- 22 Ekim 2011
- 61
- 0
Owww...Fıstıkcıgım biz aynı doktorun hastasıymışızyaa..Süperr seçimm..300cc çok abartı büyüklükte bir gögsün olmaz,zaten Hasan bey yapmışsa sonuç süper olur kesinlikle.Hasan bey hastalarının nasıl bir gögüs istedigine önem vererek protez büyüklügünü seçiyor..İçin rahat olsun..Ameliyattan bir hafta kadar sonrasında sprorcu sütyenine geçiyor hasan bey,2 ay kadar ameliyat sonrası sütyenin kullanılmasını düşünemiyorum bile..Hasan beyin yutdışından gelen hastaları çokca,ben ameliyat için hastaneye yattıgımda ve kontrollere gittigimde yurtdışından gelen hastalarıyla fazlaca karşılaştım ve karşılaşıyorum.Doktorumuz inanılmaz şeker bir insan gerçektende,Allah razı olsun..süper süperr.. Zamanla cicişlerin çok güzel şekil alacaklar,degişime hazır ol..
evet canim ayni dediin gibi :)haftaya dönmeden kontrole gidicem ve sporcu sütyenlerden getirecekmisim (fiyata dahil diil yani bende kendim alicam??)Aslinda üstümdeki ameliyat sonrasi giydirdikleri kaliyor saniyordum ama... nys doktorunda var bir bildii demek:)tabi yakinda olmayinca insan biraz daha sorun yaratiyor kafasinda hemen kalkipta istanbula gelemem baska bir doktorun bakmasi gerekicek felan diye ama..
@pomela: cnm bende yurtdisindan olduum icin karar vermekte daha bir zorlandim. Hasan Beyle görüstükten sonra evet bu olsun dedim. Hersey süper organize yani gidecegin güne kadar. Sana tavsiye ederim. O yazdiin doktorlari ayni bende arastirdim ve I.Askarlada karsilikli görüsmem oldu. Hic ama hic memnun kalmadim. Bana hic zaman ayirmadi ve bana sadece iste hersey maddiyat dedirtti ciktiimda. Tanidiim biri ona ameliyat oldu ve sonucunuda hic begenmedim. Ama tabi karar senin. Görüsler cok farkli. Benim 6 ay sonra sonuc ne olucak onuda bilemiyorum tabi.
Sorularin varsa sana yardimci olmaya calisirim.