arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Owww...Fıstıkcıgım biz aynı doktorun hastasıymışızyaa..Süperr seçimm..:KK42::KK42:300cc çok abartı büyüklükte bir gögsün olmaz,zaten Hasan bey yapmışsa sonuç süper olur kesinlikle.Hasan bey hastalarının nasıl bir gögüs istedigine önem vererek protez büyüklügünü seçiyor..İçin rahat olsun..Ameliyattan bir hafta kadar sonrasında sprorcu sütyenine geçiyor hasan bey,2 ay kadar ameliyat sonrası sütyenin kullanılmasını düşünemiyorum bile..Hasan beyin yutdışından gelen hastaları çokca,ben ameliyat için hastaneye yattıgımda ve kontrollere gittigimde yurtdışından gelen hastalarıyla fazlaca karşılaştım ve karşılaşıyorum.Doktorumuz inanılmaz şeker bir insan gerçektende,Allah razı olsun..süper süperr..:KK16: Zamanla cicişlerin çok güzel şekil alacaklar,degişime hazır ol..:KK34:

evet canim ayni dediin gibi :)haftaya dönmeden kontrole gidicem ve sporcu sütyenlerden getirecekmisim (fiyata dahil diil yani bende kendim alicam??)Aslinda üstümdeki ameliyat sonrasi giydirdikleri kaliyor saniyordum ama... nys doktorunda var bir bildii demek:)tabi yakinda olmayinca insan biraz daha sorun yaratiyor kafasinda hemen kalkipta istanbula gelemem baska bir doktorun bakmasi gerekicek felan diye ama..

@pomela: cnm bende yurtdisindan olduum icin karar vermekte daha bir zorlandim. Hasan Beyle görüstükten sonra evet bu olsun dedim. Hersey süper organize yani gidecegin güne kadar. Sana tavsiye ederim. O yazdiin doktorlari ayni bende arastirdim ve I.Askarlada karsilikli görüsmem oldu. Hic ama hic memnun kalmadim. Bana hic zaman ayirmadi ve bana sadece iste hersey maddiyat dedirtti ciktiimda. Tanidiim biri ona ameliyat oldu ve sonucunuda hic begenmedim. Ama tabi karar senin. Görüsler cok farkli. Benim 6 ay sonra sonuc ne olucak onuda bilemiyorum tabi.

Sorularin varsa sana yardimci olmaya calisirim.

slmmmm,

canim sende benden bir gün sonra ameliyat olmussun. Buradaki arkadaslar baya desdek oluyor insanin icini rahatliyor. Bende senin gibi önce biraz pisman oldum, naptin sen diye..o gögüsün üstündeki agirligi söküp atmak geliyor icimden ama okadar yaptiran, bizim suan bulundugumuz durumu gecirmis memnun olan bayanlar var, bizimde insallah agrilar felan gecer rahatlariz. Diyorum acaba protezler daha kücük olsaydi belki kendimi daha iyi hissedermiydim :)))

Bide bak esinde desdekliyormus. Benim erkek arkadasim benden ayrilmayi tercih etti. Hic merak edip arayip sormadi bile bugüne kadar. Ama sunuda ilave edeyim beraberligimiz zaten baya sorunluydu, ama tabi ameliyata girerken hos bir durum diildi. Allah herseyin sabrini veriyor. Ya bide sey, aslinda ben cok üsüyen bir insanim, sanki ameliyat olduktan sonra ates basip duruyor. Hormonlarda sasirdi herhalde :)))))

Evet,buradaki arkadaşlara ihtiyacımız olduğu için zaten canmıız acısada netin başındayız.İnsanın hissettiği veya yaşadıklarını bir başkasının da yaşaması çok rahatlatıyor. Ben de senin gibi yatarken kalkarken çok acı çekiyorum,o yüzden de çekirge benzetmene bayıldım. Hata bugün göğsüme silikon değil de beton mu koyuldu dedim kaslarım sızlarken.İnşallah geçecek. Erkek arkadaşına gelince, koyver gitsin.Seni böyle bir zaman da nasıl yalnız bırakır anlayamıyorum.Senin onu tanımam için bir fırsat verilmiş bence,bu fırsat değerlendir,hakettiğin kişiye doğru adımlarını at.

Canım benimm çok geçmiş olsun :KK71::KK71: Daha çok yeni,agrılar,sıkıntılar,pişmanlıklar yaşaman gayet normal.Hele bir haftayı bir atlat sen herşeyi unutmaya başlayacaksın,memişlerine bakıp bakıp Allahım ben neden daha önce bu ameliyatı olmadım diye pişman olacaksın..Onların güzelligi herşeyi unutturacak sana.Canım benim bak ne güzel sana destek olan anlayışlı bir eşinde var,benimde eşim benim yaşadıgım sıkıntılarda bana çok destek olmuştu sagolsun.Yanında sana moral veren,seni anlayan birilerinin olması çok güzel tabi,ama ne olur sinirlerini yıpratma,kolay bir süreç degil ameliyattan sonrası.Ne kadar rahat olursan moralini yüksek tutarsan,kendini hasta gibi hissetmezsen daha çabuk iyleşirsin.Sana tek tavsiyem,kendini yorma,kollarını zorlama olacak.Bol bol dinlen.Kendini iyi hissettiginde gel yaz buraya,sıkıntılarını mutluluklarını paylaş bizimle,iyi gelir bu ameliyatı olmuş bayanlara sohbet etmek,rahatlarsın..Sonuçta bu bir ameliyat,kolay degil..Sabır güzelim,az daha sabır,herşey çok güzel olacak..:KK16::KK16:

Ben de öyle ümit ediyorum Arzum,dediklerine aynen katılıyorum ama insan acı çekerken mantıklı düşünemiyor.Aslında sadece yatarken kalkarken acı fazla oluyor,diğer kol hareketlerinde sızı şeklinde.Bu aml yattan eşimin beni ne kadar sevdiğini anladım,bunu anlamam için bunu yaşamam gerekiyormuş demekki.Ben onun yerinde olsam 'eee ben sana demiştim,bak değdi mi' derdim,demesem bile bakışlarımla bunu hissettiridim.
Ben mini karın ve basenlere lpoda yaptırdım.Onlarla ilgili hiçbir şikayetim yok,memişlerim de düzelecek inş, desteğini bizden esirgeme Arzum..
Sana bir de şunu soracağım,ödem atmak için yeşil çay içsem mi acaba,aml dan önce yasaktı biliyorum acaba hala yasak mı? Doktoruma sormayı unuttun,sence ne yapayım?

@pomela: cnm bende yurtdisindan olduum icin karar vermekte daha bir zorlandim. Hasan Beyle görüstükten sonra evet bu olsun dedim. Hersey süper organize yani gidecegin güne kadar. Sana tavsiye ederim. O yazdiin doktorlari ayni bende arastirdim ve I.Askarlada karsilikli görüsmem oldu. Hic ama hic memnun kalmadim. Bana hic zaman ayirmadi ve bana sadece iste hersey maddiyat dedirtti ciktiimda. Tanidiim biri ona ameliyat oldu ve sonucunuda hic begenmedim. Ama tabi karar senin. Görüsler cok farkli. Benim 6 ay sonra sonuc ne olucak onuda bilemiyorum tabi.

Sorularin varsa sana yardimci olmaya calisirim.[/QUOTE]

Sinemciğim Hasan fındık hakkında o kadar pozitif yorumlar okuyorum ki.. Ama yinede araştırmaya devam edeceğim.. Diğer doktorlar arasında Barış bey ve Naci celik var...
Sen kaç gün kaldın ameliyattan sonra? Yanında biri varmıydı yanlızmıydın? Hangi otelde kaldın ve bütün seyahat ve ameliyat için toplamda ne kadar harcadn?

senin bu yazdiklarin beni cok etkiledi cunku ayni seyleri bende yasiyorum bana cesaret lazim

Canımcıgım o cesareti ben bir arkadaşım meme küçültme,toparlama ameliyatı olunca aldım.Yanında refakatçi olarak kalmıştım,ameliyattan sonra bandajlar açılınca,o harika sonucu görünce aman allahım ben nasıl böyle yaşıyorum,neyi bekliyorum dedim kendi kendime.Sonra Kadınlar Kulübünü keşfettim,baktım ayol kadınlar coşmuş,herkez bu ameliyatı oluyor.Bana bir cesaret geldi,büyük bir gazla doktor araştırmalarına girdim.Uzunnnn araştırmalarımdan sonra Hasan beyi keşfettim,işte bu dedim.Benim bu ameliyatımı yapacak doktor dedim ve eşimi ikna ettim,paramıda ayarladım,ameliyatımı oldum çok şükür.Harika bir doktorum var,beni anladı,istedigim gibi gögüslere kavuşturdu beni,daha ne olsun..Sende bu ameliyatı olmayı düşünüyorsan bunu fazla erteleme,ben geçen zamana acıyorum şimdi.Keşke daha önce bu ameliyatı olsaymışımda günlerimi,gecelerimi,yazın yaşadıgım o sıkıntıları yaşamasaymışım.Allahım ne günlerdi o öyle,yaşamayan bilemez.En kötüsüde eşinizin yanında rahat olamayışınız.Lambaları söndürüyordum soyunurken,her ne kadar eşim saçmalıyorsun,çok abartıyorsun,senin gögüslerin çok güzel desede ıııhhh..Yazın kabinde bikinimi giyip kabinden dışarı çıkamıyordum yaa.Erkekler gibi gögüslü kadınlara bakıyordum kumsalda uzanıp,tabi genelde yüzüstü uzanıyordum.Ama şimdi sırtüstü uzanıyorum,dimdik dolu dolu gögüslerim var tabii..:KK9: İnşallah sende karar verirsin burada güzel haberlerini bizimle paylaşırsın canım benim.Aklına ne takılırsa sor,yaz.Elimden ne gelirse yapmaya sana yardımcı olmaya çalışırım..:KK16:

evet canim ayni dediin gibi :)haftaya dönmeden kontrole gidicem ve sporcu sütyenlerden getirecekmisim (fiyata dahil diil yani bende kendim alicam??)Aslinda üstümdeki ameliyat sonrasi giydirdikleri kaliyor saniyordum ama... nys doktorunda var bir bildii demek:)tabi yakinda olmayinca insan biraz daha sorun yaratiyor kafasinda hemen kalkipta istanbula gelemem baska bir doktorun bakmasi gerekicek felan diye ama..

Sorularin varsa sana yardimci olmaya calisirim.

Canım ameliyattan sonra takılan Ameliyat sonrası sütyenden bahsettim ben,o ameliyat ücretinin içinde.Birçok doktor o sütyen içinde ücret alıyor.Ameliyat sonrası sütyen çok baskı yapar,sıkar,onu uzun süre kullanman olmaz tabi.Bir hafta sonra çıkarılıyor genelde o sütyen,sonrasında normal sporcu sütyenine geçiyorsun,onu istedigin kadar kullanabiliyorsun inanılmaz rahat bir sütyen,hatta ben hala kullanıyorum,şu an üzerimdede o var.Onu tabiki doktor karşılamıyor,biz kendimiz alıyoruz.Piyasada birçok markanın sporcu sütyeni var,ben sana Ay Yıldızın sporcu sütyenini öneririm,bulabilirsen ondan al.

Gönül rahatlıgıyla dönebilirsin,birsorun çıkacagını sanmıyorum.Türkiyede akrabalar falan yokmu,yani hiç gelmiyormusun buraya?Senede yada iki senede bir bile gelsen Hasan beyin yanına ugrayıp kontrol olursun,ama öneml, olan ameliyat ve ameliyattan sonraki ilk hafta.İlk haftadan sonra doktor sadace açıp bakıyor,yumuşamasını kontrol ediyor,gerek görürse masaj veriyor.Anormal bir duruş varmı diye bakıyor.Yurtdışındaki doktorlarada muayene olursan sorun olmaz.

Bu arada 6 ay sonra gögüslerin inaılmaz güzelleşmiş,dogallaşmış olacak.Şu anki haliyle yada bir ay sonraki haliyle bile kıyaslanmaz...:KK34:

Ben de öyle ümit ediyorum Arzum,dediklerine aynen katılıyorum ama insan acı çekerken mantıklı düşünemiyor.Aslında sadece yatarken kalkarken acı fazla oluyor,diğer kol hareketlerinde sızı şeklinde.Bu aml yattan eşimin beni ne kadar sevdiğini anladım,bunu anlamam için bunu yaşamam gerekiyormuş demekki.Ben onun yerinde olsam 'eee ben sana demiştim,bak değdi mi' derdim,demesem bile bakışlarımla bunu hissettiridim.
Ben mini karın ve basenlere lpoda yaptırdım.Onlarla ilgili hiçbir şikayetim yok,memişlerim de düzelecek inş, desteğini bizden esirgeme Arzum..
Sana bir de şunu soracağım,ödem atmak için yeşil çay içsem mi acaba,aml dan önce yasaktı biliyorum acaba hala yasak mı? Doktoruma sormayı unuttun,sence ne yapayım?

Tabiki zor bir süreç,seni çok iyi anlıyorum.Bende bazen oturup kalkarken agrı çektigim zaman bazen hüngür hüngür aglıyordum.Aslında çok acı çektigimden degil,sıkıntıdan,hiç iyleşmiyecekmiş gibi hissettigimden dolayı böyle ruh haline bürünüyorsunuz.Biran önce iyleşmek istiyoruz tabi,sonucu hemen görmek istiyoruz ama işte olmuyor,kolay degil..Bu bir ameliyat arkadaşlar.Her ameliyattan sonra yaşanan travmalar bunlar,Allahım beterinden saklasın,biz estetik için bunları çekiyoruz.Ciddi saglık sorunlarından olsa daha kötü tabi.Sen koru bizi Yarabbim..

Vay vay vayy..mini karın germe ve lipo hee..Maşallah maşallahh..Destegimi sizden esirgemekmi,yok canım benim,elimden ne geliyorsa sizinleyim,buradayım inşallah.Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..:KK16::KK16:

Bitki çayları ameliyattan önce ve sonrasındada belirli bir süre yasak canım.bence riske atma,bir ay geçsin hele.Ödem atmak için bol bol su iç,risksiz ve en basiti...:KK34:

sinem34, erkek arkadaşın seni gerçekten sevseydi yanında olurdu. demek ki o gerçek bir çift göğüs için senle birlikteymiş. :KK4: böyle olmayı biz istemedik. bu zahmetleri, maddi manevi yüklerin altında kalmayı kim ister ki! hayırlısı olmuş ki, seni böyle bir durumda yalnız bırakabilecek bir insandan kurtulmuş oldun. üzüntünün derecesini bilmiyorum ama şuna emin ol ki, çok sevmiş bile olsan, günün birinde ondan kurtulduğun için şükredeceksin canım. :nazar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ...Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun İnşallah...Nice mutlu bayramlaraaa...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Tabiki zor bir süreç,seni çok iyi anlıyorum.Bende bazen oturup kalkarken agrı çektigim zaman bazen hüngür hüngür aglıyordum.Aslında çok acı çektigimden degil,sıkıntıdan,hiç iyleşmiyecekmiş gibi hissettigimden dolayı böyle ruh haline bürünüyorsunuz.Biran önce iyleşmek istiyoruz tabi,sonucu hemen görmek istiyoruz ama işte olmuyor,kolay degil..Bu bir ameliyat arkadaşlar.Her ameliyattan sonra yaşanan travmalar bunlar,Allahım beterinden saklasın,biz estetik için bunları çekiyoruz.Ciddi saglık sorunlarından olsa daha kötü tabi.Sen koru bizi Yarabbim..

Vay vay vayy..mini karın germe ve lipo hee..Maşallah maşallahh..Destegimi sizden esirgemekmi,yok canım benim,elimden ne geliyorsa sizinleyim,buradayım inşallah.Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..:KK16::KK16:

Bitki çayları ameliyattan önce ve sonrasındada belirli bir süre yasak canım.bence riske atma,bir ay geçsin hele.Ödem atmak için bol bol su iç,risksiz ve en basiti...:KK34:

Tamam MELEKCİM, 1 ay sonra içerim

Slmlarrr

hepinizin Kurban Bayramini mübarek olsun. Allah aile ve sevdiklerimizle nice saglikli, mutlu ve huzurlu Bayramlar nasip etsin :)

sinem34, erkek arkadaşın seni gerçekten sevseydi yanında olurdu. demek ki o gerçek bir çift göğüs için senle birlikteymiş. :KK4: böyle olmayı biz istemedik. bu zahmetleri, maddi manevi yüklerin altında kalmayı kim ister ki! hayırlısı olmuş ki, seni böyle bir durumda yalnız bırakabilecek bir insandan kurtulmuş oldun. üzüntünün derecesini bilmiyorum ama şuna emin ol ki, çok sevmiş bile olsan, günün birinde ondan kurtulduğun için şükredeceksin canım. :nazar:

biliyorum akil ve mantiimda bana olamaz diyor, yani bu nasil bi sevgi ki, bu istegim yüzünden bitebilir diyor ama nys bazen bi insana cok fazla deger verip cok fazla fedakarliklar yapmiycakmissin. Insanoglu nankör derler ya. Ama yürek bu, bekliyor istiyorki bi msj gelsin, icinde cok merak ettim, naptin nasilsin diyen. Olsun ya, allah insallah onu hakli cikarmaz ve onun dedii gibi benide pisman etmez. Ama simdilik hersey sizlerin dedii gibi gelisiyor. Bugün 4cü gündü ve cok iyi gecti :)

bu arada evet zamanla gögüslerin sekli degisirse biraz fena olmaz :) su an pek biseye benzemiyor :))))

öpüldünüz

Slmlarrr

hepinizin Kurban Bayramini mübarek olsun. Allah aile ve sevdiklerimizle nice saglikli, mutlu ve huzurlu Bayramlar nasip etsin :)

biliyorum akil ve mantiimda bana olamaz diyor, yani bu nasil bi sevgi ki, bu istegim yüzünden bitebilir diyor ama nys bazen bi insana cok fazla deger verip cok fazla fedakarliklar yapmiycakmissin. Insanoglu nankör derler ya. Ama yürek bu, bekliyor istiyorki bi msj gelsin, icinde cok merak ettim, naptin nasilsin diyen. Olsun ya, allah insallah onu hakli cikarmaz ve onun dedii gibi benide pisman etmez. Ama simdilik hersey sizlerin dedii gibi gelisiyor. Bugün 4cü gündü ve cok iyi gecti :)

bu arada evet zamanla gögüslerin sekli degisirse biraz fena olmaz :) su an pek biseye benzemiyor :))))

öpüldünüz

zamana bırak her iki konuyu da, haklı çıkaracak seni. (inşallah, tüm güzellikleriyle birlikte. hem yeni görüntün hem de yeni bir aşk! neden olmasın :KK3: )

Slmlarrr

öpüldünüz

Hiiiççç takılma canım sen bu konularaa..seni düşünmeyeni sen hiiççç düşünmee..:KK4: Daha 4. günün ve çok iyi geçti diyorsun bakk,dahada iyi olacak herşey canım.şekilleri tabiki çok degişecek,2 haftalık halleri ile,bir aylık halleri arasında bile daglar kadar fark olacak,3. ayını ve 6. ayını söylemiyorum bilee..:KK12:

Sinemciğim Hasan fındık hakkında o kadar pozitif yorumlar okuyorum ki.. Ama yinede araştırmaya devam edeceğim.. Diğer doktorlar arasında Barış bey ve Naci celik var...
Sen kaç gün kaldın ameliyattan sonra? Yanında biri varmıydı yanlızmıydın? Hangi otelde kaldın ve bütün seyahat ve ameliyat için toplamda ne kadar harcadn?

Slmmm. Bende daha önce Naci Celik ve T.Dogan ida arastirdim. Ama N.Celik Fiyat olarak biraz daha yüksek geldi, ve Hasan Beyle karsilikli görüstügüm icin, ona karar verdim. Bir haftaligina geldim. Ama yaninda mutlaka biri olmasi lazim.

arzum tatlim bugun dikislerim alindi. iskence korseden kurtuldum kus gibi hafifledim valla o neydi ya insanin nefesini kesiyordu neyse cok sukur :nazar:hersey yolunda dedi doktor sport bh gectim 6 hafta kullanacakmisim:KK76: yazayim dedim:KK16:

Slmmm. Bende daha önce Naci Celik ve T.Dogan ida arastirdim. Ama N.Celik Fiyat olarak biraz daha yüksek geldi, ve Hasan Beyle karsilikli görüstügüm icin, ona karar verdim. Bir haftaligina geldim. Ama yaninda mutlaka biri olmasi lazim.

gecmis olsun gule gule kullan canim.seni uzenle isin olmamali seni arasa bile yol ver gitsin uzulmeye bile boyleleri icin.:KK45: stres yapma yeni cicilerinle seni yeni bir hayat bekliyor.
sende yurtdisindansin peki kontrollerin ne olacak aile doktorunami gidecen

geçmiş olsun dikişler de gitmiş ohh :) e artık foto bekliyoruz :KK66:
arzum tatlim bugun dikislerim alindi. iskence korseden kurtuldum kus gibi hafifledim valla o neydi ya insanin nefesini kesiyordu neyse cok sukur :nazar:hersey yolunda dedi doktor sport bh gectim 6 hafta kullanacakmisim:KK76: yazayim dedim:KK16:

canım onlar zamanla daha yaklaşıcaklar biraz yumuşamaya başlasınlar önce aama dediğin gibi öncesinde de arası ayrık ve aradaki kemik kalınsa çok fazla birleşmiyor.amaaan bu halleri bile o kadar güzel oluyorki.. benim ilk ameliyat olduğum zamanlar ile şuanki halleri arasında bile fark var biraz daha yakınlaştılar bayramdan sonra doktoruma kontrole gidince yeni yeni sütyenler alıp yeni fotoğralar da eklerim farkı görmüş olursun sen de yorumlarını da beklerim o zaman :KK66:
tesekkurler canim cok sukur dikisler alindi. biraz toparlansinlar cicisler eklerim foto.her biri bi tarafa bakiyor ayriklar gerci eskidende biraz oyleydi ama duzelsinler istiyorum oda galiba biraz zor

canım onlar zamanla daha yaklaşıcaklar biraz yumuşamaya başlasınlar önce aama dediğin gibi öncesinde de arası ayrık ve aradaki kemik kalınsa çok fazla birleşmiyor.amaaan bu halleri bile o kadar güzel oluyorki.. benim ilk ameliyat olduğum zamanlar ile şuanki halleri arasında bile fark var biraz daha yakınlaştılar bayramdan sonra doktoruma kontrole gidince yeni yeni sütyenler alıp yeni fotoğralar da eklerim farkı görmüş olursun sen de yorumlarını da beklerim o zaman :KK66:
biliyormusun daha az once yeni seni foto na baktim yorum yazacagim yeri bulamadim.buraya yazayim cok guzel cok dogal dolgun 310 cc yanlis hatirlamiyorsam vallaha cok hos.insallah biraz yakinlasirlar zamanla. ya benimkiler bir garip ciplak dolgun dik gorunuyorlar woww dedirtecek kadar ama elbise giyince sanki buyulukleri gidiyor. artik bendenmi:KK53: memislerdenmi anlamadim ben

X