bende bu ameliyata ilk karara verdigim dönemlerde daha rahat edecegimi düşündügüm için tercihimi bayan doktorlardan etmiştim.Fakat ameliyat öncesi görüşmelerimde bayan doktorlardan pozitif bir elektrik almadım,beni anlamadıklarını düşündüm.Sanki benim isteklerime,fikirlerime degilde kendi dogrularına göre sadece hareket ediyorlarmış gibi hissettim.Eşimlede konuşup erkek doktorlarlada bir görüşme yapacagımı ve buna onay vermesini istedim.Her ne kadar başta karşı çıksada sonuçta bu ameliyat için para ödüyoruz,istedigimiz gibi bir sonuç çıkmazsa hem maddi hemde manevi olarak yaşayacagım travmaya kendi sebep olacagı için bu yükü kendi başına yüklemeyi göze alamadı ve seçimi bana bıraktı.Evet erkek doktorum ama kendimi onun yanında inanılmaz rahat hissediyorum,bir erkek olarak degil zaten bir doktor olarak görüyorsunuz.O da sizi bir hasta olarak görüyor.Kiii..ben başı kapalı bir bayanım..Doktorumun çarşaflı hastası bile var meme büyütme ameliyatı olmuş.Tabi sizin tercihiniz.Bence birkaç doktora gidin ve görüşün,sonra erkek doktorada gidin,seçiminizi o zaman daha dogru yaparsınız.İstanbulda oturuyorsanız size Dr.Aylin Karanlık,Dr.Eser Aydogdu,Dr.Defne Erkara yı ve Dr.Dilek Avşarı tavsiye ederim.Google dan bu doktorları araştırın,görüşme randevusu alın,gidin görüşün.Birde tabi ben kendi doktorumu öneririm Dr.Hasan Fındık,görüşmenizde yarar var.

Yardımcı olabilecegim başka bir konu olursa seve seve yardımcı olmayı isterim tabi.Bizler yardım için buradayız..

Arzum cugum bugun Hasan Beyle on goruşme için randevu aldım Pazartesi gidecegim bir aksilik çıkmassa ayy cok heyecanlandım on goruşme için bile:18:Çoook tatlı bir sekreteri vardı telefonda bile içim ısındı:)Bakalım anlatırım gelişmeleri.
Bu arada canım merakıma mucip oldu normalde başım kapalı diyorsun da tatilde,partide falan resimlerin var anlayamadım hayatım eskiden mi kapalıydın haddim olmayarktan soruyorum? Öptum canım ...

arzumcum sen en azından geçen yaz güzel cicilerle, bikinilerle hevesini almışsın, biz yeni ameliyat olanlar koca kış nasıl bekliycez :) bu arada bende bephanthene kullanıyorum. hasan bey dikişin üzerine sürmek için önermişti ama ben tüm gögüsüme sürüyorum, cildin gerginliğini alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…