- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Arzum cugum bugun Hasan Beyle on goruşme için randevu aldım Pazartesi gidecegim bir aksilik çıkmassa ayy cok heyecanlandım on goruşme için bile:18:Çoook tatlı bir sekreteri vardı telefonda bile içim ısındı:)Bakalım anlatırım gelişmeleri.
Bu arada canım merakıma mucip oldu normalde başım kapalı diyorsun da tatilde,partide falan resimlerin var anlayamadım hayatım eskiden mi kapalıydın haddim olmayarktan soruyorum? Öptum canım ...
Eeee..çok güzel bir haber buu..Pazartesi günü benimde randevum var saat 3 de..Senin randevun saat kaçta,ayarlayalımda o zaman görüşelim,karşılaşırız,birbirimizi tanımış oluruz o zaman...
Sekreteri Gül Hanım.. İnılmaz melek bir insan,çok şeker..Tanıyınca daha çok seveceksin,ayrıca Hasan beyin asistanı Sevgi Hanımda çoook şeker bir insandır..Doktorumuz ve ekibi müthiş müthiş...
Canım ben yutdışında dogdum,yaşadım.Almanya dogumluyum.Türkiyeye kesin dönüş yaptık.Akrabalarımdaki birçok bayan kapalı,bende evlenmeden önce kapanmaya karar vermiştim.Ama yani nasıl anlatayımki sana..başım kapalı ama spor giyiniyorum.Genelde kot pantolon,üzerine tunik..modern kapalı derlerya..öyle işte..Eşimin aileside kapalı,aynı binada oturuyoruz.Böyle gayet iyiyim.Eşimle beraberken,dışarıda,ortamına göre serbestim.Evet tatilde başımı açıyorum,bikinimi giyinip denize giriyorum,gece eşimle birlikte kulübede gidiyorum..Her ortama ayak uyduruyoruz yani anlayacagın,hayatımı eşimle beraber yaşıyorum.Kocam yanımda olduktan sonra kimse karışamaz bana,sagolsun çok anlayışlı bir eşim var Allah ondan razı olsun..Allah herkeze böyle eşler nasip etsin..Umarım anlayabilmişsindir
Bende seni çok öpüyorum,bana randevu saatini yaz mutlaka,olmazsa arayıp aynı saate alalım,seninle tanışmayı çoookkk isterim canım..